) Na razie mogę pomóc tylko w takim zakresie, być może w przyszłości się to zmieni. Mam nadzieję, że taka mała forma również będzie przydatna. Zapraszam więc do kontaktu, w razie potrzeby p. Agnieszka ma mój numer telefonu
) Na razie mogę pomóc tylko w takim zakresie, być może w przyszłości się to zmieni. Mam nadzieję, że taka mała forma również będzie przydatna. Zapraszam więc do kontaktu, w razie potrzeby p. Agnieszka ma mój numer telefonu  

Aktualnie, wspólnie z moim chłopakiem, mamy pod opieką królika (Lucka) i dwa koty (Stefan i Tola). Stefan był wzięty ze schroniska, a adopcję Toli umożliwił mi właśnie Kotylion, poprzez pośrednictwo w kontakcie z jej poprzednią opiekunką.
  Aktualnie, wspólnie z moim chłopakiem, mamy pod opieką królika (Lucka) i dwa koty (Stefan i Tola). Stefan był wzięty ze schroniska, a adopcję Toli umożliwił mi właśnie Kotylion, poprzez pośrednictwo w kontakcie z jej poprzednią opiekunką.  ) - mam zatem czas, który chciałabym przeznaczyć na zaangażowanie się w działania Kotylionu!
 ) - mam zatem czas, który chciałabym przeznaczyć na zaangażowanie się w działania Kotylionu! Myślę, że nierzadko będę też miała ze sobą jakiegoś dodatkowego pomocnika
 Myślę, że nierzadko będę też miała ze sobą jakiegoś dodatkowego pomocnika   

Super, że chcecie pomagać z nami kotełom
  Super, że chcecie pomagać z nami kotełom 

zapraszam na czwartkowe dyżury od 16:30, jeśli chcecie dołączyć w czwartki proszę napiszcie sms dzień wcześniej a ja potwierdzę, że będę o tej 16:30 czasami coś się przesuwa. Tel. 798320457
 zapraszam na czwartkowe dyżury od 16:30, jeśli chcecie dołączyć w czwartki proszę napiszcie sms dzień wcześniej a ja potwierdzę, że będę o tej 16:30 czasami coś się przesuwa. Tel. 798320457 

Kociambra1989 pisze:Cześć Ada i Julia z pomocnikamizapraszam na czwartkowe dyżury od 16:30, jeśli chcecie dołączyć w czwartki proszę napiszcie sms dzień wcześniej a ja potwierdzę, że będę o tej 16:30 czasami coś się przesuwa. Tel. 798320457

Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot] i 15 gości