Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 01, 2011 18:28 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

dorcia44 pisze:fotki od sheriny ..to nie taka łatwa sprawa :mrgreen:

jak tam dziś ?

a właśnie, że mam :twisted:
Dorcia pamięta czasy, gdzie jak ze dwie fotki wrzuciłam w wątek to i tak był sukces :lol: :lol: z lenistwa :oops:

Wrzucę potem, bo dopiero weszłam.
Mała ok. je, ale nie pożera jeszcze jak smok, bryka, bawi się.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Sob paź 01, 2011 20:11 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

jakość nie najlepsza, ale są
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Sob paź 01, 2011 21:47 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

jaki ona ma zabawny wytrzeszcz :D jest cudna, zakochałam się :1luvu:

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

Post » Sob paź 01, 2011 22:04 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

AntoninaBandzioras pisze:jaki ona ma zabawny wytrzeszcz :D jest cudna, zakochałam się :1luvu:

nooo, ma wytrzeszcz, ma tak już fabrycznie, jak pisałam wcześniej, jak żabka :lol: :lol:
ale miałabyś komplecik :twisted: jedna z wytrzeszczem, druga z zezolkiem :D
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Sob paź 01, 2011 22:14 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

sherina pisze:
AntoninaBandzioras pisze:jaki ona ma zabawny wytrzeszcz :D jest cudna, zakochałam się :1luvu:

nooo, ma wytrzeszcz, ma tak już fabrycznie, jak pisałam wcześniej, jak żabka :lol: :lol:
ale miałabyś komplecik :twisted: jedna z wytrzeszczem, druga z zezolkiem :D

to fakt ale para by była :D
ten mój Tż to uparty jest :evil:

AntoninaBandzioras

Post » Nie paź 02, 2011 5:42 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

Cuuudna!!! :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie paź 02, 2011 17:41 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

Co słychać u wyłupka? Trafia już bezbłędnie do kuwety? :D Aż mi się wierzyc nie chce, że nikt się po nią nie zgłasza...

AntoninaBandzioras

Post » Pon paź 03, 2011 8:02 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

Witam, trafia do kuwety ładnie :) :)
Dzwonią z ogłoszeń, owszem, ale hmn :| a nie sorki, wczoraj dzwoniła Pani, nawet świadoma wszelkich zagrożeń, typu niezabezpieczone okna itd, ale w sobotę mała jeszcze z jedzeniem tak sobie, więc postanowiłam jeszcze chwilkę poczekać.
Od wczoraj zaczęła żreć i wszczynać alarm co ok. 2,3godziny jak jest głodna, tak jak przed odrobaczeniem, znaczy wszystko prawidłowo już.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon paź 03, 2011 18:47 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

sherina pisze:jakość nie najlepsza, ale są
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

słodziak mały :1luvu:
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Śro paź 05, 2011 19:23 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

Sherina, dawno nie zmieniałam tematu :mrgreen:

ewar

Post » Śro paź 05, 2011 19:55 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

Witam po przerwie, net mi siadał i zajęta mocno byłam, porządki, porządki cd.
Violinka szaleje na maxa, jutro pstryknę coś.

Ewa,wiesz, że ja zapomniałam tego tygryska dać Rilli :crying: :oops: na śmierć, myślałam, że zapakowany, leżał sobie u Zuzy, ale Rilla ma podusię u siebie.
Tygryska przejęła Violinka, ale ona obchodzi się z nim nieładnie, oj nie..głównie gryzie :| i paca łapką.

Violinka może będzie miała ds w piątek, jeszcze kontrola szczegółowa, to Rembertów.
Zobaczymy.

Tymczasy mi się wykruszyły :( smutno tak.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Śro paź 05, 2011 21:25 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

nie martw się 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro paź 05, 2011 21:43 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

dorcia44 pisze:nie martw się 8)

ssss.... :twisted: :twisted: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Czw paź 06, 2011 8:36 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

sherina pisze:Witam po przerwie, net mi siadał i zajęta mocno byłam, porządki, porządki cd.

Ewa,wiesz, że ja zapomniałam tego tygryska dać Rilli :crying: :oops: na śmierć, myślałam, że zapakowany, leżał sobie u Zuzy, ale Rilla ma podusię u siebie.
Tygryska przejęła Violinka, ale ona obchodzi się z nim nieładnie, oj nie..głównie gryzie :| i paca łapką.

Violinka może będzie miała ds w piątek, jeszcze kontrola szczegółowa, to Rembertów.
Zobaczymy.

bardzo sie cieszę z ds Violci :ok:

a myślałaś o tym małym rudasku od Ireny?
czy już zaklepane dt przez inne maluszki?
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Czw paź 06, 2011 8:54 Re: Rudaski ,Sibiś i Rilla mają super DS! Szylcia Violcia w DT!

sherina pisze:Witam po przerwie, net mi siadał i zajęta mocno byłam, porządki, porządki cd.

Zobaczymy.

A ja się cieszę, że się wykruszają :lol: Sherina, a nie możesz wysłać Rilli tego tygryska? Violcia dostanie innego ode mnie, jeśli tylko uda mi się zdobyć, bo coś teraz kiepsko z termoforkami :cry: Rilla tak lubiła tego tygryska.

ewar

[poprzednia][następna]