Transport to chyba jest załatwiony, co meksykanka?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Miszka ma encortolon też.
Encorton to ludzki steryd.
Gibutkowa pisze:Szalony Kot pisze:Miszka ma encortolon też.
Encorton to ludzki steryd.
Z tego co kojarzę skład i ilość ta samaAle na 100% pewna nie jestem. Encortolon tez dla ludzi
poczytaj na ulotce jest dawkowanie na człeka
Szalony Kot pisze:W dodatku Encortolon ma też wpisane działanie antyalergiczne i jest dodatkowo polecane na choroby skóry (czyli dla Brysia były lepszy).
A Encorton jest niewskazany dla środowisk grzybiczych, bo może nasilić - czyli nie dla Brysia.
smarti pisze:czyli dzięki Wam nareszcie zrozumiałam dlaczego dla Edisi dr.ze Sfory zmieniła encorton zalecony z Willawetu na encortolon
Szalony Kot pisze:smarti pisze:czyli dzięki Wam nareszcie zrozumiałam dlaczego dla Edisi dr.ze Sfory zmieniła encorton zalecony z Willawetu na encortolon
A ja się ucieszyłam, że Miszka ma Encortolon![]()
Miszka miewa problemy skórne przez swoją auto, w dodatku na pewno ma skłonności grzybicze (bo po schronie).
Horacy, hop hop, nie obrażaj się! Będzie dobrze, razem usiądziemy i wymyślimy, co zrobić
horacy 7 pisze:Jestem w pracy więc nie mam czasu się rozpisywać.Chcę zaznaczyć ,ze moje zdanie jest odmienne od tego co pisałyście.Uważam ,że w moim środowisku wykorzystuję wszelkie dostępne mi możliwosci i środki pozwalające pomagać zwierzętom.Ważnie jest to ,że bardzo wiele zwierząt zostało przezemnie uratowanych i nadal chciałabym to robić.Wasza postawa może spowodować ,że wstęp do schroniska będzie mi zakazany.Czy o to chodziło?
horacy 7 pisze:Jestem w pracy więc nie mam czasu się rozpisywać.Chcę zaznaczyć ,ze moje zdanie jest odmienne od tego co pisałyście.Uważam ,że w moim środowisku wykorzystuję wszelkie dostępne mi możliwosci i środki pozwalające pomagać zwierzętom.Ważnie jest to ,że bardzo wiele zwierząt zostało przezemnie uratowanych i nadal chciałabym to robić.Wasza postawa może spowodować ,że wstęp do schroniska będzie mi zakazany.Czy o to chodziło?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 508 gości