ssb pisze:PSSS. minął miesiąc od poprzedniej, tzn. ponawiam prośbę o przejrzenie "kotów do adopcji" na stronie pkdt i poinformowanie mnie o tych które znalazły dom.
Z moich wyadoptowana jest Filipka - ta młodsza 4,5 miesięczna oraz ... no dobra chyba mogę się już przyznać Lisek - Garfield !!!
Lisek prawie tydzień jest już w DS, nie pisałam bo nie chciałam zapeszać, i czekałam jak się sprawy ułożą, czy on odnajdzie się w nowym domu, po części już przyzwyczaiłam się do myśli że on z nami zostanie, tyle miesięcy był u nas, że będziemy z mamą na zmianę się nim opiekować, ale trafił się dom wprost wymarzony, ani mimo zniechęcania przeze mnie, przyjęła go z pełną swiadomością jego niepewnego stanu zdrowia, i wogóle tego, że on taki "po przejściach". Podobno kilka pierwszych nocy pomiaukiwał, i raz narobił koło kominka ale stres już minął, kot śpi spokojnie i trafia do kuwety, a pani Rita jest zachwycona jego wspaniałym, kontaktowym charakterem - to dopiero wspaniały prezent mikołajkowy, prawda? (Lisek został adoptowany 6.12.2010).
Zdejmij też kotka Ogonka - dowiedziałam się że ma dom od jakiegoś czasu.
Filipka ta starsza, wysterylizowana niech na razie zostanie, niedługo będzie u mnie na DT to wtedy przygotuję nowe ogłoszenie i podmienimy.