Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 08, 2010 18:20 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Motodrama pisze:Był to tzw. wątek "HELP" - zrobił się wątek "Jak pomóc kotu nie swoimi rękami" - czyli jak znaleźć łosia. Bardzo lubię Trufelkę, ale nikomu nie życzę takiej sytuacji. Trufla sama już sobie otwiera drzwi. W czasie świąt wparowała do pomieszczenia-buforu.

Inteligentna bestyjka.. moje nadal kombinuje, ale zamek zamykam na klucz.. miałam już kota dla którego klamka to nie był problem :mrgreen:
Pozdrawiam Serdecznie.
lesna

Post » Pt kwi 09, 2010 9:06 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Hopsamy na pierwszą.. może dziś domek wypatrzy Trufelkę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Sob kwi 10, 2010 0:39 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Weekendowe Hop :1luvu:
Komu nakolankową towarzyszkę zabaw ? :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Nie kwi 11, 2010 17:32 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Za domek dla Trufelki :ok:
Pięknej towarzyskiej kici, to co, że nie kociak, skoro duchem młoda :ok:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Pon kwi 12, 2010 15:52 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Rujka Trufli powróciła ze zdwojoną siłą niestety - od soboty nie daje żyć i skacze na klamkę, trzeba ją zamykać w "izolatce" :roll: . Nie zamierzam jednak jej podać provery (jeszcze daję radę) - timbr jej miauczenia nie jest aż tak dokuczliwy jak Keli.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Pon kwi 12, 2010 18:56 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Trufelka no już dość.. faceci to tylko kłopoty :wink: :ryk: :ryk: :ryk:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Wto kwi 13, 2010 19:52 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

lesna pisze:Trufelka no już dość.. faceci to tylko kłopoty :wink: :ryk: :ryk: :ryk:
Pozdrawiam Serdecznie

Trufla nawet teoretycznie nic na ten temat nie wie - same kocice wokoło ( i nie mam tutaj siebie na myśli bynajmniej :lol: ). Nic tylko się poskarżyć w wątku - jak ręką odjął. I tak do kolejnej soboty (tfu, tfu).

Motodrama

Post » Śro kwi 14, 2010 3:53 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Motodrama pisze:Trufla nawet teoretycznie nic na ten temat nie wie - same kocice wokoło ( i nie mam tutaj siebie na myśli bynajmniej :lol: ). Nic tylko się poskarżyć w wątku - jak ręką odjął. I tak do kolejnej soboty (tfu, tfu).

Oby nie... już starczy tego pomiałkiwania, szczególnie, że nie ma za czym :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Czw kwi 15, 2010 21:25 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

lesna pisze:
Motodrama pisze:Trufla nawet teoretycznie nic na ten temat nie wie - same kocice wokoło ( i nie mam tutaj siebie na myśli bynajmniej :lol: ). Nic tylko się poskarżyć w wątku - jak ręką odjął. I tak do kolejnej soboty (tfu, tfu).

Oby nie... już starczy tego pomiaukiwania, szczególnie, że nie ma za czym :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ona zdaje się pomiaukuje za dzieworództwem :mrgreen: .

Motodrama

Post » Czw kwi 15, 2010 22:03 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Przejdzie Trufelce, byle się wiosna skończyła :wink: Bo co tradycja, to tradycja, marzec był nie za udany, to kwiecień musi jakoś 'uczcić' :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam Serdecznie >^^<
lesna

Post » Pt kwi 16, 2010 12:59 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Jest fajny domek dla Trufelki :piwa: Motodrama, zadzwoń do mnie to przekażę Ci kontakt.
Domek jest pod Warszawą. Mlode małżeństwo z 3letnim dzieckiem umiejącym się obchodzić ze zwierzętami (kotami, psami), gdyż od zawsze w ich domu były i są zwierzęta. Niedawno ludzie sie wyprowadzili do swojego mieszkania, a zwierzaki zostaly u rodzicow. Stąd potrzeba przygarnięcia kota.
Dziecko nie ciągnie kotow za ogon, bo wie, że tego nie lubią,. lubi się z nimi bawić. Domek jest niewychodzący, bez balkonu, z zabezpieczonymi oknami. Dziecko od września idzie do przedszkola, pani nie pracuje, więc może zajmowac się zwierzakiem i dlatego postanowili przygarnąć kotka szczególnej troski. Sporo mnie wypytywała o rózne zabiegi profilaktyczne i lecznicze, pytała, jaka jest róznica w mieszkaniu z kotem z białaczką a kotem zdrowym. Sporo czytala w necie nt bialaczki - ma świadomośc jaka to jest choroba. Powiedziałam jej o szczepieniach i sterylizacji. Bedzie jeszcze dopytywać u weta.
Państwo czekają na kontakt. I na kota.
Motodrama, czekam na kontakt od Ciebie. Zadzwoń do mnie.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt kwi 16, 2010 19:09 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Jeśli chodzi o Truflę - o jej zdolność asymilacjii w nowym otoczeniu jestem spokojna. Zastanawiam się tylko nad wirusem. W tej chwili Trufelka jest ciągle dogrzewana - tak po prostu trzeba (jak wyczytałam). Mogę ją sprzedać na długi weekend :wink: . Przyjmę z powrotem z otwartymi ramionami :1luvu: .

Motodrama

Post » Pt kwi 16, 2010 19:19 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Marzenia11 :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oby tym razem się powiodło, bo nie ma to jak własny dom :ok: :ok: :ok: :ok:
Tęskno będzie za Trufelką, ale mam nadzieje, że to już tym razem Trufelka będzie na własnym :ok: :ok: :ok: No i kotka Motodramy wreszcie będzie miała cały dom dla siebie :wink: :mrgreen:
Pozdrawiam Serdecznie.
lesna

Post » Sob kwi 17, 2010 17:36 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

lesna pisze:Marzenia11 :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wszystko zależy od Motodramy - nie ma telefonu i domek może kontaktować się tylko przez miau. Nie wiem jak będzie.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie kwi 18, 2010 2:14 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Marzenia11 pisze:
lesna pisze:Marzenia11 :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wszystko zależy od Motodramy - nie ma telefonu i domek może kontaktować się tylko przez miau. Nie wiem jak będzie.

Domek trzeba koniecznie zaklepać :!: :!: .. niewielu jest odważnych by mieć kotka z chorobą i to taką przed którą jeszcze większość wetów straszy :roll: z resztą wystarczy wpisać w google hasło, a można się przerazić :( Nie ma na co czekać, bo znów domek (mam nadzieje, że fajny :ok: ) znów przygarnie innego kotka, a Trufelka się nie załapie :( Szkoda mi jej, bo kotka jak marzenie i gdyby nie wirus, już dawno byłoby wielu chętnych na kota o takim charakterze :love: :love: :love:
Nieustające i bardzo mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam Serdecznie.
lesna

[poprzednia][następna]