dorcia44 pisze:3 podrzucone maluszki pojechały do domków ,a moi synkowie nadal czekają
za domki dla trojaczków i małego niebieskiego a jak zdrówko Blusi ?
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Blusia wielka zagadka ,nie widzę żadnych objawów zdrowy kot dla tego robimy dodatkowe testy. Tyle że mała jakaś no ale to też nie żadna tragedia. Dziś mieli przyjechać fajni ludzie Tulinka ,oczywiście nie przyjechali i nie zadzwonili jak ja tego nie lubię nakręceni byli jak bąki ,drukowali już umowę ,wszystko kupowali ...kotem zachwyceni ,ech nie lubię ludzi
Maluchy zdrowe i coraz większe, a domków nie ma szaleją i roznoszą mi chałupę, a ile potrafią zjeść puszczą mnie z torbami Mamusia maluchów po operacji rozlizała sobie szwy więc znowu chodzi w kubraczku, ale jest już lepiej Muszę chyba zamówić pakiety ogłoszeniowe, może wtedy coś się ruszy z adopcjami.
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Zmobilizowałaś mnie Muszę tylko zrobić nowe zdjęcia i zorganizować kasę
Obudziły mnie dziś później ,po 5 oczywiście z miłości ,a nie bo micha pusta Ja taka mała ,a moi synowie to takie wielkie chłopy mają 5 m. a ważą dobrze ponad 3 kg. smukłe ,długonogie cuda
Rude szałaputy szukają ciepłego ,odpowiedzialnego konta trojaczki to straszne zazdrośniki ,jeden przybiegnie do mnie to już kolejne lecą co się dzieje w nocy jestem obłożona pozytywkami głośno nakręconymi Ich śpiew słychać w Bartka pokoju ,jak tu spać
Smoku zdrowy roznośi chałupę . Ile w nich jest energii ,radości ,pomysłowości ... Apetyt rośnie w miarę jedzenia ,prawda to oj prawda ,zaczynamy od dwóch saszetek kończymy na 4 Domku nam trzeba