Betbet pisze:hej hej
Mam pytanie. Kto od Was jest z Ciapkowa? Bo chciałabym o coś zapytać.
Pozdrawiam Serdecznie
Izabela jest z Ciapkowa oto jej wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89040
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Betbet pisze:hej hej
Mam pytanie. Kto od Was jest z Ciapkowa? Bo chciałabym o coś zapytać.
Pozdrawiam Serdecznie
kinga-kinia pisze:Dziś się dowiedziałam ze ok 3 dni temu na ul.Abrahama w Gdyni przeraźliwie miauczały trzy kociaki .....widziała je jakaś babeczka ode mnie z bloku bo gdzieś niedaleko nich pracuje....każdy żałuje kociaków ale nikt nie pomoże nie weźmie mogła chociażby zawieść do schroniska lub zadzwonić do nich by wzięli.....ludzie są bez serca
....nie mam pojęcia czy te kociaki tam są czy mają matkę może dziś się czegoś dowiem konkretniej ....tylko czy my mamy gdzie umieścić kociaki z tego co się orientuję to chyba zapełnieni na maxa jesteśmy ?
dzidzia pisze:Dziewczyny mam nowe tymczasiki.
Jeden czarny, drugi w ulubionym kolorze Agnieszki
Agnieszka Marczak pisze:WowSame laski
Ślicznotki
Nie wiedziałam Yammayko,że jesteś na etapie AtomówekMoje dziecko kiedyś tłukło to dniami i nocami
Nigdy nie przypuszczałam,że powrócą
![]()
![]()
yammayca pisze:Agnieszka Marczak pisze:WowSame laski
Ślicznotki
Nie wiedziałam Yammayko,że jesteś na etapie AtomówekMoje dziecko kiedyś tłukło to dniami i nocami
Nigdy nie przypuszczałam,że powrócą
![]()
![]()
Aguś, jak do Ciebie przyjadą, szybko zrozumiesz, dlaczego nazywają się Atomówki i przypomnisz sobie, że w bajce jak pokonywały wroga, to robiły przy tym demolkę całego miasta....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości