Chat pisze:Moj Johan tez ma alergie na mleko i zero alergii na kota. Bedzie dobrze!
Chat, też bym chciała, ale jak im się córeczka zacznie dusić to co oni zrobią, zanim dojadę do Poznania ?
Chat pisze:Moj Johan tez ma alergie na mleko i zero alergii na kota. Bedzie dobrze!
Georg-inia pisze:Chat pisze:Moj Johan tez ma alergie na mleko i zero alergii na kota. Bedzie dobrze!
Chat, też bym chciała, ale jak im się córeczka zacznie dusić to co oni zrobią, zanim dojadę do Poznania ?
jerzykowka pisze:Georg-inia pisze:Chat pisze:Moj Johan tez ma alergie na mleko i zero alergii na kota. Bedzie dobrze!
Przeciez ja tu jestem, w kazdej chwili do wykorzystania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W dzien i w nocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Georg-inia pisze:jerzykowka pisze:Georg-inia pisze:Chat pisze:Moj Johan tez ma alergie na mleko i zero alergii na kota. Bedzie dobrze!
Przeciez ja tu jestem, w kazdej chwili do wykorzystania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W dzien i w nocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no to jest ciekawa propozycja
gosiaa pisze:Asiu Ty nam Ingi do żadnych Indii nie wysyłaj
że ja na to nie wpadłam, żeby poszli odwiedzić kogoś zakoconego Georg-inia pisze:dzięki, dziewczynkiże ja na to nie wpadłam, żeby poszli odwiedzić kogoś zakoconego
mózg mi chyba poszedł na spacer wtedy...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości