♥ Niezwykle kochani Piotruś i Emilka proszą o głosy♥

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 26, 2013 10:43 Re: Niezwykle kochany kociak poszukuje dobrego domu (DS)!Bra

Ta kotka nie była ani trochę inna od swojego brata i z mordki i z budowy ciała. Nie daruję sobie mojej porażki. Narodziłaby znowu 6 małych a one następne itd i nie wyszłabyś z tego bagna a dodatkowo spotykała swoją ulubioną panią Edytę i jej koleżanki, a latem i wiosną zapewne spędzałyby razem z tobą czas przed tą kamienicą i ci przeszkadzały miejską karmą.
A teraz dla pani E. i innych przeszkadzających pań, że nie będą miały już okazji przeszkadzać.
:catmilk:
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :pig: :pig: :pig: :pig:
Pa Pa :aniolek: :aniolek: :aniolek: :mrgreen:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Wto mar 26, 2013 14:03 Re: Niezwykle kochany kociak poszukuje dobrego domu (DS)!Bra

Kocia mnie nienawidzi. Dziś jak jej przyniosłam jedzonko to je wywaliła. Zmieniła położenie kuwetki w klatce. A na koniec mnie podrapała. Syczy. Stwierdziła że mam spadać nie ma już między nami przyjaźni a z tym jedzonkiem to mam się wypchać. Mało je. Dobrze że w ogóle. Na dworze się wydawała taka prawie oswojona a to dziki zwierz. I wkurzony.
A jestem jak Timothy Treadwell z tego filmu tylko że zamiast misiów mam misie mniejsze:

http://www.iplex.pl/filmy/grizzly-man,6960

Jak długo się nie będę odzywać na forum to znaczy że mnie zjadła.

Za to kocurek je jak opętany i choć był miziasty bardzo to teraz jest mega mega mega miziasty. Cudofffny.

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Wto mar 26, 2013 14:17 Re: Niezwykle kochany kociak poszukuje dobrego domu (DS)!Bra

Może jeszcze poudaje że łapię to koty będą miały więcej jedzenia ;)
"Pani E i Dziewczyny" się zmobilizują ;)

piano

Post » Wto mar 26, 2013 21:45 Re: Niezwykle kochany kociak poszukuje dobrego domu (DS)!Bra

Piano twoja kotka po sterylizacji jest zaksięgowana w fundacji jako numer 998 - czy to nie przypadek to numer ALARMOWY, to chyba nie przypadek. 8)

golla

Post » Śro mar 27, 2013 19:19 Re: Niezwykle kochany kociak poszukuje dobrego domu (DS)!Bra

Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Mam na imię Aga i to ja jestem tą farciarą, która adptowała kotka, znanego Wam jako Leny, a obecnie o imieniu Cyryl.
Przykro mi, że dopiero teraz cokolwiek piszę, ale jakoś adres forum zaginął mi w skrzynce e-mailowej.
Młody ma się dosknale :). Jest najcudwniejszym kotkiem, jaki może istnieć, choć w niektrych momentach szkudnik z Niego jak cholera :P. Hobby: rozwijanie i darcie papieru toaletowego.
Pozdrawiam serdecznie !

PS. Fotki wrzucę w wolnym czasie

Cyryl_i_Aga

Od: Śro mar 27, 2013 19:15

Post » Śro mar 27, 2013 20:35 Re: Niezwykle kochany kociak poszukuje dobrego domu (DS)!Bra

Cyryl_i_Aga pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Mam na imię Aga i to ja jestem tą farciarą, która adptowała kotka, znanego Wam jako Leny, a obecnie o imieniu Cyryl.
Przykro mi, że dopiero teraz cokolwiek piszę, ale jakoś adres forum zaginął mi w skrzynce e-mailowej.
Młody ma się dosknale :). Jest najcudwniejszym kotkiem, jaki może istnieć, choć w niektrych momentach szkudnik z Niego jak cholera :P. Hobby: rozwijanie i darcie papieru toaletowego.
Pozdrawiam serdecznie !

gratulacje Aga :1luvu: :1luvu: czekamy na fotki Cyrylka :oops: :oops:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro mar 27, 2013 21:21 Re: Niezwykle kochany kociak poszukuje dobrego domu (DS)!Bra

Cyryl_i_Aga pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Pozdrawiam serdecznie !

