Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
NataliaJas pisze:do Pani najprawdopodobniej jutro (jeśli mojej mamie się uda załatwić to) wybierze się ktoś z Opieki Społecznej.
Staruszka potrzebuje pomocy - z tego co opowiadała mi koleżanka, która odbierała koty to Pani "kolekcjonuje" śmieci, smród w mieszkaniu jest nie do wytrzymania, nie wspominając o misce z g***em do której robiły koty (prawdopodobnie) myślę że ona nie ma sił tego ogarnąć. Dam znać jak tylko coś się do przodu posunie...
kotkins pisze:Tak sobie pomyślałam ,że na tym albo innym "naszym" wątku za chwilę będzie jakaś rozróba.
Nie wiem jak i o co ,ale wiem , że będzie.
To nam nie ujdzie płazem.
Ech...
Cairo pokaż jeśli możesz Ramzesa.
Jest śliczny...
jo.anna pisze:żeby, żeby, żeby
żeby było ok
Monika_Krk pisze:jo.anna pisze:żeby, żeby, żeby
żeby było ok
Będzie Jo.anno - uwierz w nią.
Uwierz.
jo.anna pisze:kotkins pisze:Tak sobie pomyślałam ,że na tym albo innym "naszym" wątku za chwilę będzie jakaś rozróba.
Nie wiem jak i o co ,ale wiem , że będzie.
To nam nie ujdzie płazem.
Ech...
Jest śliczny...
za co ? za skuteczne i sprawne działanie ? agitacja takich akcji nie wzbudzi żadnego poparcia, czy ktoś będzie miał czelność i odwagę coś komentować ?
kotkins pisze:(...)
Jest śliczny...
(...)
Co do dofinansowania persiastych: poproszę jutro Kasię z KŚ o udostępnienie konta dla nich, tzn. "konto z dopiskiem".
Żadna z nas nie chce oczywiście podawać swojego konta, zapewne dałoby to powód do komentarzy a po co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: AnkaCzajka i 340 gości