Witam Dorciu , co prawda nie pisze tu często, ale zaglądam podziwiam i kibicuje caaaaały czas! jak chłopaki po odjajczeniu ???wymiziać proszę moich ulubieńców no i FOTY FOTY nowe plis oczywiście też są cały czas
Eeeee tam tragedia, trochę lżej pod ogonem jedzą bo muszą nadrobić niedobory wagowe
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
u mnie też totalna posucha z adopcjami no przecież nie mogę mieć 7-miu kotów w domu
7 ????sama przyjemność ja mam teraz 11 a ubierz ,a wyżyw ,a wytrzymaj tą inwazję żwirku idzie dwa razy tyle ,jedzenia straszne ilości bo one rosną i mają doskonały przemiał .
Żeby tylko było towarzystwo zdrowe, to wtedy idzie jeszcze jakoś wytrzymać ( choć mój portfel ma chyba inne zdanie na ten temat ). Najgorzej jak przyplącze się jakaś choroba to wtedy masakra finansowa A więc potrzymam za zdrowie Twoich maluchów i za super domki dla nich
Ja muszę teraz zdiagnozować dokładnie rezydentkę Nikitę bo ciągle jest z nią coś nie tak Czyli najpierw czeka mnie zakup porządnego transporterka, a potem wyjazd do Krakowa na badania. Głowa mnie boli od ciągłego myślenia skąd wziąć na to kasę.