Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 13, 2013 20:20 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

izabela333 pisze:Witam,
Interesuja mnie die sliczności a mianowicie Michasia i Felicja!
Proszę o kontakt na maila izabela333@op.pl bo ja nie ogarniam i mimo wielu prób nie wiem jak mam się z wami skontaktować :/
Także czekam :)

Hehe
Że tak sobie powiem.
Michasia nie jest już do wzięcia, nie-e!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie sty 13, 2013 20:27 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Ja się już pogubiłam , ile persów czeka jeszcze na DT/DS ?
Napiszcie proszę w wolnej chwili, bo to się zmienia jak w kalejdoskopie :D

Magaaaa gratuluję Ci Michasi to jest mój czarny koń zawodów , co ja mówię czarny... to jest palomino , taki blond, że innym oko zbieleje.
Ja już ją widzę oczami wyobraźni w formie top Obrazek

Swoją drogą Karmel - moja ksywa "Nadęty Ptyś" jest w tym samym kolorze, no ale minę ma taką jak złoto .
Michasia jest mistrzynią focha delikatnego : Obrazek a Karmel jest wielkim fochmistrzem :Obrazek .
Obejrzyjcie na wątku pękniecie ze śmiechu.

Persy można albo kochać za wygląd albo nienawidzić , co świadczy o tym, że to są arcydzieła sztuki.
Obok miernot przechodzimy obojętnie a wielkie dzieła się kocha lub nienawidzi.
Tak to już jest.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Nie sty 13, 2013 20:30 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Monika_Krk pisze:Ja się już pogubiłam , ile persów czeka jeszcze na DT/DS ?

Neigh pisze:I jeszcze jedna informacja:

Wszystkim DT z poza Warszawy bardzo serdecznie dziękujemy, ale sytuacja zdaje się stabilizowac. Do zagospodarowania mamy jeszcze 1- 2 koty, ale mamy też propozycje na miejscu - mam wiec nadzieję, ze się ogarniemy z tematem

Skupiamy się aktualnie na szukaniu domu dla tych kotów, które mogą już iść do adopcji czyli
- Felicji
- Leosi
- Lukrecji
oczywiście DS - WYŁĄCZNIE ( do znudzenia do bedę powtarzać niewychodzących i takich, które stać na drogie żywienie kota - też podkreslam )

kotkins pisze:-Michasia ma problemy z trzustką i wątrobą i drogami zóciowymi .Dlatego zostaje na tydzień w lecznicy-na terapii, DS będzie zaraz (sms-owo) poinformowany o terminie odbioru rzeczonej od wetów.Michasia idzie do Magiiii(?)(o te "i"), do DT z opcją DS.Stan kotki się poprawia, musi mieć ponowne badanie krwi itp.

A, i jeszcze Baltazar jest bez DT.

magaaaa

Post » Nie sty 13, 2013 20:55 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Czyyyliiii domu szukają teraz :
Obrazek

Felicja tu nie ma ale, wygląda już jak gwiazda Kociwood :
Obrazek

Leosia budyń z mleczkiem, tylko doczyścić oczy i odchuchać:
Obrazek

Lukrecja kolor kawy macchiato, dla mnie delicja :
Obrazek

Nie zapominać o Gwiazdeczce z wątku strona 33 - przepiękna czarno - biała , amantka i birbantka. Futro bezwstydnie cudne :ok:

oraz Angelinie z str 31 ( dla mnie wygląd żony mafiosa , trzy kolory luksusowego futra a wzrok : zdradź mnie a zabiję i zakopię w ogródku :mrgreen: )
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Nie sty 13, 2013 22:15 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Monika_Krk pisze:Czyyyliiii domu szukają teraz :
Obrazek

Felicja tu nie ma ale, wygląda już jak gwiazda Kociwood :
Obrazek

Leosia budyń z mleczkiem, tylko doczyścić oczy i odchuchać:
Obrazek

Lukrecja kolor kawy macchiato, dla mnie delicja :
Obrazek

Nie zapominać o Gwiazdeczce z wątku strona 33 - przepiękna czarno - biała , amantka i birbantka. Futro bezwstydnie cudne :ok:

oraz Angelinie z str 31 ( dla mnie wygląd żony mafiosa , trzy kolory luksusowego futra a wzrok : zdradź mnie a zabiję i zakopię w ogródku :mrgreen: )

GWIAZDECZKA
Obrazek

ANGELINA
Obrazek
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Nie sty 13, 2013 22:28 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Gwiazdeczka jutro a najpóźniej pojutrze zostanie odebrana przez nowy dom.
Oczywiście odbyła się wizyta PA (dzięki Koteczkuanusi!!!! :D ), państwo sympatyczni i świadomi:)

Trwaja wizyty PA a rozmów nie zliczę.
Propozycje dostają też koty zupełnie nie związane z perskim ani syberyjskim wątkiem.
Może nawet takie, na poprawę losu których nie liczyliśmy.Dajcie bogowie...

No i mamy jeszcze jednego persa- podesłanego nam przez Dalię.Podobno biały,znaleziony na ulicy i w dobrym (8 kotów) azylu w bodaj Gorzowie.
Oby okazał się zdrowy i zdolny do pójścia na swoje...i oby to SWOJE znalazł...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie sty 13, 2013 22:47 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

mam jego zdjęcia - przed chwila dostałam, więc dziś jedno, jutro wstawię więcej
krótki opis
To jest kocurek, 3-4 lata, bardzo grzeczny i gadatliwy, niestety boi się strasznie innych kotów i reaguje agresją. Do ludzi ok, choć dziś kiedy obcinałam kołtuny to zaczął groźnie straszyć, obcięłam te na szyi i grzbiecie, niestety cały brzuch i krocze to mnóstwo kołtunów już wrzynających się i nie pozwolił sobie obciąć, trzeba go trochę znieczulić i ogolić, wykąpać. Myjemy oczy- już są lepsze.
i jeszcze kotek pilnie potrzebuje co najmniej dt

Obrazek
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie sty 13, 2013 23:24 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

dalia pisze:mam jego zdjęcia - przed chwila dostałam, więc dziś jedno, jutro wstawię więcej
krótki opis
[i]To jest kocurek, 3-4 lata, bardzo grzeczny i gadatliwy, niestety boi się strasznie innych kotów i reaguje agresją. Do ludzi ok.(...)
Obrazek

Matko piękny śnieżnobiały lew, ale wystraszony faktycznie.
Kurcze skąd się tyle persów porzucanych bierze? To chyba jedna z częściej porzucanych ras.
Nie rozumiem. Znowu tak bardzo się wysilać nie trzeba przy nich, bez przesady.
Moja mama jest starszą osobą i świetnie sobie daje rade, kot wygląda jak chodząca szeroka kanapa futrzana - choć w środku małe ciałko.
Trochę czesania codziennego no ale nie cały dzień i już .
A ten kot jest piękny jak Śnieżna Pantera.
Pęc i następna istota bezdomna, piękna i bezbronna.

Monika_Krk

Post » Pon sty 14, 2013 0:16 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

No a Baltazar!! Też szuka DS...
poniekąd ja chcę mu go dać... ;) ino nie wiem czy mnie - po perypetiach ze mną - wezmą pod uwagę
SZKUCIA i CUDNY vel HUNCWOT
Obrazek Obrazek

marguerite

Od: Nie lis 13, 2011 15:09

Post » Pon sty 14, 2013 6:50 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

ło ło ło co tu się działo przez weekend..

Biedna mała Stefanka - cieszę się, że tak o nią walczyłyście, ze dostała swoją szansę...

Jeszcze zajrzę w wolnej chwili...
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Pon sty 14, 2013 8:01 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Bazylek wyszedł spod wanny i już tam nie wróci, ponieważ drzwiczki zostały zainstalowane na stałe.
Dziś idziemy do wet, będziemy pozyskiwać mocz do badań...
No i zobaczymy, co w kocie siedzi.
Wyniki jutro.

magaaaa

Post » Pon sty 14, 2013 11:21 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Biały
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon sty 14, 2013 15:17 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Kurde tak samo piękny jak i zaniedbany, ale pyszczydełko ma piękne.
Kawał mężczyzny, nie żaden tam teletubiś z torebką.
Kocur jak się patrzy wyjątkowo męski.
"Podobie mie sie" :king: jest król, kurde.

No powiedzcie babeczki, przyjrzyjcie się na tą mordunię.
Jest męski jak gość z reklamy Gillette, taki niedogolony , a ten wzrok...

Stop Moniko bo to będzie zakrawać pod ...Obrazek

Monika_Krk

Post » Pon sty 14, 2013 17:47 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh pisze: Ale........wszystkie moje koty są zaje...........c'nie Shira?:)

Fakt, tylko straszne dzikusy :twisted: Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon sty 14, 2013 17:50 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

shira3 pisze:Fakt, tylko straszne dzikusy

Co chcesz na ulicy w większości łapane:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

[poprzednia][następna]