Tymczasy u horacy7. Długowłosy Lord na wydaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 17, 2011 12:51 Re: Tymczasy - szylka, rude i inne. Tajfun w DS. Mrusia [*]

piccolo pisze: Czyli jednak :D
Mówiłam Siostra, nim się obejrzysz będziesz miała koty przebiegające po Tobie w dzikim pędzie :mrgreen:

Tylko się cieszyć - kociaki są na dobrej drodze do pięknej kociej przyjaźni.
I za to trzymam mocno kciuki :ok:

Oj mowila, mowila
Tylko myslalam, ze dogadywanie sie zajmie im troche wiecej czasu.

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Śro sie 17, 2011 14:14 Re: Tymczasy - szylka, rude i inne. Tajfun w DS. Mrusia [*]

Cudne zdjęcie :1luvu:

No to teraz się zacznie, to prawda :mrgreen: Zwykłe życie kociarza, który ma minimum dwie sztuki kota w domu ;) Właśnie nie wiem jak to jest, że człowiek jest zawsze na ścieżce ich gonitw i nie da się tak przebiec żeby nie zahaczyć o człowieka :lol:
po_prostu_kaska

Post » Śro sie 17, 2011 15:52 Re: Tymczasy - szylka, rude i inne. Tajfun w DS. Mrusia [*]

Czasem kot nie przebiega po Dużych. Jak nie chce 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro sie 17, 2011 18:11 Re: Tymczasy - szylka, rude i inne. Tajfun w DS. Mrusia [*]

MalgWroclaw pisze:Czasem kot nie przebiega po Dużych. Jak nie chce 8)

No to się wydało :wink: Moje mi to po prostu robią specjalnie :lol:
po_prostu_kaska

Post » Śro sie 17, 2011 18:55 Re: Tymczasy - szylka, rude i inne. Tajfun w DS. Mrusia [*]

Albo tupią. Jak chcą. Przecież kot jest najcichszym stworzeniem i porusza się bezszmerowo. Jak chcą mnie zdenerwować, tupią 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro sie 17, 2011 19:13 Re: Tymczasy - szylka, rude i inne. Tajfun w DS. Mrusia [*]

oj tupia, tupia. Ja nie mam dywany, i tylko sie zastanawialam, kiedy przyjda do mnie wkurzeni sasiedzi ;)

Magda.T

Post » Śro sie 17, 2011 20:41 Re: Tymczasy - szylka, rude i inne. Tajfun w DS. Mrusia [*]

Magda.T pisze:Dzis brykal z Iga przez moje lozko. Jak sprawdzilam zegarek, byla 2.30 - ufffff, zatyczki w uszy i jakos zasnelam :)

Obrazek

To zdjęcie mnie powaliło i Tajfun jakiś jeszcze ładniejszy się zrobił u Ciebie.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro sie 17, 2011 22:27 Re: Tymczasy - szylka, rude i inne. Tajfun w DS. Mrusia [*]

Kochani mam kryzys. Otoz koty doskonale dogaduja się w nocy. Wlasnie rozpoczęła się sesja treningowa :lol: - sprint z przeszkodami.
Jednak w ciagu dnia zachowanie Igi w stosunku do mnie b się zmienilo. Trzyma mnie na dystans, już nie jest tak miziasta. No i ….. dzis, żeby złapać chwile relaksu, zasiadlam w moim fotelu-worku, a tu fotel zasikany. Poza tym już nie spi ze mna, tylko na balkonie na drapaku.
Co robic? Odpuścić, i niech sobie to kobieta sama ulozy w glowie. Staram się jej nie zaniedbywac.
Pomocy, czy ktos miał podobne doświadczenia w dokocaniu?

A na deser …. Netoperek :ryk:

Obrazek

Magda.T

Post » Czw sie 18, 2011 4:48 Re: Tymczasy - szylka, rude i inne. Tajfun w DS. Mrusia [*]

Pewnie, że przeżywa. Dogadują się, ale mimo wszystko pamięta, jak to być jedynakiem.
Może krople Bacha (forumowa Ryśka robi), może trochę karmy Kalm RC.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw sie 18, 2011 6:24 Re: Tymczasy - szylka, rude i inne. Tajfun w DS. Mrusia [*]

Magda.T pisze:
A na deser …. Netoperek :ryk:

Obrazek

Ależ piękny :1luvu:
Są też jakieś spokajajace obrózki, Feliway do kontaktu...
Co do sypiania oddzielnie, to u mnie tak jest, dwupak już nie potrzebuje człowieka tak strasznie.
Ale myslę, że u Ciebie to powinno sie poprawić, Iga cieszy się z braciszka, ale na Ciebie jest wkurzona. Z sikaniem moze byc też tak, że ona nie che sikać do kuwety, do której zalatwil się już ktoś inny - czy masz dwie?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw sie 18, 2011 7:31 Re: Tymczasy - szylka, rude i inne. Tajfun w DS. Mrusia [*]

No dzis tez znalazlam niespodzianke w tym samym miejscu.
Rano wymienilam piasek na nowy - zobacze po powrocie.
Tak, mam dwie kuwety, ale na 100% do tej drugiej bedzie zalatwial sie rowniez Tajfun.

Magda.T

Post » Czw sie 18, 2011 10:24 Re: Tymczasy - szylka, rude i inne. Tajfun w DS. Mrusia [*]

dzis zamowie obroze, to na jutro powinni mi to przywiezc.

Magda.T

Post » Czw sie 18, 2011 16:05 Re: Tymczasy - szylka, rude i inne. Tajfun w DS. Mrusia [*]

Myślę ,ze minie trochę czasu i pogodzi sie z tym ,że Tajfun z Wami mieszka.Niestety u mnie też rezydenci potrafią nasikać jak pojawia się ktoś nowy ,szczególnie Śnieżynka po przybyciu nowych maluchów sika.Ostatnio nasikała mi na łóżko jak wyszłam do łazienki,za dzień dwa sikanie mija,mam nadzieję ,że u Ciebie też minie.Tajfunek rzeczywiście pewnie pójdzie i do drugiej kuwety to wbrew pozorom silna osobowość i zaznaczy sobie i drugą kuwetę.Magdo a jak Tajfunek czy dalej taki słodki przytulak?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw sie 18, 2011 19:39 Re: Tymczasy - szylka, rude i inne. Tajfun w DS. Mrusia [*]

Basiu, oj tak. Wlasnie bodzia mnie i przweszkadza w pisaniu. O, a teraz wskoczyl na kark i sie mizia. He, cudnie.
Jak zrobie w weekend jakies fajne zdjecie, to Ci podesle. Jesli oczywiscie nie zanudzam tymi fotkami, bo fotografia to taka moja slabosc.

Znalazlam jedno z wczoraj.

Obrazek

I szukam nowego imienia.
Jakos mi wpadlo Kajtek, Kajtus, Kajtunio. Podoba Ci sie?

Magda.T

Post » Czw sie 18, 2011 19:48 Re: Tymczasy - szylka, rude i inne. Tajfun w DS. Mrusia [*]

Lubię patrzeć na szczęśliwe koty więc jeśli można to ja bym prosiła o zdjęcia :oops: najlepiej jak najwięcej ;)
Myślę, że Basia mi przytaknie ;)
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]