Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Poker71 pisze:uwaga w rossmanie jest promocja
fotoplakat (dobrej jakosci kolorowy plakat a4 ma grubym, papierze)
za 2zeta
plus zbiorcza opłata za zamowienie 4zeta. Przy 10 sztukach (mogą być różne) zdecydowanie się opłaca!
np. plakat ogolny kociakow z pkdt co monika kiedys robila u lukucia widzialam i na to sie takie nada idealnie: w miejscu gdzie wiadomo ze powisi zdecydowanie sugeruję zamówić, zwraca uwagę bardziej niz slabej jakosci wydruk z drukarki kolorowej
najlepiej zamowic zbiorczo, jak nie wiecie jak zrobic to ja to złożę do wydruku na zdjęcie.
tylko trzeba dzis konkretnie bo obowiazuje tylko do 14 lipca
http://www.fotouslugi.pl/fotoplakaty-i- ... D=13526371
sabina skaza pisze:poker nie mamy pieniędzy na robienie plakatów.
mpacz78 pisze:Już znalazłam:
http://www.gdynia.pl/bip/konkursy/ofert/451_64548.html
Oprócz przygotowania oferty PKDT na ten konkurs na obowiązującym formularzu, czym mogę się zająć,
trzeba dołączyć również:
"Do oferty należy dołączyć: sprawozdanie merytoryczne i finansowe z działalności podmiotu za rok 2009 (w przypadku dotychczasowej krótszej działalności- za okres od utworzenia organizacji do daty ogłoszenia konkursu), aktualny odpis z Krajowego Rejestru Sądowego lub innego rejestru lub inne dokumenty potwierdzające status prawny oferenta i umocowanie osób go reprezentujących, statut podmiotu prowadzącego działalność pożytku publicznego, ankietę gdyńskiego Banku Danych o Organizacjach Pozarządowych. Każda organizacja składa jeden komplet powyższych dokumentów, bez względu na ilość składanych ofert. Wszystkie wyżej wymienione załączniki powinny być przedstawione w oryginale i podpisane przez upoważnione osoby lub w kopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem przez osoby upoważnione. Do oferty dołączyć należy wstępne zgody właścicieli obiektów i przestrzeni, w których projekt będzie realizowany."
Czy te dokumenty pkdt ma na stanie, czy trzeba je dopiero przygotować, kto może się tym zajać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości