Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro sty 25, 2012 22:35 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

horacy 7 pisze:Śliczny i wyluzowany kot.Uwielbiam czarne koty. :kotek:

To była kochana "przybłęda", która przyszła do nas prawie łysa, dzika, chuda i z przetrąconą źle zrośniętą nogą. A po odchowaniu i podleczeniu tak własnie Leon wyglądał jak z TZ'em ucinali sobie popołudniową drzemkę.

Teraz widzicie jak poważne i odpowiedzialne zadanie stoi przed Matwiejem ;-)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro sty 25, 2012 22:47 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

Koty to mądre są bardzo ,ja 4 lata temu nic o kotach nie wiedziałam ,zawsze miałam psy i kochałam je bardzo.Pomagałam ratować psy.Gdy w pracy lekarka z która pracowałam opowiadała o kotce ,że taka cudowna nie dowierzałam.W pewnym momencie z synem postanowiliśmy adoptować kota najlepiej czarnego.Znajomy z pracy miał kocieta do oddania bo przybłakała się do niego kotka z kocietami.Czarny był zaklepany ,zostały tylko dwa rude.Stwierdziłam dobrze niech będzie rudy i tak zaczęła się moja miłość do kotów.To rudy Horacy pokazał mi jakie koty są cudowne.Matwiej też mam nadzieję wykorzysta tę szansę.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro sty 25, 2012 23:16 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

Też na to liczę :-) jak tylko da nam szansę i trochę nam zaufa to powinno być dobrze :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw sty 26, 2012 10:21 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

I niech tak się stanie :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw sty 26, 2012 13:27 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

ewexoxo pisze:Też na to liczę :-) jak tylko da nam szansę i trochę nam zaufa to powinno być dobrze :ok:

Zaufa na pewno tylko każdy z nich potrzebuje różną iliść czasu na to ,niektóre jeden dzień niektóre kilka dni a nawet tygodni.Matwiej myślę jest generalnie ufnym kotem więc będzie ok.Brygida i Fiodor też szybciutko się u Marty odnalazły.Apetyty dopisują szczególnie buremu Brylantowi bo takie imię mu nadałam ,propzycji cioteczki nie dały i musiałam sama coś dopasować,a to nie oszlifowany brylant jest.

horacy 7

Post » Czw sty 26, 2012 13:33 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

Brylant - super imię! :piwa: :wink: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sty 26, 2012 13:34 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

To na razie chyba Diament :ryk: , bo nie oszlifowany
A jak się oszlifuje będzie Brylant :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw sty 26, 2012 17:15 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

meksykanka pisze:To na razie chyba Diament :ryk: , bo nie oszlifowany
A jak się oszlifuje będzie Brylant :mrgreen:

Oj tam oj tam ,to jak ma być? :mrgreen: Brylant jak mnie widzi to tak macha ogonem z radości ,ze jeść dostanie ,ze o mało mu się ten łysy ogonek nie urwie.Nadstawia sie do głasków i depcze i mruczy.Matwiej i Kuro dobrze tylko nie mogą sie nigdzie dopchać bo Brylant jest wszędzie pierwszy . :1luvu:

horacy 7

Post » Czw sty 26, 2012 17:20 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

A kto pierwszy... temu kobyłka u płota :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw sty 26, 2012 17:45 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

Ja myślę, że jemu tak się spodobało to drapanie po swędzących pleckach - dla niego to podwójna przyjemność. Na samą myśl o tym wszystkim co miał w futrze sama zaczynam się drapać :-)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw sty 26, 2012 19:26 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

ewexoxo pisze:Ja myślę, że jemu tak się spodobało to drapanie po swędzących pleckach - dla niego to podwójna przyjemność. Na samą myśl o tym wszystkim co miał w futrze sama zaczynam się drapać :-)

Ja juz teraz spokojniej podchodzę do tych lokatorów i mam nadzieje ,że zabite już.Wcześniej to wszystko mnie swędziało też. :mrgreen:

horacy 7

Post » Czw sty 26, 2012 22:53 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

Niestety mam problem Misza dzisiaj przyszedł z mocno obrzękniętą ,bardzo bolesna przednią łapką.Nie mam pojęcia co sie stało lecz wygląda to na ogromny ropień lub obrzęk ?

horacy 7

Post » Czw sty 26, 2012 23:20 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

Wet musi to obejrzeć, tak to można tylko zgadywać. Niestety dopóki nie będzie chociażby Dt dla niego, to różne rzeczy mogą mu się przytrafiać
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Pt sty 27, 2012 10:48 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

marta-po pisze:Wet musi to obejrzeć, tak to można tylko zgadywać. Niestety dopóki nie będzie chociażby Dt dla niego, to różne rzeczy mogą mu się przytrafiać

Wiem ,ze powinien ale dzisiaj nie dam rady moze jutro jak odpali mi samochód bo mróz u nas duży.Sama jestem od dzisiaj na zwolnieniu od wczoraj na zastrzykach.Wzięłam go do domu i na razie dałam dawkę antybiotyku dziecięcego w zawiesinie jeżeli ropień to mam nadzieję zadziała.Misza strasznie śmnierdzi kocurem niestety.Jest smutny tylko leży na miękkim kocyku i nawet go nie interesuje co sie dzieje wokół.Piwniczki dobrze.

horacy 7

Post » Pt sty 27, 2012 10:50 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

horacy 7 pisze:
marta-po pisze:Wet musi to obejrzeć, tak to można tylko zgadywać. Niestety dopóki nie będzie chociażby Dt dla niego, to różne rzeczy mogą mu się przytrafiać

Wiem ,ze powinien ale dzisiaj nie dam rady moze jutro jak odpali mi samochód bo mróz u nas duży.Sama jestem od dzisiaj na zwolnieniu od wczoraj na zastrzykach.Wzięłam go do domu i na razie dałam dawkę antybiotyku dziecięcego w zawiesinie jeżeli ropień to mam nadzieję zadziała.Misza strasznie śmnierdzi kocurem niestety.Jest smutny tylko leży na miękkim kocyku i nawet go nie interesuje co sie dzieje wokół.Piwniczki dobrze.

Chyba się zapłaczę nad tym kotem. Tak strasznie mi go szkoda :cry: :cry: :cry:
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]