potwierdzam byłam w ciapkowie i widziałam śnieguska

śliczny jak marzenie.......kurcze i znowu z klatki zaczepiał mnie mały pingwin- cały dzień myślę o nim, jego oczka mówiły- weź mnie

........ja mam jakieś chyba odchyły z tymi pingwinowatymi?
śniegusek wali kupy jak batony, zero krwi, żarłoczny. oczka biedne, ale żeby tylko mu to dolegało. mam nadzieję, ze diagnoza która widziałam- jest nad wyrost postawiona.
m&j nie zadręczaj się- chciałaś pomóc, ja bywam bardzo często zakręcona, więc rozumiem niedopatrzenie. z kasy poszło 104 zł na jego leczenie, m&j dołożyła ok 60. i jak się już wydawało, że kasa pusta- miłe zaskoczenie

wpłynęły nowe pieniądzory. no to pochwalę się- że i ode mnie 50 zł wpadło- włożyłam do funduszu kopertowego i tam jest już ok 80 zeta- na nagłe wypadki. udało mi się wydębić od izabeli wylicytowana kurtałkę trekingową

wiecie co powoli, ale wszystko się nam jakoś kręci. DZIEWCZYNY ROZPOWIADAJCIE PO ZNAJOMYCH O KARTKACH ŚWIATECZNYCH!!!!!!!!!!!!3 KARTKI W BIAŁYCH KOPERTACH ZE ZŁOTA GWIAZDKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŚWIĘTA IDĄ- NIECH LUDZISKA KUPUJĄ!!!!!!!!!!!
PISZCIE ILE CHCECIE KUBKÓW Z LOGO I KOSZULEK PKDT BIAŁYCH LUB CZARNYCH+ rozmiary. yammayca zrobi zsumowanie- biorąc ilość większą wyjdzie nam taniej

a parę zł "przysłowiowego"narzutu będzie na konto PKDT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:
BET BET- no ja cię chyba też poznam- sądząc po opisie to jakiegoś irokeza musisz mieć heheheheh. na bank będę w poniedziałek 18.30 dworzec skm zaspa- kto jedzie ze mną z gdyni??????????????????