A teraz dla pani E. i innych przeszkadzających pań, że nie będą miały już okazji przeszkadzać.

Pa Pa

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Cyryl_i_Aga pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Mam na imię Aga i to ja jestem tą farciarą, która adptowała kotka, znanego Wam jako Leny, a obecnie o imieniu Cyryl.
Przykro mi, że dopiero teraz cokolwiek piszę, ale jakoś adres forum zaginął mi w skrzynce e-mailowej.
Młody ma się dosknale. Jest najcudwniejszym kotkiem, jaki może istnieć, choć w niektrych momentach szkudnik z Niego jak cholera
. Hobby: rozwijanie i darcie papieru toaletowego.
Pozdrawiam serdecznie !
PS. Fotki wrzucę w wolnym czasie
Cyryl_i_Aga pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Mam na imię Aga i to ja jestem tą farciarą, która adptowała kotka, znanego Wam jako Leny, a obecnie o imieniu Cyryl.
Przykro mi, że dopiero teraz cokolwiek piszę, ale jakoś adres forum zaginął mi w skrzynce e-mailowej.
Młody ma się dosknale. Jest najcudwniejszym kotkiem, jaki może istnieć, choć w niektrych momentach szkudnik z Niego jak cholera
. Hobby: rozwijanie i darcie papieru toaletowego.
Pozdrawiam serdecznie !
PS. Fotki wrzucę w wolnym czasie
golla pisze:Piano twoja kotka po sterylizacji jest zaksięgowana w fundacji jako numer 998 - czy to nie przypadek to numer ALARMOWY, to chyba nie przypadek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 326 gości