Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto maja 10, 2011 22:01 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Gibutkowa pisze:Obrazek
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dobrej nocki od nas i kiciów-również tych do niedawna jeszcze Waszych a teraz już "naszych"!!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto maja 10, 2011 22:03 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Niestety do schroniska tez chodzić nie będę bo w tej chwili już nie mam jak pomagać ponieważ mam za dużo zwierząt w domu.Marzeniu nie o tego sms mi chodziło i Ty dobrze i tym wiesz .Dobrej nocy wszystkim. :cry:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto maja 10, 2011 22:06 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

horacy 7 pisze:Niestety do schroniska tez chodzić nie będę bo w tej chwili już nie mam jak pomagać ponieważ mam za dużo zwierząt w domu.Marzeniu nie o tego sms mi chodziło i Ty dobrze i tym wiesz .Dobrej nocy wszystkim. :cry:

no nie-to już jest chwyt poniżej pasa 8O 8O 8O 8O 8O :roll:
wszystkim nam ciężko-wszyscy możemy się poobrażać... :roll:

tylko ja się pytam- czym te koty sobie na to zasłużyły??????????????????????????????????????????????????????????

jak widzisz po moim przykładzie wcale nie musisz mieć miejsca aby chodzić do schroniska i z powodzeniem pomagać !!!!!-wystarczy że znajdą się tacy jak ja którzy miejsce mają-Ty-wystarczy że tam chodzisz !!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto maja 10, 2011 22:09 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Proszę Was dla :kotek:
Przecież ja jestem tu tylko dlatego, że Wy jesteście.
I kociowóz dzięki Wam
I szansa dla kociastych.

Basiu - to wszystko Twój ogromny sukces.

Bądźcie także ze mną, bo ja się na niczym nie znam, czyli bez Was wysiadam a kociowóz... nawet kociosmród po nim nie pozostanie...
Bez Waszego wsparcia i porad nie pomogę Mili - a to też szczytnianka (choć nie wiem czy o tym pamięta).

Bez Was moje jojczenie nie ma racji bytu.
Tyle zrobiłyście i zrobiliście i tyle jeszcze możecie zrobić, bo nigdy nie możemy powiedzieć "nigdy".

Pomóżcie mi pomagać :kotek: :1luvu:
Proszę
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto maja 10, 2011 22:11 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

meksykanka pisze:Proszę Was dla :kotek:
Przecież ja jestem tu tylko dlatego, że Wy jesteście.
I kociowóz dzięki Wam
I szansa dla kociastych.

Basiu - to wszystko Twój ogromny sukces.

Bądźcie także ze mną, bo ja się na niczym nie znam, czyli bez Was wysiadam a kociowóz... nawet kociosmród po nim nie pozostanie...
Bez Waszego wsparcia i porad nie pomogę Mili - a to też szczytnianka (choć nie wiem czy o tym pamięta).

Bez Was moje jojczenie nie ma racji bytu.
Tyle zrobiłyście i zrobiliście i tyle jeszcze możecie zrobić, bo nigdy nie możemy powiedzieć "nigdy".

Pomóżcie mi pomagać :kotek: :1luvu:
Proszę

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

podpisuję się pod tymi słowami wszystkimi 37 x 4 łapami :roll:

smarti

Post » Wto maja 10, 2011 22:14 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Wiedziałam, że tak to się skończy :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto maja 10, 2011 22:15 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Oj tam oj tam. Idziemy spać, po maluchu na dobry sen i odstresowanie (kuźwa mam tylko jakąś paskudną brendziawę, nienawidzę brandziawy no ale dla dobra sprawy ;) ) i rano będzie git. No w każdym razie na pewno lepiej.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 10, 2011 22:17 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Po maluchu na dobranoc???? :roll:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto maja 10, 2011 22:19 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

meksykanka pisze:Po maluchu na dobranoc???? :roll:

Obrazek

TAK TAK TAK!!!!! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto maja 10, 2011 22:21 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Marzenia11 pisze:
meksykanka pisze:Po maluchu na dobranoc???? :roll:

Obrazek

TAK TAK TAK!!!!! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Marzenia rozumiem że reflektujesz? :mrgreen: To jak zapakować i wysłać poleconym? :twisted: :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto maja 10, 2011 22:22 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

a jednak.......................................................................................................................
Marzeniu,zostaw............................................................................................................

