50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 06, 2011 21:49 Re: 40kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Dyktatura pisze:A może ci Włosi i Piti by wzięli. :)

Mają już 2 koty i 2 psy, więc wątpię :(

Ogłoszenia Bulwy odnowione.. Tak dziś się miziała, wywróciła się i brzusio pokazywała :cry:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pt maja 06, 2011 21:57 Re: 40kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Dowieziesz kota do Łodzi. Tego miziaka Bulwe czy innego. Daj znać na PW :) to coś Ci podeśle :) i zobaczymy co wyniknie.

Edit: To jest dom z ogrodem. W domu jest kot ze schroniska i pies. Zwierzaki zaszczepione.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob maja 07, 2011 15:58 Re: 40kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Kciuki przyniosły efekt :D
Złapałam pingwinkĘ ze stada Malizny :D Już było blisko porodu na stole u weta... Ufff ! Zdążyłam na czas :dance: :dance2: Koszt, to 120zł.
Matka z Biedronki ostatnio się pokazała i.. okociła się? :| Cały czas lata do jednej szopki. Ale właściciele przeszukiwali już ją wcześniej, wczoraj też szukali i nic :( Pewnie nieźle je skamuflowała :| Albo tylko tam mieszka ? :roll: ...
Biało bura kicia od commety też zniknęła już ze 2-3 tygodnie temu :evil: Karmicielka mówi, że Sziszki nie ma do tej pory i Tiger też rzaaaadkoo się pokazuje, bo pewnie cały czas na lofrach :evil:
Martwię się o małą ciężarną kicię z MPGK :( Ona jest taka drobniutka, a brzuch ma duży jak na jej budowę :( To młodziutka, nawet nie roczna kicia :( Oczywiście dziś dała mi się pogłaskać... jak nie miałam w co ją złapać :evil: :evil: :evil:
Posłuchałam rad i szukałam Whiskasa Supreme z tuńczykiem? Niestety w pobliskich sklepach nie było.. Kupiłam za to 2 saszetki Felixa z Łososiem za 4,40. Biedronkowa królewna oczywiście znowu nawet nie raczyła podejść... Pingwinka krążyła, dorzuciłam raz więcej mięcha i wpadła :D Jedną saszetkę zostawiam na następne polowanko :D :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Sob maja 07, 2011 16:32 Re: 40kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Pamietacie mala Malizne, koteczke z pomorskiego, ktora nie miala lapki i przebyla az 800 km do swojego domku we wroclawiu? Obecna wlascicielka melduje ze mala ma sie dobrze, powooooooli sie przyzwyczaja do domowych (i ludzkich) realiow. Aktualnie przeziebiona z katarem, korzysta z kazdej mozliwosci wygrzania brzucha na slonku. W przeciwienstwie do ludzi, z domowa kotka sie juz bardzo zaprzyjaznila ;> Trzymamy kciuki, aby i ludziom w koncu zaufala ;)

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

kinia098

Post » Sob maja 07, 2011 17:05 Re: 40kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

To TA Malizna??????? 8O
Jaki puchaty Puchacz :lol:
Faaaaaaaaajnie, niech się teraz Dziewczynka przełamie :ok:

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob maja 07, 2011 17:53 Re: 40kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Carmen201 pisze:To TA Malizna??????? 8O
Jaki puchaty Puchacz :lol:
Faaaaaaaaajnie, niech się teraz Dziewczynka przełamie :ok:

Malizna TA :mrgreen: Nie podmieniliśmy kota :P
I tak wygląda mi tutaj już na wyluzowaną :D Wcześniej to był kłębek strachu. Będzie dobrze :ok: :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Sob maja 07, 2011 18:03 Re: 40kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Dzień dobry!

Gratuluję sukcesów w łapaniu kotów :) Zdjęcie Malizny faktycznie robi wrażenie w porównaniu z tym co było zanim trafiła do swojego domu. No, trochę już przytyła czy po prostu futerko ma bardziej nastroszone?

Tymczasem Glutek na różnych portalach ogłoszeniowych ma niesłychane wzięcie :mrgreen: Na Allegro ma po 2 dniach 91 odsłon i obserwatora. Plamka, która zawsze była w czołówce, ma 70 odsłon i też obserwatora. Bulwa ma 57 odsłon, a Czarny 48 odsłon i obserwatora.

Ciekaw jestem co w Glutku jest takiego, że ludzie chętniej zaglądają do jego ogłoszeń? Ale cieszę się, może ktoś go szybko wypatrzy.

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Nie maja 08, 2011 6:33 Re: 40kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Malizna :1luvu:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Nie maja 08, 2011 7:57 Re: 40kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Przytyć na pewno przytyła :D
A futerko też ma faktycznie jakby bardziej puszyste :) Domek robi swoje :) :1luvu:

Glucio, to w ogóle chwyta wszystkich za serce :D Na FB też dość dużo osób zajrzało na jego wydarzenie i stale mu kibicują :) Oby jakiś domek z tego wynikł :mrgreen:

edit: czy ktoś chciałby się wybrać w podróż do Bydgoszczy ? Zwracam za bilet ! Kiedy podróż ? tego jeszcze nie wiem :mrgreen: Jest szansa dla jednego kotecka :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Nie maja 08, 2011 9:33 Re: 40kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

kinia098 pisze:edit: czy ktoś chciałby się wybrać w podróż do Bydgoszczy ? Zwracam za bilet ! Kiedy podróż ? tego jeszcze nie wiem :mrgreen: Jest szansa dla jednego kotecka :ok:

Dlaczego Bydgoszcz? Na FB pisałaś coś o Łodzi zdaje się, czy to o inne koty chodzi?

Adam
aburacze

Post » Nie maja 08, 2011 9:44 Re: 40kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Kinga zwerbuj Hanie do Bydgoszczy :D może jej pracownik by znów jechał :) zawoził mi kota do Oli. Zawsze możesz napisać :)

A i czekam na najważniejsze informacje odnośnie domku z Łodzi oby okazał się bardzo dobry :)
Jak coś pamiętam dalej o Tobie :wink:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Nie maja 08, 2011 11:12 Re: 40kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

aburacze pisze:
kinia098 pisze:edit: czy ktoś chciałby się wybrać w podróż do Bydgoszczy ? Zwracam za bilet ! Kiedy podróż ? tego jeszcze nie wiem :mrgreen: Jest szansa dla jednego kotecka :ok:

Dlaczego Bydgoszcz? Na FB pisałaś coś o Łodzi zdaje się, czy to o inne koty chodzi?

Adam

Do Bydgoszczy, bo pojawiła się możliwość transportu na Łódź :D Ktoś jeździ z Bydgoszczy na Łódź raz w tygodniu. A Bydgoszcz jest już trochę bliżej nas :D Kot ten sam :)

CatAngel, z rozmowy wydawał się fajny ;) Już napisałam do dziewczyny z Łodzi, czy dałaby radę zrobić wizytę albo czy zna tą ulicę i czy naprawdę jest tam spokojnie, nie ma jakiejś ruchliwej ulicy i innych zagrożeń ;) Już piszę do Hani, czy kogoś ma :D
Obrazek

kinia098

Post » Nie maja 08, 2011 11:15 Re: 40kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Hanka mnie w końcu zabije :? :ryk: :ryk: :ryk: polecą głowy 8)

CatAngel

Post » Nie maja 08, 2011 13:11 Re: 40kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

CatAngel pisze:Hanka mnie w końcu zabije :? :ryk: :ryk: :ryk: polecą głowy 8)

ojj tam :mrgreen: poświęcisz się :P
Kocice na WOP'ie już z mega brzuchami :( Karmicielka dziś dzwoniła.. :( Ma dać znać, jak tylko stracą brzuchy i znajdzie małe.. Mam nadzieję, że kotki ich głęboko nie ukryją :cry:
Obrazek

kinia098

Post » Nie maja 08, 2011 20:15 Re: 40kotów Darłowo- PILNIE dom dla Bulwy i Czarnego :(

Mój TŻ będzie jechał przez Bydgoszcz ok 12-13 tego miesiąca. Mógłby ewentualnie zabrać kota od Ciebie i dostarczyć na dworzec pks. :)

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

[poprzednia][następna]