cały czas brak zainteresowania Frankiem, Milusiem i Dzikusem

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
inusia00111 pisze:
3. Szuka domu. Kotka
4. I nasze piękne cudoChcę ją wziąć aneette z naszego forum
Ale jest z Wrocławia , jak załatwi transport to weźmie ją.
Jaka przerażona
inusia00111 pisze:inusia00111 pisze:
Franek.
Mrata pisze:Cholerka... Do Gdańska będę musiała wieźć, żeby było po taniości... Trikolorka i pingwiny dzikie totalnie, nie podchodzą zbyt blisko, bardzo czujne. Już nie do oswojenia, letni miot, wyłaziły pewnie w wakacje, kiedy nie było komu oswajać...
Szkoda rudzieńkiego. Mój rudy tczewiak śpi właśnie z łebkiem na pluszowej owieczce...
inusia00111 pisze:ehdawno nie było żadnego posta. ale po przerwie pisze, i zmieniam tytuł wątku. Dzikus i Miluś nadal nie mają domów
Noce coraz zimniejsze, niedługo dni też się zrobią mroźne... A one, biedne siedzą w tym śmierdzącym chlewku... Czasami bez jedzenia, bo szanownej p.R nie chce się iść ich wypuścić, bo dzień wcześniej się i tak najadły, to już nie muszą na drugi ;/
Ogłoszenia mam, ale brak chętnych...
Jeżeli, jest ktoś zainteresowany adopcją kocurka, można kontaktować się bezpośrednio przez forum, albo na gg: 7612424/tel. 721365922/ email: kruszynamis@wp.pl
Miluś:
Dzikus.
Jeżeli, są osoby zainteresowane przygarnięciem z poza Tczewa, mogę dowieść pociągiem za zwrot za bilet, i odległość taka bym mogła "obrócić" w jeden dzień.
(bilet dla rodziny pracownika -80% od normalnego)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, puszatek i 8 gości