Tweety pisze:Mila vel Nusia po zabiegu, na tymczasie, w czwartek kontrola
Milunia

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tunisia pisze:Materac - przyda się jak najbardziej![]()
Kaprys2004 pisze:Tunisia pisze:ta pani, która do mnie dzwoniła raczej się spóźniła, bo Grubcia została adoptowana w weekend
A wiadomo kto ją adoptował, do jakich warunków i jak się przyjęła? Minęły dwa dni, ciekawe jak się miewa w nowej chacie.
BarbAnn pisze:mk999 pisze:GRUBCIA potrzebuje odpowiedzialnego domu, leczenia ze stersu, kataru kociego.
Może faktycznie przydałoby się zorganizować wizytę przedadopcyjną.
jestem tego samego zdania
wistra pisze:Słuchajcie, nie organizujecie jakiejś pikiety?
Potrzebuję gdzieś się przemieścić z moim Tygrysem, żeby przyzwyczaić go do ludzi i wystających ludzkich rąk w jego stronę.
Jedziemy w lutym na wystawę :mrgreen:
Kaprys2004 pisze:Kaprys2004 pisze:Tunisia pisze:ta pani, która do mnie dzwoniła raczej się spóźniła, bo Grubcia została adoptowana w weekend
A wiadomo kto ją adoptował, do jakich warunków i jak się przyjęła? Minęły dwa dni, ciekawe jak się miewa w nowej chacie.
Niestety, na pytanie odpowiedzi nie dostałam, a jeszcze niedawno były takie dyskusje jak przytoczę:BarbAnn pisze:mk999 pisze:GRUBCIA potrzebuje odpowiedzialnego domu, leczenia ze stersu, kataru kociego.
Może faktycznie przydałoby się zorganizować wizytę przedadopcyjną.
jestem tego samego zdania
Kto wie coś o Grubci?
Kto ją adoptował?
Jak przebiegła wizyta przedadopcyjna? Chyba pomyślnie, jeżeli jest w nowym domu.
Jak jej tam jest?
Walczyłyście o jej dobro jak lwice, więc pewnie coś wiecie.
Co wiecie o kotce wyadoptowanej wczoraj o imieniu Amika, nr 18/12/10?
Jest bardzo chora i wracała dwukrotnie z adopcji. Na szczęście już jest bezpieczna, będzie leczona, ale ciekawe jaka jest jej historia.
wistra pisze:A w takimże, że koty domowe również mogą być doceniane
Poza tym, aby nabrać doświadczenia, bo ja kiedyś będę miała kota z rodowodem.albo nawet dwa
Tunisia pisze:skoro wiesz, że Amika została adoptowana (ID macie w książeczce fakt) i z jakich powodów wróciła z jedynej adopcji to skąd pytanie do nas jaka jest jej historia? trzeba było zapytać lekarza albo kierownictwo,
nie róbmy z siebie wariatów proszę
wistra pisze:Słuchajcie, nie organizujecie jakiejś pikiety?
Potrzebuję gdzieś się przemieścić z moim Tygrysem, żeby przyzwyczaić go do ludzi i wystających ludzkich rąk w jego stronę.
Jedziemy w lutym na wystawę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości