może do niej zdzwonić?Niech ogłoszenia pisze.To na mróz mnie zmroziło.W Milanówku sa dziewczyny (to blisko Pruszkowa).Działają w schronie.
Miejsca i funduszy brakuje.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:mamy pierwszy koci sukces na osiedlowym rynku.Jeden z bloków z którym żarliśmy się o koty (zamykano,truto...) ma szczurki.Myszki podobno też. Pani co to zajadle okienka zamykała,pyszczyła na ans i obrażała prosi o "danie" jej choć jednego dzika do piwnicy. A niech sobie złapie jeśli taka potrzebująca.Słaba satysfakcja ale jednak jest. Wiem,źle cieszyć sie z cudzego nieszczęścia.Ale szczurze pokolenie nie jest tam nieszczęśliwe chyba.
Ja-Ba pisze:ASK@ pisze:mamy pierwszy koci sukces na osiedlowym rynku.Jeden z bloków z którym żarliśmy się o koty (zamykano,truto...) ma szczurki.Myszki podobno też. Pani co to zajadle okienka zamykała,pyszczyła na ans i obrażała prosi o "danie" jej choć jednego dzika do piwnicy. A niech sobie złapie jeśli taka potrzebująca.Słaba satysfakcja ale jednak jest. Wiem,źle cieszyć sie z cudzego nieszczęścia.Ale szczurze pokolenie nie jest tam nieszczęśliwe chyba.
Mściwa nie jestemale
wszelkiego powodzenia zyczę szczurkom i myszkom, szczególnie w rozmnażaniu się
Za szczurki!!!ASK@ pisze:mamy pierwszy koci sukces na osiedlowym rynku.Jeden z bloków z którym żarliśmy się o koty (zamykano,truto...) ma szczurki.Myszki podobno też. Pani co to zajadle okienka zamykała,pyszczyła na ans i obrażała prosi o "danie" jej choć jednego dzika do piwnicy. A niech sobie złapie jeśli taka potrzebująca.Słaba satysfakcja ale jednak jest. Wiem,źle cieszyć sie z cudzego nieszczęścia.Ale szczurze pokolenie nie jest tam nieszczęśliwe chyba.
hanelka pisze:Za szczurki!!!ASK@ pisze:mamy pierwszy koci sukces na osiedlowym rynku.Jeden z bloków z którym żarliśmy się o koty (zamykano,truto...) ma szczurki.Myszki podobno też. Pani co to zajadle okienka zamykała,pyszczyła na ans i obrażała prosi o "danie" jej choć jednego dzika do piwnicy. A niech sobie złapie jeśli taka potrzebująca.Słaba satysfakcja ale jednak jest. Wiem,źle cieszyć sie z cudzego nieszczęścia.Ale szczurze pokolenie nie jest tam nieszczęśliwe chyba.
![]()
![]()
![]()
Złośliwa się robię na starość![]()
Chatte pisze:
A na serio, to warto ten fakt wykorzystać propagandowo, jeżeli litość dla bezdomnych stworzeń nie jest argumentem, to obecność gryzoni powinna być lekcją o roli kotów w miejskim ekosystemie (bo w szkole widać na lekcjach biologii nie każdy uważał jak się należy).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 17 gości