POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 14, 2011 21:46 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Primaa . pisze:Nie chciałby ktoś wziąć na DS takich maluchów? Tymczas póki co jest, jednak maluchy potrzebują DS :(
http://www.youtube.com/watch?v=Dh5L-XR7qHI

Primaaa, teraz kociaki schodzą od ręki, bo nie ma na nie sezonu. Wystarczy przejrzeć ogłoszenia na gumtree czy morusku.
Ogłoś je chociaż na gumtree, będziesz miała milion telefonów.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lut 15, 2011 18:31 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Ok, dzieki za pomoc :)

Primaa .

Od: Pon lut 14, 2011 21:37

Post » Śro lut 16, 2011 20:48 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Szukam DT dla 7 kotów.

5 jest na posesji w Łodzi, Pani która je przygarnęła jak były małe jest chora, ma chorego męża, wyjeżdża w marcu i koty mają do tego czasu zniknąć... Właściwie to mają nawet mniej czasu, bo Pani już teraz chce je oddać do schroniska gdzie panuje milion wirusów i zarazków :evil:. Koty są półdzikie - podchodzą do ręki, ale głaskać czy brać na ręce się nie dają... Najlepsze byłyby domy na wsi, albo jakieś wychodzące chyba, bo ona od małego mieszkają na dworze... Z resztą nie wiem.

3 są u mnie w domu, zabrane z przytuliska na sterylki. Też miały być pół dzikie, ale w domu się okazało że dają się bez problemu głaskać, jedna ma ok. 6-miesiący, pozostałe dwie kotki są trochę starsze. Może znajdzie się dla nich jakiś kącik... ? Mają być wypuszczone za 2 dni.

Tu zdjęcia : viewtopic.php?f=1&t=93126&start=750

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Śro lut 16, 2011 21:24 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Te piątkę to lepiej zostawić na swoim. Nie ma jakiejś karmicielki w okolicy? Jak one i tak zewnętrzne, to tylko budki by im się przydały.
Postaw budkę w bliskiej okolicy, gdzieś w ukryciu, kuś je tam jedzeniem, karm codziennie. A potem poszukaj karmicielki w okolicy i stopniowo przesuwając budkę i jedzenie zbliżaj stado do niej.

Szalony Kot

Post » Śro lut 16, 2011 21:55 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Szalony Kot pisze:Te piątkę to lepiej zostawić na swoim. Nie ma jakiejś karmicielki w okolicy? Jak one i tak zewnętrzne, to tylko budki by im się przydały.
Postaw budkę w bliskiej okolicy, gdzieś w ukryciu, kuś je tam jedzeniem, karm codziennie. A potem poszukaj karmicielki w okolicy i stopniowo przesuwając budkę i jedzenie zbliżaj stado do niej.

One są na posesji Pani, mieszkają w garażu, mają tam kilka budek, ale jak Pani wyjedzie to zamyka wszystko na klucz i koniec. Sąsiedzi podobno odmówili karmienia.
Pani niestety dzwoniła znowu do przytuliska, mówiłam jej że to nie jest dobre wyjście, bo one tam po prostu zachorują i umrą. Ale Pani chyba i tak nie zdaje sobie z tego sprawy.

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Śro lut 16, 2011 22:03 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Niech wystawi budki na zewnątrz, koty zostawiając na posesji. I tylko znajdź kogoś do karmienia. Dzikuny domu nie znajdą w schronie.

Szalony Kot

Post » Pt lut 18, 2011 11:12 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

TORUŃ lub okolice-
potrzebny dt dla Szarotka prawie niewidomego kocurka oddanego do schronu... - sprawa dosyć pilna
link do wątku kocurka
viewtopic.php?f=1&t=124134
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Sob lut 19, 2011 11:25 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Nieśmiałek

ObrazekObrazekObrazek

Cycek

ObrazekObrazekObrazek

Dwa urocze kocurki, ur w maju 2010 szukają DT doświadczonego w oswajaniu: viewtopic.php?f=1&t=123602

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Czw mar 03, 2011 19:11 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Dziewczyny potrzebuje pilnie domu tymczasowego dla 4-5 miesiecznej kotki. Znalazłam ją dzisiaj przy bloku w Bolesławcu, nie miałam serca zostawć (jak zawsze:((). Na razie jest u mnie w pokoju ale jak ojciec ja zobaczy to mnie pocwiartuje a zwłoki poda naszemu rezydentowi do pozarcia:(. Chociaz do poiedziałku, jutro bede we wrocku, moge podrzucic, jade na weekend na zjazd do katowic i nie bede w stanie przypilnowac,zeby ojciec jej nie wyrzucił:(
Gingers nowy- imbirowo- limonkowy:D:D

mage

Od: Nie sie 26, 2007 21:55

Post » Czw mar 03, 2011 19:23 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

mage pisze:Dziewczyny potrzebuje pilnie domu tymczasowego dla 4-5 miesiecznej kotki. Znalazłam ją dzisiaj przy bloku w Bolesławcu, nie miałam serca zostawć (jak zawsze:((). Na razie jest u mnie w pokoju ale jak ojciec ja zobaczy to mnie pocwiartuje a zwłoki poda naszemu rezydentowi do pozarcia:(. Chociaz do poiedziałku, jutro bede we wrocku, moge podrzucic, jade na weekend na zjazd do katowic i nie bede w stanie przypilnowac,zeby ojciec jej nie wyrzucił:(

Napisz tu: http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z263607694
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z262202314

Szalony Kot

Post » Czw mar 03, 2011 20:47 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Dzieki, nie moge sie dodzwonic, ale wysłałam na obydwa ogłoszenia maile ze zdjęciami. Szukam dalej a kotulik spi na kolanach. Ech gdybym tylko mogła ją zostawic, jest boska po prostu.

mage

Post » Pon mar 14, 2011 20:34 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Dzieki wielkie kocia juz w nowym super domku;)

mage

Post » Pon mar 14, 2011 20:39 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Dla Frani z podejrzeniem FIV viewtopic.php?f=1&t=125020
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto mar 15, 2011 11:29 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Szalony Kot pisze:Domowy kot, znaleziony na klatce schodowej. Zadbany, pewnie zgubiony.
Pomóżcie zainterweniować...
viewtopic.php?f=1&t=125391

Ta historia na szczęście zakończyła się szybko i happy endem, znalazł się właściciel i kotek wrócił do domu.

A ja szukam na gwałt dt dla kotki złapanej wczoraj wieczorem na Stegnach (Warszawa). Kotka ewidentnie domowa, prawdopodobnie pozbyto się jej bo "niechcący" zaciążyła. Siedziała pod daszkiem jednego z bloków, przerażona, widać było, że nie wie co się dzieje i gdzie jest. Karmicielka jej nie zna. Kicia przebywa w lecznicy (sterylizacja), mam tydzień na znalezienie jej choćby dt...
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

[poprzednia][następna]