Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 15, 2010 19:15 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Wejdźcie proszę na wątek Myszki: viewtopic.php?f=1&t=109012
Potrzebne wsparcie finansowe na sterylkę oraz pomoc w szukaniu DS.

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Pon mar 15, 2010 20:47 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Motodrama pisze:Akurat tutaj się z Tobą nie zgodzę - nie takie koty wracają z adopcji, to jest po prostu ślepy traf.

Nie to miałam na myśli.. raczej świadomość choroby przez adoptujący dom i chęć by właśnie takiego kota pokochać :1luvu: Wiadomo, najlepiej jakby była zdrowa, rasowa i do tego max 4 miesięczna.. nigdy nie zrozumiem ludzi :(
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Wto mar 16, 2010 16:13 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Trufla miała dziś torsje - ale dziwne bo wybiórcze, tzn. w całości zwróciła karmę ze spiruliną (myślę, że po prostu organizm już ma sinic powyżej dziurek w nosie), poza tym jest wesoła i surowe mięso zjadła w całości. Od jutra ma wolne i może się do woli (bez przesady - pół saszetki na dzień :mrgreen: ) delektować swoją ulubioną "pizzą bez wkładki zdrowotnej".

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Śro mar 17, 2010 0:40 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Mój wcina SA-37 i olej lniany .. spiruliny jeszcze nie stosowałam, może wymienię olej na coś z ryb morskich .. Nigdy nie miałam zwrotów bez powodu :wink:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Śro mar 17, 2010 19:29 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

podrzucam piękności :1luvu:
lesna

Post » Śro mar 17, 2010 22:37 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Ja piję olej lniany. A co on daje kotom? Czy zdrowe też mogą pić i jak im podać? Może pomaga na kocie obstrukcje?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=964876682
Allegro Trufli z nowym zdjęciem.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Czw mar 18, 2010 2:42 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

majka2222 pisze:Ja piję olej lniany. A co on daje kotom? Czy zdrowe też mogą pić i jak im podać? Może pomaga na kocie obstrukcje

Nienasycone kwasy tłuszczowe (zapobieganie nowotworom, ogólna poprawa stanu zdrowia, działanie jak u ludzi, tylko sierść piękniejsza :wink: ).. niestety nie każdy kot chce go jeść.. mój jest na diecie wiec wszytko zje :mrgreen: Zakraplam mu chrupki co drugi dzień. Co do kuwetki, to szczerze mówiąc nie wiem, ale podejrzewam, że podobnie do siemienia.. lekko poprawia.
Piękne ogłoszenie :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam Serdecznie.
lesna

Post » Czw mar 18, 2010 22:01 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Za domek dla Trufelki :ok: :ok: :ok:
lesna

Post » Pt mar 19, 2010 17:49 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

W porównaniu z Kelą - jest mało inteligentna rzekłabym. Po takim czasie pobytu moja kotka spokojnie mnie rozpoznawała z okna i biegła do drzwi. Widocznie jak idzie w łapy, nie idzie w mózg :mrgreen: .

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Pt mar 19, 2010 20:38 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Hhehe bo najpierw musi pójść w łapki, by móc podbiegać do drzwi :ryk: :ryk: :ryk: Kocia wie co i w jakiej kolejności :wink: :mrgreen:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Nie mar 21, 2010 15:58 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Domek nadal wypatrywany :ok: :ok: :ok: :ok:
lesna

Post » Pon mar 22, 2010 17:44 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Cudowna Trufelka nadal szuka domku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
lesna

Post » Pon mar 22, 2010 20:55 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Za Trufelkę.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Wto mar 23, 2010 10:35 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Szukamy super domku dla uroczej kici :ok: :ok: :ok:
lesna

Post » Śro mar 24, 2010 16:56 Re: Podaruj jej ŻYCIE!!!...Trufli kończy sie tymczas :(

Domek nadal wypatrywany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Co u Pięknokotki ? :wink:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

[poprzednia][następna]