OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 16, 2011 21:10 Re: OTW5-tymczasowo-chorobowo :(

ASK@ pisze:,
Żuk ma znów biegunkę.Ale ma i humor.Jakoś mu to goowno nie przeszkadza biegać wesoło po chacie i pchać się na kolana.Wiecie,że on posiwiał?
Ignaś zrobił dziś niespodziankę i pomruczał nieśmiało jak Danka go głaskała. 8O tak cichuteńko, dla siebie to zrobił. Załączyło mu się motorkowanie chyba bezwiednie. Ignaś otwiera się.Powinien iść na swoje by nie zginąć w tabunie kotów.Daleko mu już do ofuflonionego, zjedzonego przez świerzb kota.Wypiękniał.

Moje carnuszki też zaczęły siwieć, szczególnie jeden gdy skończył 10 lat to mu się siwe kłaczki na karczku sypneły a reszta miała takie pojedyńcze na całym footerku. Żuczka mamusia musiała mieć takie ubarwienie :mrgreen: .

ASK@ pisze:ten pies ma malutko głosów.Proszono mnie o pomoc bo czas goni :cry:
http://tablica.pl/oferta/szaman-ze-schr ... Dzzfn.html

Kliknęłam i rozesłałam dalej :mrgreen:
Dla Żuczka i reszty chorowitków :ok: :ok: :ok:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pt gru 16, 2011 21:12 Re: OTW5-tymczasowo-chorobowo :(

meg ale Żuk ma 3 miechy :mrgreen: . Tylko schorowany jest.To kot specjalnej troski.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 16, 2011 21:16 Re: OTW5-tymczasowo-chorobowo :(

ASK@ pisze:meg ale Żuk ma 3 miechy :mrgreen: . Tylko schorowany jest.To kot specjalnej troski.

Wiem ile ma :mrgreen: . Czytam dokładnie ten wątek :mrgreen: Zwróciłam tylko uwagę że moje też siwiały były w różnym wieku, najwięcej osiwiał ten 10 letni, inne o wiele wcześniej dostały białych kosmyczków. Fajnie wyglądały. Całe czarne a gdzie niegdzie biały kłaczunio :mrgreen:
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Pt gru 16, 2011 21:28 Re: OTW5-tymczasowo-chorobowo :(

meg11 pisze:
ASK@ pisze:meg ale Żuk ma 3 miechy :mrgreen: . Tylko schorowany jest.To kot specjalnej troski.

Wiem ile ma :mrgreen: . Czytam dokładnie ten wątek :mrgreen: Zwróciłam tylko uwagę że moje też siwiały były w różnym wieku, najwięcej osiwiał ten 10 letni, inne o wiele wcześniej dostały białych kosmyczków. Fajnie wyglądały. Całe czarne a gdzie niegdzie biały kłaczunio :mrgreen:

zwracam honor :oops:
Mój TZ też osiwiał wcześniej.Zanim mnie poznał. Chyba dlatego :lol: :mrgreen: Ale potem to już mu pogalopowało :mrgreen:
Widać mam słabość do osiwiałych przed wcześnie facetów.
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 16, 2011 21:49 Re: OTW5-tymczasowo-chorobowo :(

ASK@ pisze:
meg11 pisze:

zwracam honor :oops:
Mój TZ też osiwiał wcześniej.Zanim mnie poznał. Chyba dlatego :lol: :mrgreen: Ale potem to już mu pogalopowało :mrgreen:
Widać mam słabość do osiwiałych przed wcześnie facetów.

Ja też już jestem strebrna :mrgreen: . Od jakiś 20 lat. :mrgreen: Też wcześnie się zaczęło. Masz komplet :mrgreen:
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Pt gru 16, 2011 23:27 Re: OTW5-tymczasowo-chorobowo :(

Asia to ja też się dołączę, ale o ile u facetów to jest seksi to jeżeli chodzi o kobiety to mam wątpliwości, chyba że fajny kolor :D
joanna3113

Post » Sob gru 17, 2011 8:41 Re: OTW5-tymczasowo-chorobowo :(

Zaglądam sobotnio :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob gru 17, 2011 9:14 Re: OTW5-tymczasowo-chorobowo :(

iwona66 pisze:Zaglądam sobotnio :1luvu:

Wybieramy się z córką na piknik JoKota w sobotę. Z Edim.Będziemy jednak króciutko.Prosze trzymać kciuki by kocio zakwestował odpowiednio.
Wizyta pa Małgosi wypadła bardzo dobrze. Edzik ma dom.To pewnie ostatnie chwile razem.
Dzięki Małgosiu :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Sob gru 17, 2011 9:32 Re: OTW5-tymczasowo-chorobowo :(

Asiu to może blendera chapniesz ,blisko jak autem ,będe w pracy o 13 :?:

iwona66

Post » Sob gru 17, 2011 9:39 Re: OTW5-tymczasowo-chorobowo :(

iwona66 pisze:Asiu to może blendera chapniesz ,blisko jak autem ,będe w pracy o 13 :?:

jedziemy z Agnieszką.
Obrazek

ASK@

Post » Sob gru 17, 2011 9:44 Re: OTW5-tymczasowo-chorobowo :(

spakuje ,jak podjedziecie to podjedziecie :ok:

iwona66

Post » Sob gru 17, 2011 15:00 Re: OTW5-tymczasowo-chorobowo :(

joanna3113 pisze:Asia to ja też się dołączę, ale o ile u facetów to jest seksi to jeżeli chodzi o kobiety to mam wątpliwości, chyba że fajny kolor :D

