Gibutkowa pisze:
![]()
![]()
dobrej nocki od nas i kiciów-również tych do niedawna jeszcze Waszych a teraz już "naszych"!!!
Gibutkowa pisze:
![]()
![]()
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" horacy 7 pisze:Niestety do schroniska tez chodzić nie będę bo w tej chwili już nie mam jak pomagać ponieważ mam za dużo zwierząt w domu.Marzeniu nie o tego sms mi chodziło i Ty dobrze i tym wiesz .Dobrej nocy wszystkim.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
meksykanka pisze:Proszę Was dla![]()
Przecież ja jestem tu tylko dlatego, że Wy jesteście.
I kociowóz dzięki Wam
I szansa dla kociastych.
Basiu - to wszystko Twój ogromny sukces.
Bądźcie także ze mną, bo ja się na niczym nie znam, czyli bez Was wysiadam a kociowóz... nawet kociosmród po nim nie pozostanie...
Bez Waszego wsparcia i porad nie pomogę Mili - a to też szczytnianka (choć nie wiem czy o tym pamięta).
Bez Was moje jojczenie nie ma racji bytu.
Tyle zrobiłyście i zrobiliście i tyle jeszcze możecie zrobić, bo nigdy nie możemy powiedzieć "nigdy".
Pomóżcie mi pomagać![]()
![]()
Proszę
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:horacy 7 pisze:Niestety do schroniska tez chodzić nie będę bo w tej chwili już nie mam jak pomagać ponieważ mam za dużo zwierząt w domu.Marzeniu nie o tego sms mi chodziło i Ty dobrze i tym wiesz .Dobrej nocy wszystkim.
no nie-to już jest chwyt poniżej pasa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wszystkim nam ciężko-wszyscy możemy się poobrażać...![]()
tylko ja się pytam- czym te koty sobie na to zasłużyły??????????????????????????????????????????????????????????
jak widzisz po moim przykładzie wcale nie musisz mieć miejsca aby chodzić do schroniska i z powodzeniem pomagać !!!!!-wystarczy że znajdą się tacy jak ja którzy miejsce mają-Ty-wystarczy że tam chodzisz !!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości