POSZUKIWANY KOTEK DO ADOPCJI- DOM WYCHODZĄCY:
" KWESTIONARIUSZ ADOPCYJNY
1.Miejsce zamieszkania Gdańsk, Orunia Dolna
2.Adres e-mail
kasia_t2@gazeta.pl tel. 505-789-225
3.Mieszkam w kamienicy
4.Mieszkam na parterze
5.Jeżeli wynajmujesz mieszkanie – czy masz zgodę osoby wynajmującej na posiadanie kota?
Nie wynajmujemy mieszkania.
6.Czy adoptowałeś/aś już kiedyś kota z PKDT? NIE
7.Czy masz u kogo zostawić kota na czas wyjazdu? TAK
8.Ile średnio godzin jesteś poza domem?
Z mężem jesteśmy poza domem ok 8 godzin dziennie. Dziecko w szkole spędza ok. 5 godzin.
9.Jaka jest aktywność w Twoim domu w skali od 1 do 5
(poziom hałasu, natężenie ruchu itp.)
Poziom hałasu i natężenie ruchu oceniam na 2. Prowadzimy bardzo spokojny i uregulowany tryb życia. Okolica też jest niezwykle spokojna wbrew powszechnym opiniom o dzielnicy.
10.Czy miałeś/miałaś już kiedyś kota?
Tak, mieliśmy kota kiedy dziecko było bardzo małe. Z wiekiem u syna nasiliła się alergia i musieliśmy oddać kotkę do zaprzyjaźnionej rodziny. Kotka ma dobrą opiekę i duży dom z ogrodem za miastem. Syn miał alergię przez ok 8 lat. Obecnie nie reaguje już alergicznie na koty. Często nocuje u przyjaciół, którzy mają koty i mamy 100u% pewność, że możemy już przygarnąć jakiegoś kociaka.
11.Czy masz jakieś inne zwierzęta w domu?
Nie mamy innych zwierząt.
12.Czy są w domu dzieci?
TAK, jedno dziecko – syn lat 10
13.Czy są w domu inni dorośli?
TAK, mój mąż.
14.Czy ktokolwiek w domu ma jakąś alergię? NIE
15.Szukam kota dla:
(proszę podkreślić wszystkie pasujące odpowiedzi)
Mojej rodziny. Bardzo chcielibyśmy dać dom jakiejś „biedzie” a sami czerpać przyjemność z przebywania ze zwierzakiem.
16.W jakim wieku chciałby/abyś mieć kota?
(proszę podkreślić wszystkie pasujące odpowiedzi)
Kociak do 6 - 8 miesięcy
17.Chciałbym/abym, aby mój kot był: (proszę podkreślić wszystkie pasujące odpowiedzi)
Dogadujący się z dziećmi
Zabawowy
Łagodny
Wesoły
Mruczący i nakolankowy

18.Preferowana płeć kociaka:
Bez znaczenia
19.Chciałbym/abym, aby mój kot/kotka był/a:
Nie ma znaczenia – i tak planuję sterylizację
20.Preferowane umaszczenie kociaka:
Bardzo podobają mi się biało-rude kociaki ale zdaje sobie sprawę, że jest duże zainteresowanie tą maścią dlatego z ogromną chęcią obejrzę zdjęcia każdego kotka, którego Państwo dla nas wybierzecie.
21.Gdzie Twój kot będzie mieszkał:
W domu + wychodzący gdzie chce
Mieszkamy w dwupiętrowej kamienicy, na parterze. Przed oknami mamy mały ogródek wspólnie z sąsiadami. Ogródek jest ogrodzony niewysokim płotem, więc kotek będzie mógł spacerować po okolicy. Po drugiej stronie domu znajduje się mały park. Mieszkamy z dala od ruchliwych ulic, w przepięknej, zielonej okolicy. Wiele kotów domowych spaceruje pod oknami i wyglądają na bardzo zadowolone

22.Jak dowiedziałeś/aś się o istnieniu PKDT?
Przeglądając kocie oferty na allegro trafiłam na ślicznego kocurka imieniem Czak. Przejrzałam aukcje Pani, która wystawiła ogłoszenie i tak trafiłam na stronę PKDT.
23.Uwagi własne
Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego zgłoszenia. Jesteśmy w stanie poczekać dłużej na kotka, jeżeli byłby w trakcie leczenia bądź jeszcze za młody na adopcję. Z Panią Agnieszką od Czaka kontaktowałam się telefonicznie, ale jest duże zainteresowanie tym kociakiem, więc postanowiłam wysłać ankietę do Państwa.
Nadmienię jeszcze, że przyjaciółka mojej rodziny jest weterynarką, „szaloną” miłośniczką kotów, także o każdej porze dnia i nocy udzieli nam odpowiedniej porady lub pomocy.
Pozdrawiam serdecznie"