mała podpowiedz , ale nagroda na połowę; niedawno było o tym stworku mówione

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tunisia pisze:na G2 jest śliczna sofa, pod nakryciem siedzi Mela na zmianę z Marko, obydwoje drobni i trzeba uważać gdy się na sofie siada
Mruczeek pisze:nie
podpowiedz, niedawno, żółte tło
ps nagroda 1/4, reszta moja
Mruczeek pisze:WOWNagrode w minute po terminie otrzymuje .... BarbAnn
![]()
tak gwiazdą będzie Majkel, ale miał dwa zdjęcia i nie wiem jakie wstawia czy żółte czy to niebieskie
A oto wirtualna nagroda![]()
![]()
![]()
Tunisia pisze:Kaprys, jeśli o nic Ci nie chodzi to najzwyczajniej przepraszam za insynuacje
nawiązując do poprzedniego postu - nie tylko Ty "tak masz" i w tym właśnie cały sęk; Wy macie wątpliwości, my też mamy swoje wątpliwości. to niech to będzie podsumowaniem całej bezsensownej afery. kropka
co do Amiki, trzymam kciuki bo znam ją od pierwszego dnia pobytu w schronisku
Mruczeek pisze:Wiecie co, nie ma co się obruszać, ani naskakiwać na siebie. Działamy w interesie zwierząt a niesnaski między nami IM nie służą.
Co do adopcji;
1. jest ochrona danych osobowych
2. Są kontrole przed i po adopcyjne.
(...)
Myślę, że nie ma co dalej drążyć tematu (przed, po, dom u Iwony, czy u kogoś innego) i brać wyrywkowe słowa do siebie. Zawsze mamy nadzieję, że nowy właściciel sam się pochwali, że adoptował wyjątkowego kota, a my będziemy podziwiać jak taka bida pięknieje u niego.
Czekamy na wieści od Grubci i od Amiki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości