Ja poproszę 5 kubeczków z logo.
Koszulki też - jeszcze muszę obczaić jakie rozmiary - ale głównie M - na razie 3 szt.
Kubeczek z logo chcę sprezentować mojej kumpeli z pracy Doro na dobry początek kociej współpracy, która zaopiekowała sie malutką 6-tygodniowa szylkretką z budowy oraz wsparła finansowo konto PKDT
Yammayca, ja myslę ze to dobry pomysł żeby taka stronka mogła być uzupełniana przez współużytkowników, przez dodawanie zdjeć kotów do adopcji i innych informacji, a jak to działa że jakas ustalona/zalogowana grupa osób jest do tego uprawnona czy każdy moze wejść - bo zeby nam jacyś ludzie z zew. bałaganu nie robili...
Yammayca, masz jakieś plany na dzis wieczór - może podrzuciłabyś mi te kartki i przy okazji zobaczyłabyś te 2 kocurki małe co mam - bo chyba jutro je zawiozę do mojej mamy - bo już z tymi diabłami tasmańskimi nie można wytrzymać tak broją - i moje koty chyba też marzą o odrobinie spokoju..., musiałam je już z kuchni wypuscić bo jak wyzdrowiały to tyle energi mają że mało kuchni nie rozniosły.
Zresztą u mamy rudaskowi smutno - bo sam jako maluch tam jest (bo dopiero w piątek ma transport do Bydgoszczy).
Tak po 19.00 bo jeszcze do weta muszę dzis iść.