MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 08, 2012 15:52 Re: MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

teresek pisze:ja uderzam w poniedziałek o wolontariat, zobaczymy... w sumie odmowę dostało TYLKO w tym tygodniu 5 osób, ja będę 6 na 100% - ale ja akurat zaczynam urlop więc będę miała duuuuużo czasu na chodzenie po UM ;) i bycie upierdliwą...
a jeśli chodzi o kocie adopcje to są BARDZO potrzebne!!! kotów jest masa i wszystkie cudne, niestety niektóre chore, ale nie są to choroby nie do wyleczenia. potrzebują tylko antybiotykoterapii, dużo miłości i koty jak nowe! :) mam w domu taki przykład kociego nieszczęścia - teraz to już jest duże szczęście :)

Super, że się nie poddasz! :wink: Im będzie nas więcej tym lepiej :)

Lavi

Od: Pon lut 06, 2012 21:56

Post » Sob wrz 08, 2012 15:58 Re: MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

Merrick pisze:I wszystkie piękne kociaki ( czyt. niebieskie :oops: ) tak daleko :placz:

A weźmiesz ją na pewno? Bo dziewczyny zapewne na głowie by stanęły i wydobyły stamtąd kicię i zapewniły jej transport nad morze - po sprawdzeniu Cię (bez obrazy, ale podstawowe standardy muszą być zachowane).
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob wrz 08, 2012 20:53 Re: MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

Ostatnie wieści, zwierzęta mają być karmione także w niedzielę...fakt karma marna, ale zawsze to coś
Aga_

Post » Nie wrz 09, 2012 2:51 Re: MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

Uff ... to dobrze czyli nie będą biedaki głodne tak całkiem.

melancholia4

Od: Wto mar 15, 2011 21:06

Post » Pon wrz 10, 2012 18:02 Re: MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

w niedziele w schronie jest 2 pracowników (wcześniej był jeden). jest maleńki postęp :) a w sprawie wolontariatu PODOBNO wiadomości udziela już nie kierownik a bardziej przystępna osoba :) - celowo nie piszę nazwiska, więc chętnych zapraszam do składania podań.
Ostatnio edytowano Wto lis 13, 2012 22:36 przez teresek, łącznie edytowano 1 raz
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde

teresek

Od: Sob wrz 08, 2012 7:58

Post » Pon wrz 10, 2012 22:30 Re: MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

Powoli do przodu:)

melancholia4

Post » Wto wrz 11, 2012 19:37 Re: MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

Melancholia, dzięki. Miłe wieści na priv :kotek: :kotek: :kotek:
Za bazarek wpłynelo 15 zł ( w tym przesyłka, 4.50 zł) . W samochodzie czeka 6 dużych tescowych puszek (830g po 3,325). Założyłam akonto następnego bazarku. :kotek: :kotek: :kotek:
Aga_

Post » Wto wrz 11, 2012 21:40 Re: MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

Spoko, pewnie dotrze w przyszłym tygodniu. Co do X to się jakoś spiszemy.

melancholia4

Post » Wto wrz 11, 2012 21:45 Re: MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

melancholia4 pisze:Spoko, pewnie dotrze w przyszłym tygodniu. Co do X to się jakoś spiszemy.

To nawet lepiej, bo w przyszłym tyg mam drugą zmianę. Będę do południa w domu.
Aga_

Post » Śro wrz 12, 2012 9:44 Re: MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

Zaglądam. Urzekła mnie ta biało-niebieska ślicznota, może założycie dla niej osobny wątek?
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Śro wrz 12, 2012 10:08 Re: MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

teresek pisze:w niedziele w schronie jest 2 pracowników (wcześniej był jeden). jest maleńki postęp :) ale jak dla mnie to nadal za mało. a w sprawie wolontariatu PODOBNO wiadomości udziela już nie kierownik a bardziej przystępna osoba :) - celowo nie piszę nazwiska, więc chętnych zapraszam do składania podań. ja dzisiaj tylko podanie zostawiłam w UM, jutro mam wiedzieć więcej. jak dostanę wolontariat nie omieszkam się pochwalić! :)

To w sumie dobre wiadomości. Chociaż składanie podań 8O zadziwia mnie... czyli : "uprzejmie proszę o możliwość darmowej pracy, poświęcania wolnego czasu i wydawania własnych pieniędzy" ...
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Śro wrz 12, 2012 14:46 Re: MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

Aga_ pisze:I prosze jaki okaz...Nieufny dość. Czasem da się pogłaskać, czasem nie...częściej nie...Ale mało czasu na posiedzenie w kociarni bezczynnie, bo zazwyczaj jest coś do zrobienia...Z pewnością warunki domowe sprzyjałby by temu najbardziej. On nie lubi się dopychać do misek, woli czekać . Zobaczcie jakie cudo
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dla wszystkich zakochanych w niebieskiej - fotki raz jeszcze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Śro wrz 12, 2012 17:02 Re: MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

Obrazek
Puszeczki dostarczone :)
Aga_

Post » Czw wrz 13, 2012 16:12 Re: MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

Obrazek

Od dzisiaj będe mogła podziwiac ta koteczkę jedynie na zdjęciach...ale wcale tego nie żałuję. Byłam w schronisku po pracy , kotka czekała przygotowana do adopcji. :ryk: :ryk: :ryk:

Kotuchom dołożyłam mokrej karmy wymieszanej z suchym Iamsem. Niestety te ich ulubione chrupeczki już się kończą. Ale mamy obiecane inne , też dobre :kotek:
Trochę posłan powymieniałam. Tragedia w kociarni dorosłych kotów. Z jednego posłania aż kapało...tam zawsze leją po kołderkach, zawsze sobie którąś upatrzą Było więc trochę smordku. U maluchów całkiem przyjemnie, nie ma tłoku, sielankowo. Wolontariuszki dbają, a jest co raz więcej osób, które się kotami interesują. U maluchów teraz wręcz pachnie :kotek: :D
Aga_

Post » Czw wrz 13, 2012 17:00 Re: MIELEC-WIELKI DRAMAT PSOW I KOTOW-ADOPCJE I DT NA CITO

:ok: :ok: za fantastyczny dom dla ślicznej kici :ok: :ok: Oby jak najwięcej adopcji było a jak najmniej zwierząt w schroniskach i na ulicach :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]