Schronisko KRK - najpilniej domek dla Maurycego i Daszki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt lut 18, 2011 20:08 Re: Schronisko KRK - domek na CITO dla Milenki!! fot str 29

Jesli chodzi o Bałwanka, to dr Olga jest zaniepokojona tym, że od czasu do czasu skacze mu gorączka. Wolałaby go jeszcze chwilę przetrzymać w gabinecie, żeby sprawdzić, czy coś się dzieje. Jeśli gorączka się skończy, będzie miał ogłoszenie na cito.
A ta kotka, czarno-biała, która też jest u Olgi, ma nbiestety nowotwór sutka i to w dość paskudnym stanie. Będzie operowana, ale prawdopodobnie są już przerzuty. Potrzebuje opieki terminalnej.

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pt lut 18, 2011 20:50 Re: Schronisko KRK - domek na CITO dla Milenki!! fot str 29

Bungo pisze:Jesli chodzi o Bałwanka, to dr Olga jest zaniepokojona tym, że od czasu do czasu skacze mu gorączka. Wolałaby go jeszcze chwilę przetrzymać w gabinecie, żeby sprawdzić, czy coś się dzieje. Jeśli gorączka się skończy, będzie miał ogłoszenie na cito.
A ta kotka, czarno-biała, która też jest u Olgi, ma nbiestety nowotwór sutka i to w dość paskudnym stanie. Będzie operowana, ale prawdopodobnie są już przerzuty. Potrzebuje opieki terminalnej.

Bałwanek powinien iść jak najszybciej do adopcji.
W schronie siedział też w klatce . Od razu przestał jeść i stał się smutny,
kot powinien chodzić i mieć przestrzeń.
W kochajacym domu napewno by szybko doszedł do siebie.
Dom czyni cuda.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Pt lut 18, 2011 20:52 Re: Schronisko KRK - domek na CITO dla Milenki!! fot str 29

OK. Ale muszę porozumieć się z dr Olgą, bo to w końcu jej telefon podaje w ogłoszeniach.

Bungo

Post » Pt lut 18, 2011 20:56 Re: Schronisko KRK - domek na CITO dla Milenki!! fot str 29

W takim razie zdejmuję ogłoszenia Miłej i trzymam kciuki za Milenkę :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt lut 18, 2011 21:13 Re: Schronisko KRK - domek na CITO dla Milenki!! fot str 29

Bungo pisze:OK. Ale muszę porozumieć się z dr Olgą, bo to w końcu jej telefon podaje w ogłoszeniach.

A mogę prosić o tenże na pw?
Zrobiłam samowolkę i wystawiłam mu Allegro z namiarami na Tunisię :oops:

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt lut 18, 2011 21:40 Re: Schronisko KRK - domek na CITO dla Milenki!! fot str 29

queen_ink pisze:
Bungo pisze:OK. Ale muszę porozumieć się z dr Olgą, bo to w końcu jej telefon podaje w ogłoszeniach.

A mogę prosić o tenże na pw?
Zrobiłam samowolkę i wystawiłam mu Allegro z namiarami na Tunisię :oops:

Telefon jest na pierwszej stronie wątku, przy zdjęciu Bałwanka.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt lut 18, 2011 21:55 Re: Schronisko KRK - domek na CITO dla Milenki!! fot str 29

a teraz coś z zupełnie innej beczki
ma ktoś pożyczyć linkę zabezpieczającą do roweru?

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Pt lut 18, 2011 22:26 Re: Schronisko KRK - domek na CITO dla Milenki!! fot str 29

Felcia jest już zdrowiuteńka ma śliczne oczka proszę o ujecie do ogłoszeń
Nawet dwa razy przeszła rujkę w ciągu miesiąca, teraz się jej kończy mam nadzieje że
zdążę ją wysterylizować przed kolejną
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jak widać łapka wróciła do 100% sprawności
A tak na marginesie mój Świrek zapomniał że trzy lata temu został pozbawiony męskości
i strasznie adorował Felcie musiałem latać za nim ze ścierką

Obiecałem gadowi drugą kastracje ciekawe co mu teraz wytną .
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Pt lut 18, 2011 22:29 Re: Schronisko KRK - domek na CITO dla Milenki!! fot str 29

Sadysta........
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pt lut 18, 2011 22:51 Re: Schronisko KRK - domek na CITO dla Milenki!! fot str 29

Markopolo00 to chyba podchodzi pod ustawę o ochronie zwierząt, lepiej sprawdz :lol:
czy jakiś specjalny tekst do ogloszeń masz czy może być cos takiego;

Fela jest kotką, która trafiła we wrześniu do krakowskiego schroniska z paskudnym, otwartym złamaniem tylnej łapki. Dzięki szybkiej interwencji chirurgicznej oraz osobie, która zaopiekowała się nią bezpośrednio po zabiegu Fela jest dziś zdrową i całkowicie sprawną koteczką o idealnym charakterze szukającą tego jedynego, stałego domu.

Fela jest młodą kotką (ma około 1-2 lat), ufną, ułożoną i niezwykle grzeczną. Kotka została znaleziona na ulicy, ale pod pierwszego momentu było widać że musiała mieć kiedyś dom.

Kotka jest odrobaczona i nauczona czystości. Potrafi pięknie bawić się pluszowymi myszkami i piłeczkami, lubi towarzystwo zarówno kocie, jak i psie.

Kontakt w sprawie adopcji Feli, tel. 794 355 369

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Sob lut 19, 2011 8:29 Re: Schronisko KRK - domek na CITO dla Milenki!! fot str 29

j3nny pisze:to brakuje mi Milenki i Edypa w takim razie

Edyp jest na stronie schronu.
Gapcio poszedł do domu,
Zostały koty czarne i białe i czarno -białe fajnie - :ryk:

Kto będzie dzisiaj w schronie to proszę dopilnować jedzenia Milenki
musi jeść bardzo rozdrobnione, do niedzieli a najpóźniej do poniedziału w schronie.

Na aukcji była Helmutka.
Było nią zaintereowanie ale co z tego jak panna gryzie,
Już bardzo delikatnie ale zdaża się jej kłapnąć.
U mnie na rękach była grzeczna , w innych juz mniej,
Był starszy Pan zachwycał sie Helmutką, bardzo mu sie podobała,
stał z 1,5 godziny nad nią, jest sam i chciałby kota w średnim wieku.
Jutro ma przyjechać do schroniska zapoznawać się z Helmutką.
Zobaczymy.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Sob lut 19, 2011 16:28 Re: Schronisko KRK - szukamy domku dla Bałwanka i Helmutki

Jest jeszcze kilka czarnych kotów oprócz Helmutki . Może innego wybierze :lol:

Lila_iwa

Od: Wto cze 01, 2010 14:29

Post » Sob lut 19, 2011 16:47 Re: Schronisko KRK - szukamy domku dla Bałwanka i Helmutki

Milenka będzie mieć konsultację o 17:30 więc my ją odbierzemy ze schronu i zawieziemy do Myślenic a potem w ręce Lunszpik

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob lut 19, 2011 17:29 Re: Schronisko KRK - domek na CITO dla Milenki!! fot str 29

Mam go na razie nie odnawiać czy niech sobie wisi? Może ktoś wypatrzy, zakocha się i poczeka?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Sob lut 19, 2011 18:10 Re: Schronisko KRK - szukamy domku dla Bałwanka i Helmutki

Niech sobie wisi, a ja dam go na poniedziałek do Dziennika Polskiego :ok:

Bungo

[poprzednia][następna]