Bardzo fajny :mrgreen: nawet moja fryzjerka odradza farbowanie :mrgreen: . Asiu :ok: :ok: :ok: za udane kwestowanie. :mrgreen:
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Sob gru 17, 2011 15:49 Re: OTW5-tymczasowo-chorobowo :(

Tak kwestujcie dziewczynki :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie gru 18, 2011 7:56 Re: OTW5-tymczasowo-chorobowo :(

Ludzi mało było, bo wiadomo.Sobota przed świateczna, godzina popołudniowa wczesna.Ale Edzik zachował sie jak rasowy bywalec.Chodził na szeleczkach jakby były zawsze na nim. A to była premiera.Nudził sie królewicz okrutnie.za mało zachwytów, za mało wrażeń.Za to droga samochodem wrażen dźwiekowych byłą pełna.Edzik darł sie jak rasowy artysta.

Wczoraj o Edzika miałam telefon. Godzina przystępna, 21.40. Pani przepraszająca,ze tak późno miła i słodka.Edzik taki piękny wiec by go sobie przygarnęła. Oświadczyłam słodziutko, że wszystkie koty są piękne.A Edzik ma dom wiec nie ma co przedłużać rozmowy. Ale pani nadal chciała już jakiekolwiek dostać. Podkreślając jednak ,że nie wszystkie koty są ładne. Chciała teraz nawet białego w łaty.Byleby był.Zachwalała swoje warunki lokalowe.A bo to wie pani kolonia, tylko nasza chałupa, las blisko, pola i stodoła... :roll: Bo ona by chciała takiego co to...myszy dobrze łapie :mrgreen: Bo zatrzęsienie teraz jest.
Odmówiłam, podkreślając ,ze moje koty to tylko na salony i na kanapę się nadają. A poza tym w ogłoszeniu jest podkreślone,ze tylko domy nie wychodzące wchodzą w grę. No i się zaczęło.Jaka ja to jestem męczycielka zwierząt, jak to kot odzywa mieszkając w stodole i żywiąc się myszami, jak ja śmiem więzić kota i stawiać jakieś warunki :mrgreen: Ano, śmiem.Więc ozięble rozmowa została zakończona. I tak sobie pomyślałam ,ze w tej samej chwili dwie baby są oburzone. Ale moje oburzenie jest słuszniejsze :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 18, 2011 8:54 Re: OTW5-tymczasowo-chorobowo :(

ASK@ pisze:Ludzi mało było, bo wiadomo.Sobota przed świateczna, godzina popołudniowa wczesna.Ale Edzik zachował sie jak rasowy bywalec.Chodził na szeleczkach jakby były zawsze na nim. A to była premiera.Nudził sie królewicz okrutnie.za mało zachwytów, za mało wrażeń.Za to droga samochodem wrażen dźwiekowych byłą pełna.Edzik darł sie jak rasowy artysta.

Wczoraj o Edzika miałam telefon. Godzina przystępna, 21.40. Pani przepraszająca,ze tak późno miła i słodka.Edzik taki piękny wiec by go sobie przygarnęła. Oświadczyłam słodziutko, że wszystkie koty są piękne.A Edzik ma dom wiec nie ma co przedłużać rozmowy. Ale pani nadal chciała już jakiekolwiek dostać. Podkreślając jednak ,że nie wszystkie koty są ładne. Chciała teraz nawet białego w łaty.Byleby był.Zachwalała swoje warunki lokalowe.A bo to wie pani kolonia, tylko nasza chałupa, las blisko, pola i stodoła... :roll: Bo ona by chciała takiego co to...myszy dobrze łapie :mrgreen: Bo zatrzęsienie teraz jest.
Odmówiłam, podkreślając ,ze moje koty to tylko na salony i na kanapę się nadają. A poza tym w ogłoszeniu jest podkreślone,ze tylko domy nie wychodzące wchodzą w grę. No i się zaczęło.Jaka ja to jestem męczycielka zwierząt, jak to kot odzywa mieszkając w stodole i żywiąc się myszami, jak ja śmiem więzić kota i stawiać jakieś warunki :mrgreen: Ano, śmiem.Więc ozięble rozmowa została zakończona. I tak sobie pomyślałam ,ze w tej samej chwili dwie baby są oburzone. Ale moje oburzenie jest słuszniejsze :mrgreen:
Ta kobieta zachowała się tak normalnie jak nasi sławni ludzie między innymi K.Dowbor i większość o których przeczytałam w książce Angeliki Piechowiak.Ręce mi opadły i w połowie przestałam czytać,Ludzie Ci tez twierdzą ,ze najlepiej kotu na wolności a ,ze żyje krótko to nie istotne bo podobno szczęśliwie.Szlag mnie trafił chyba. :evil:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

[poprzednia][następna]