Fajnie że jesteście :D.
Witamy na forum :).
Pozdrowienia od Piotrusia Aleksia który od poniedziałku jest także szczęśliwym kastratem :D.
Zadowolony jest jak ta lala. Wywija na prawo i lewo. Czuję się jakbym mu przysługę wyświadczyła.
W łazience siedzi wykastrowana starsza siostrzyczka ale nieco grymasi z jedzonkiem. Tylko surowa wołowina wchodzi w grę dla jaśnie pani.
Nie sika do kuwetki tylko w pieluchę. Ale co tam ważne że w ogóle. Od niej tez pozdrówka.
Fajnie że u Cyryla wszystko ok.

piano

Post » Śro mar 27, 2013 21:28 Re: Niezwykle kochany kociak poszukuje dobrego domu (DS)!Bra

golla pisze:Piano twoja kotka po sterylizacji jest zaksięgowana w fundacji jako numer 998 - czy to nie przypadek to numer ALARMOWY, to chyba nie przypadek. 8)

Właśnie to straż pożarna... Ten numer mnie rozśmieszył.

Rozwaliłam dwa systemy operacyjne przez swoje działania...
Teraz włączyłam się w trybie awaryjnym w akcie desperacji. Od nowa musze wszystko instalować ja się pochlastam. AAaaAAAaaa.
A wczoraj żeby mi tak zbyt wesoło nie było spotklałam tu tą kotkę co już nie przychodziła (tą drugą co juz jej niby nie było) i chyba jest w ciąży :? .
Jak wróciłam ją złapać to juz jej nie było.

piano

Post » Śro mar 27, 2013 22:29 Re: Niezwykle kochany kociak poszukuje dobrego domu (DS)!Bra

No przed nami w piątek podróż do Częstochowy, ale na całe szczęście autem, więc mam nadzieję, że damy sobie jakoś radę. Choć i tak 5 godzin liczyć muszę.
Cyrek również pozdrawia serdecznie Braciszka :))

Cyryl_i_Aga

Post » Śro mar 27, 2013 22:48 Re: Niezwykle kochany kociak poszukuje dobrego domu (DS)!Bra

Pozdrowienia dla Cyryla.
Moja znajducha zimowa też uwielbia drzeć papier toaletowy. Teraz już nie wiem gdzie go mam przed nią chować.

golla

Post » Śro mar 27, 2013 22:50 Re: Niezwykle kochany kociak poszukuje dobrego domu (DS)!Bra

Ja dzięki Cyrylowi kupiłam wreszcie taką specjalną osłonkę na ścianę - nigdy wcześniej jakoś nie miałam czasu. A tutaj widać doskonale, jak to kot potrafi zmienić życie człowieka :)

Cyryl_i_Aga

Post » Śro mar 27, 2013 23:05 Re: Niezwykle kochany kociak poszukuje dobrego domu (DS)!Bra

Do poczytania

[url=http://www.torun.pl/pl/na-pomoc-zwierzetom[/url]

golla

Post » Śro mar 27, 2013 23:06 Re: Niezwykle kochany kociak poszukuje dobrego domu (DS)!Bra

nie wyszło, zapomiałam jak to się robiło

golla

Post » Śro mar 27, 2013 23:10 Re: Niezwykle kochany kociak poszukuje dobrego domu (DS)!Bra

golla

Post » Czw mar 28, 2013 19:07 Re: Niezwykle kochany kociak poszukuje dobrego domu (DS)!Bra

Tak to kotki ze slynnej dynastii mamy rogalik w herbie maja zniszczony papier toaletowy hehehe.
Cala dynastia juz wykastrowana.
Piotrus zamieszkal w kartonie z jedzeniem co mi sie nieszczegolnie podoba. Stracilam apetyt troche.
Rozwalil mysze doszczetnie myszka nie ma uszu oraz noska - biedna.
Siostrzyca mieszka w kontenerku w klatce nadal malo je teraz nie wiem jak wymieniac jej termofor zeby mnie nie zabila.
Wydala normalnie.

piano

[poprzednia][następna]