Meksykanka ,ile Ty masz ciepła w Sobie Człowieczku.
Super powiedziane! Jesteś Wielka!

Czy na tym zdjęciu jest Milunia???????????????????????

minutka200

Od: Pt mar 25, 2011 19:59

Post » Wto maja 10, 2011 22:24 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

A skądże to szczytniańsko-smarcianki

Kot by się uśmiał?

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto maja 10, 2011 22:27 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

bossskie :mrgreen: wrzuć na kotburgery, będziesz na głównej :D

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto maja 10, 2011 22:27 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

Boskie Słodziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

minutka200

Od: Pt mar 25, 2011 19:59

Post » Wto maja 10, 2011 22:29 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Kolejne koty czekają na szansę.

smarti pisze:
horacy 7 pisze:Niestety do schroniska tez chodzić nie będę bo w tej chwili już nie mam jak pomagać ponieważ mam za dużo zwierząt w domu.Marzeniu nie o tego sms mi chodziło i Ty dobrze i tym wiesz .Dobrej nocy wszystkim. :cry:

no nie-to już jest chwyt poniżej pasa 8O 8O 8O 8O 8O :roll:
wszystkim nam ciężko-wszyscy możemy się poobrażać... :roll:

tylko ja się pytam- czym te koty sobie na to zasłużyły??????????????????????????????????????????????????????????

jak widzisz po moim przykładzie wcale nie musisz mieć miejsca aby chodzić do schroniska i z powodzeniem pomagać !!!!!-wystarczy że znajdą się tacy jak ja którzy miejsce mają-Ty-wystarczy że tam chodzisz !!

Bo chodzi o to że każdy z nas ma swój wielki i jednakowy udział w sukcesie jakim jest pomoc szczytniakom. My nazwajem bez siebie nie moglibyśmy pomagać tym kotom. Każde futro wyciągnięte ze schronu to nasz wspólny, jednakowy i wielki sukces.

Basiu,
bez Twojej pracy nikt nie dowiedziałby się o istnieniu schronu w Szczytnie.
Bez pomocy po_prostu_kaska nie byłoby wątku czyli informacji o potrzebujących pomocy kotach.
Bez ogłoszeń aburacze koty nie znajdowałyby domów.
Bez wizyt przedadopcyjnych robionych przez kilka osób nie byłoby tylu szczęśliwych futer.
Bez dt smarti nie można byłoby wyciągnąć tylu kotów na raz oraz uratować kociej mamy i 4 dzieci plus 5+1 kociaków.
Bez sebow i kilku innych osob wspierających finansowo nie byłoby pieniędzy na badani, leczenie, karmę itp.

Trzeba sobie uzmysłowić, że każdy z nas osobno nie pomoże tak bardzo i tylu kotom ilu juz pomogliśmy. Jesteśmy pewnego rodzaju łancuchem, z zespolonymi ogniwami. Basiu, jeśli zrezygnujesz, łańcuch się rozpadnie. jesteś w nim pierwszym niezastąpionym ogniwem.
Gdyby zrezygnowała smarti łańcuch też się rozpadnie - nie będzie dt.

I tak można mnożyć przykłady.

Dla mnie to jest od początku jasne - dopiero dzisiaj zrozumiałam, ze nie dla każdego może być jasny i czytelny ogromny wkład pracy i pomoc kotom.

I jeszcze Basiu napiszę Ci tak: gdyby nie wizyta pa dla szóstki - Kitki to być może Kubuś by umarł.... Byliśmy umowieni, dlatego wyszłam z domu i spotkałam umierającego Kubusia i mogłam go zawieźć do szpitala.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]