Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Wiem, która wetka udziela takich rad
ewar pisze:Żyjemy, chociaż ledwo.Koty siedziały w łazience, były grzeczne.Maniuś był w transporterku w pokoju, przykryty kocykiem, jakoś to zniósł.U mnie w miarę szybko poszło.Jutro powtórka z rozrywki, wieszanie kaloryferów, w weekend przerwa, a w poniedziałek rury.Musimy przeżyć.
ewar pisze:dla remonciarzy jestem "ta od kotów"A tak na marginesie, to oni wszyscy strasznie klną,to młodzi ludzie, ale język mają straszny.
ewar pisze:Mam dość.Nie dość, że straszny war, to jeszcze dowiaduję się, że ekipa remontowa znalazła w jednym z mieszkań w Stalowej Woli zwłoki psa.Leżały 10 dni, właściciele wyjechali na wakacje, psa zostawili.To ulica Żeromskiego, tam są też bloki socjalne, wszystko może się zdarzyć![]()
To nie koniec.Koło bloku zaczepiła mnie sąsiadka, ma "perską" kocicę, która wymiotuje i nie wiedzą dlaczego.Jakoś nie wpadli na pomysł, żeby iść do weta, ale może i lepiej.Dlaczego? Kotka jest w rujce, ale nie wysterylizują, bo chcą, aby miała kocięta.Powinna mieć raz , tak twierdzi WETKA !!!! ze Stalowej Woli.Problem, że nie mogą znaleźć kawalera dla niej.Wymiękam po prostu.
Przepiękna, jasno szara kotka w typie syberyjczyka włóczy się po okolicy, bo jest w rujce.Tak chudego kota nie widziałam już dawno.To kotka sąsiadów z parteru.Podobno ma kłopoty z oddychaniem.Umrze to przywiozą ze wsi inną, bo ktoś z ich znajomych rozmnaża takie piękne koty.
Czy ja mogę być normalna??????
Salem 11 pisze:A czego się spodziewacie po "zwykłych zjadaczach chleba". Wczoraj oglądałam film "Psy rasowe- cała prawda"To co tam zobaczyłam, a chodziło o hodowlę psów z rodowodami, przeraziło mnie.Do czego jest zdolny człowiek aby "uszlachatnić" rasę. Przypuszczam, że z kotami jest podobnie.Jak ktoś chce to w niedzielę o 18.30 jest powtórka na tv Fokus.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 114 gości