Pinezkowa pisze:poza tym kociarkowej chciałam napisać - nie chodź do Rosomaka! )
kurde... już poszłam... nosek miał chyba brudny bo ze stresu sobie do chyba wylizał. u weta nie było nic praktycznie widac.
w sumie fatalny to się nie wydawał.
Pinezkowa pisze:poza tym kociarkowej chciałam napisać - nie chodź do Rosomaka! )
AgnieszkaH. pisze:jedynie szybko przydał by sie domek stały lub tymczas dla naszej persiczki. Jest bardzo smutna w tej klateczce, tęskni za człowiekiem, bardzo mi jej szkoda.
AgnieszkaH. pisze: Zostały zmienione lekarstwa, teraz dostaje 1x dziennie zastrzyk w pupkę do środy włącznie, potem co drugi dzień
Georg-inia pisze:Persica podobno boi się psów...
Georg-inia pisze:będę dziś, jutro i w piątek, ale czy ktoś mógłby mnie zastąpić w niedzielę w tym zastrzykowaniu?..?
anima_a pisze:Georg-inia pisze:będę dziś, jutro i w piątek, ale czy ktoś mógłby mnie zastąpić w niedzielę w tym zastrzykowaniu?..?
Ja mogę - w pt możemy razem zrobić małego, to już będę wiedziała jak się za niego zabrać w ndz
pyma pisze:Dyżury:
wtorek (05.05) - Pietraszka
środa (06.05) - AgnieszkaH
czwartek (07.05) - Borówka
piątek (08.05) - anima_a
sobota (09.05) -
niedziela (10.05) -
poniedziałek (11.05) -
wtorek (12.05) - JoannElle
środa (13.05) - Paula P.
czwartek (14.05) - Borówka
piątek (15.05) -
sobota (16.05) -
niedziela (17.05) -
poniedziałek (18.05) -
Odwołuję sprzątanie w tę sobotę.
Kto chętny na 16.05 ????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości