Twoje refleksje niedzielne bardzo mi się podobają

Odpoczywaj, to najlepszy sposób na migrenę.
Życzę szybkiego powrotu do sił i pełni urody

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Asiu, a kiedy się odrobaczałaś ostatni raz?
ASK@ pisze:Lubię nietoperze. Ich lot jest cichy i taki dostojny. Dosłownie się ślizgają w powietrzu. Lubiłam siedzieć wieczorem czy wczesnym rankiem jak na wyjazdach byłam i obserwować je. Nie lubię małych sówek jak kwilą. Nie dlatego ,że sówki tylko dlatego,że ich dźwięk przypomina płacz kociaka.
Tak w ogóle to deczko, a nawet bardzo, się dziwię jak ktoś zakupuje działkę i wsio ma być na niej pod sznurek. A już działka w dziczy to działka. Trzeba liczyć się z paskudami.
Ale nie tylko przyroda przeszkadza. Moje osiedle jest starawe. Nie mówię tu o sobie, osobie leciwej inaczej.Jak wylegają emeryci na ławki przed blokiem z nastaniem ciepełka to zaraz pojawiają się napisy typu "zakaz grania w piłkę na placu zabaw" .
Konsekwentnie je pilnują zabierając wszelkie piłki dzieciom. Często przy wtórze różnorakich słów. Kiedyś ich zapytałam dlaczego tak się zachowują. Wszak ich dzieci bawiły się dokładnie tak samo i tak samo ryja darły. Wiem, bo byłam wsród tych drących się. Dostałam zje..bkę delikatnie mówiąc. Pytam więc szanowne starostwo jak mamy ich szanować skoro oni innych nie szanują. I kręcąc spódnicą oddaliłam się godnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości