Dyktatura pisze:Mój TŻ będzie jechał przez Bydgoszcz ok 12-13 tego miesiąca. Mógłby ewentualnie zabrać kota od Ciebie i dostarczyć na dworzec pks.
Byłoby idealnie

Tylko teraz muszę szybko kogoś ogarnąć do wizyty

Dyktatura pisze:Mój TŻ będzie jechał przez Bydgoszcz ok 12-13 tego miesiąca. Mógłby ewentualnie zabrać kota od Ciebie i dostarczyć na dworzec pks.
kinia098 pisze:Tylko teraz muszę szybko kogoś ogarnąć do wizyty
dziękujemy bardzo za propozycje ale kocura my nie chcemy ponieważ jednego już mamy
CatAngel pisze:Ale czemu kocurka chciałaś dać, myślałam, że może Bulwa pójdzie. Państwo chcieli kotkę dlatego pomyślałam o Tobie.
Podesłałam Martynie na koty Pani Basi.
aburacze pisze:Dobry wieczór!
No właśnie, Bulwa nie jest miziastą kotką?Może ci państwo by ją wzięli... Poza tym czy Bulwa nie była u Ciebie przez jakiś czas po sterylce, to prawie jakby na DT, nie?
![]()
Adam
aburacze pisze:PS. Jeżeli jednak żaden z kotów darłowskich miałby nie jechać to może któryś ze szczycieńskich? Jest taka kotka, oznaczona numerem 10, która na sam widok człowieka wywala brzuch do góry - jest od soboty u smarti. Bardzo mi przypomina Bulwę, ale w odróżnieniu od Bulwy nie jest sterylizowana czy coś.
CatAngel pisze:Adam do Martyny poszła oferta z domkiem.
#
puk puk ! pukamy o nowe fotki sóweczki rozrabiaryja i karmicielka na pewno się ucieszymy z tych zdjęć
a co w ogóle o młodej ? zdrówko ok ? sterylka już wykonana, czy jeszcze za malutka ?
pozdrawiamy !
#
ok ok nadrobimy zaległości. Sówka ma drugie imię: Grrr..... bowiem, chyba ma w poduszeczki wmontowane głośniczki i każdy krok wytwarza dźwięk, co prawda paszczowy ale ewidentnie kojarzony z ruchem (zaznaczam, nic jej nie boli). Sterylka... za jakiś czas, nie wychodzi więc niech sobie podrośnie radośnie. Niestety nie dogadala sie, mimo jej cielęco rozbrajających zapędów zaskarbić względow rezydentów, Pirat raczje jej unika ostrożnie, Guga prycha wymownie. Grrr i tak je goni, więc nie trafia ani do niej ani do nich. Maja ok 9 lat oboje, może to kwetsia wieku. Szkoda. Ale chlopcy (zn synkowie moi 10 i 6) nadrabiaja za nich kocie zabawy. Nie jest przytulasto-mrukliwa. Raczej szalona, rozlatana, skacząco-fruwająca (bez zbytnich szkód dla otoczenia, choć kanapy podrapane na maksa, nie drapaniem ale rozbiegami, jakie uskutecznia). Reaguje na wołanie. Je za kilka. CDN
#
............
#
Grrr wychodząca będzie, gdy aura się ustali i na smyczce przyzwyczai się do otoczenia z drugiej str okna. Jest ogród, i pozostałe 2 wychodzą, przy dwójce dzieci nie ma mowy o dopilnowaniu zamkniętych drzwi latem. Siostra, teraz Lula, ma się... super, jest z kolei mrukliwo pieszczotliwa i rozbawiła grubego rudasa rezydenta. Najwięcej zaś wesołych wieści mamy od Marcelka- ma 3 psy = dokładnie, ON ma 3 psy, 2 wielkie, podhalańsko podobne, kt grzecznie czekaja az mały tygrys sie naje i dopusci do miski ! i mniejsego wielorasowego, z kt turlaja się po podłodze całymi dniami w bynajmniej nie bojowym uscisku, tudzież w legowisku nocą
postaram się jak najszybciej! Furia jeszcze przed sterylką. Jest z siostrą u rodzinki, biega z nowymi rówieśniczkami, wymyślając nowe psotynie da się przy niej nudzić! kazdy kto ją pozna, twierdzi ze imie furia idealnie do niej pasuje
)))
aburacze pisze:Dzień dobry!
Widzę, że liczba kotów się zwiększyła o 10?![]()
Adam
kinia098 pisze:No bo chyba tyle ich mam- z 50 ? To 40 tak wisiało i wsiało, a czasem nowe koty się pojawiały.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości