Nie ukrywam ,że będzie potrzebna pomoc finansowa na testy , skoro są takie wymogi domku.

Co do transportu trzeba będzie próbować , na wątku, na fb. Powinno się udać. Co wy na to??

hanelka jesteś aniołem

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
hanelka pisze:A co z tymi kociętami ze strony schroniska przyjętymi w grudniu? Też siedzą na mrozie? Ktoś je przygarnął, wypuszczono je? Uśpiono?cypisek pisze:Ech...nie ma przystosowanych pomieszczeń.Są biura , reszta to szpitalik dla psów. jutro tam podjadę, pogadam..
Straszne to jakieś miejsce...
Szalony Kocie, wszystkie koty z początku wątku na razie są u mnie. Pingwinka Karolina w święta wyprowadza się na dt do zuzzik do Lublina. Miała to zrobić we wtorek, ale postanowiła pomieszkać jeszcze trochę w stolycy i z nami spędzić święta.Szalony Kot pisze:Zedytowałam wydarzenie, że siedzi na mrozie i o jej ID i imię, jakby ktoś chciał dzwonić i pytać.
A Wy mi w zamian powiedzcie, co z kotami z początku wątku, żebym i im mogła zedytować co i jak.
Bo jak myślicie, że się będę przez niemal czterdzieści stron przekopywać...
Trudno w tej chwili coś powiedzieć. Na pewno nie muszą iść razem. Nie wiem czy były zżyte, czy tylko mieszkały razem, ale to co je spotkało, o ile ich nie rozdzieliło, to na pewno nie zbliżyło do siebie. Fukają na siebie. Zazwyczaj wolą jeść oddzielnie, więc stawiam im miski w małym pokoju. Muszę je stawiać dość daleko od siebie, bo fukają.cypisek pisze:hanelko jak myślisz , dziewczynki powinny iść do domu chociaż z jednym kotem? chyba raczej nie powinny być jedynaczkami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości