Wygląda cudnie, jaaakie skubaniec ma futro umaszczone

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Carmen201 pisze:Kominiarzu, od Cioci uściski![]()
Wygląda cudnie, jaaakie skubaniec ma futro umaszczone
kinia098 pisze:Metamorfozy zrobione![]()
u syjamek wszystko w porządku, tylko dalej walczą z robalami
Agor-ia pisze:u syjamek wszystko w porządku, tylko dalej walczą z robalami
Kinia, a byly robione badania kalu ?
Bo tak w ciemno to nie ma co.
Podtruwanie kotow na darmo, cholera wie co w nich siedzi.
aburacze pisze:kinia098 pisze:Metamorfozy zrobione![]()
Dopiero teraz obejrzałem, wyszło super, jestem pod wrażeniemDoskonała reklama Twoich działań, serio!
Niemniej Bulwa ma na Allegro całkiem sporo obejrzeń - 444. Plamka ma 340 i jednego obserwatora, a Czarny 307 i dwóch obserwatorów. W czwartek "aukcje" się kończą, to pododaję do nich nowe zdjęcia i umieszczę ponownie. Na Kokosach wyniki podobne, tylko 10 razy mniej obejrzeń.
Dyktatura pisze:Kinia ja ci kiedyś coś zrobię.
Czemu ty nie łapiesz jakiegokolwiek. Pokrzywek przyjmie. Łapaj te "dziadówy" do króliczych klatek na przetrzymanie a w weekend na sterylkę.
ssb pisze:Myśmy wczoraj mieli łapać "brzuchate" - złapały się nie te co nam najbardziej zależało ale i tak dwie były w ciąży.
Wyrazy współczucia...
Cieszę się że Kominiarzowi się udało (i trochę żałuję że go nie wziąłem).
kinia098 pisze:tylko.. właśnie... mamy małą awarię :/ zauważyłam, że Glutek robi do kuwety... ale sika gdzie popadnie..
aburacze pisze:kinia098 pisze:tylko.. właśnie... mamy małą awarię :/ zauważyłam, że Glutek robi do kuwety... ale sika gdzie popadnie..
Ja się trochę nie znam, ale na innych wątkach w takich przypadkach radzili, żeby zbadać czy kot nie ma np. zapalenia pęcherza. To że sika gdzie popadnie, zwłaszcza na miękkich rzeczach to może dlatego że go boli przy sikaniu... Bo poza tym to z kuwety umie przecież korzystać.
aburacze pisze:Myślę, że dobrze że są nowe ogłoszenia. Napisałem w Allegro że Glutek jest leczony, więc jakby co to potencjalny dom będzie wiedział że trzeba poczekać albo zająć się leczeniem.
ssb pisze:Który długi czarny ? Czarnych mamy ponad 10 sztukPo dłuższym czasie takich dzikich dziczków to zostało może z 10. Pozostałe 40 w mniejszym lub większym stopniu się oswoiło. Wczoraj Marlena próbowała odganiać koty patykiem (pchały się do transportera) to myślały że się z nimi bawi i go łapały... Odprowadzają nas, przyprowadzają, ocierają się o nogi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości