Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 11, 2013 21:43 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Niech siądą.
Niech se czegoś naleją.
Niech wypiją....I co, lepiej im???? :mrgreen:

SPOKOJNIE.
Ja koordynuję Kasię, a Kasia zadzwoni do wetrynarza bo to jest jej koleżanka.Zadzwoni rano bo wetrynarz też ludź.Chce odpocząć przy piątku.
Kot nie umiera, nic na cito nie trzeba.
Jutro powiem jak będę wiedziała.

Neigh zajmuje się adopcjami:Zmiotką i Tigrą z norwesiów.Konkretnie dziś i jutro.Ma oba koty w domu.

Zrobiłabym mu(Bazylemu) badanie moczu natomiast, one w większości miały kryształy.Dieta tam musiała być karkołomna...dobrze by było się dowiedzieć jakie to kryształy.DT Bazylego ma wyniki USG, więc wie.

Bazyli dostał propozycję domu.
Prześwitlimy.Na tzw"pierwszy rzut maila" wygląda nieźle.Nie cieszyć mi sie tu ,zwyczajowo....

Rudy- się mi nie wyświetla to zdjęcie!

A Zmiotka (mam nadzieję) pojechała właśnie na własne pielesze.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt sty 11, 2013 21:47 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:
Rudy- się mi nie wyświetla to zdjęcie!

Tak tak, zorientowałam się, że co nie tak - wywaliłam poprzednie i wkleiłam linka. Powinno działac.

Rudy Kotek

Od: Pon lis 26, 2012 10:22

Post » Pt sty 11, 2013 22:10 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Kciuki za domki są, hurtowo i nieustająco :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek

Miya2

Od: Sob paź 08, 2011 16:17

Post » Pt sty 11, 2013 22:26 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Obrazek Tak mnie już lepiej , bęęędzie dobrze , widzę...
myszki 8O - całe stado, właśnie zrzucam z siebie na biurko i się rozłażą... białe są , białe ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS Kotkins i Neigh ... a wy często ratujecie takie ilości persów? Bo nie wiem czy mi wątroba przetrzyma :ryk:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt sty 11, 2013 22:42 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Kobieto z grodu Kraka:-) - ja się usilnie staram nie dostarczać sobie nowych wrażeń. Wyprowadziłam sie z MIAU w ramach reperowania psychiki ( wszędzie koty, gdzie nie spojrzysz tam koty....). I co? I mnie tu podstępnie ściągnięto.......
Nie chciała po dobroci, to ją zabierzemy na inwentaryzację......Mądre to to nie było........Bo jak powszechnie wiadomo mnie sie zdarza niemożliwe. Mogę Ci podać namiary na bloga, który kiedyś popelniałam - zrozumiesz.....Nie wierzysz? Wpadnij:-). Niezapomniane wrażenia w pakiecie. Każdy kto był na mojej wsi spokojnej wsi wesołej potwierdzi ( c'nie Dalia?;-) )

Zmiotka pojechała. BARDZO fajny stwór:-).
Tigra - Dzizas........jak to dobrze, ze jutro jedzie. Rece mi odpadają od głaskania. Będzie wesolutko:-) Tusia miała......oj będzie hihihi
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt sty 11, 2013 22:52 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh pisze:Kobieto z grodu Kraka:-) - ja się usilnie staram nie dostarczać sobie nowych wrażeń. Wyprowadziłam sie z MIAU w ramach reperowania psychiki ( wszędzie koty, gdzie nie spojrzysz tam koty....).(...)Mogę Ci podać namiary na bloga, który kiedyś popelniałam - zrozumiesz.....Nie wierzysz? Wpadnij:-). Niezapomniane wrażenia w pakiecie. Każdy kto był na mojej wsi spokojnej wsi wesołej potwierdzi ( c'nie Dalia?;-) )

Jak przestanę widzieć myszy, które właśnie Obrazekpróbują uprowadzić mojego kota :wink: to chętnie zaglądnę na bloga. Proszę Cię o adres bloga na priv bo nas tu posądzą o reklamę.

Tymczasem dziś pooglądam spokojnie jeszcze raz tutejsze persie piękności i ponownie i upierdliwie będę powtarzać , że
Michasia ma potencjał aby z brzydkiego kaczątka stać się najpiękniejszym łabędziem ze stada.
:ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Pt sty 11, 2013 22:53 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Myyyy...? 8O
Nie no my -kurna- codziennie sobie po 20 kotów na główki blond (obieśmy blondynki a i Kasia też - i czy COŚ Wam to mówi..?)bierzemy.

Jak się te puchate gady rozejdą to ja sobie będę spokojnie pisała wąteczek...raz po raz napiszę sobie o książkach z Aniadą...poproszę Neigh o zdjęcie jej papuga (fanką jestem tego istnego PTAKA!), może jakiegoś POJEDYŃCZEGO persa czy jamnika gdzieś rozdam...wypiję sobie winko, pojadę do koleżanki w Warszawie ot tak, towarzysko...a ona mnie zabierze żeby obejrzeć jakieś persy...yyyy...

No, wiesz Monika- mnie nie tak dawno temu napisały forumowiczki,że uprawiam propagandę i działania pozorowane nie unikając przy tym histerii...no z tą histerią to po dzisiejszej porcji rozmów to sie prawie zgadzam.Było blisko.
Nie, Moniko, nie.
Tak wesoło to tu nie jest.Owszem, były zrywy- np.Bono.
Preferujmy normalne życie.
Spokojne.
C'nie, Neigh? :mrgreen:

kotkins

Post » Pt sty 11, 2013 22:54 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

I tu się zgodzę:-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pt sty 11, 2013 23:14 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Histeria czy nie , ważne że persy tudzież inne koty się ratuje.
Można nawet wybrzydzać i dramatyzować, a co tam byle efekty były.
Najłatwiej stać z boku i dogadywać, że to źle a tamto to już w ogóle :mrgreen:

A'propos histeria to dziś mnie złapała w związku z S.e.a.n.ą żeby nie wymieniać całego imienia i nie zapeszać.
Już mi przeszło i posyłam jej masę dobrych energii. Maaasę naprawdę.
Pinionżka jakiegoś też znów niebawem podrzucę, tak dziub dziubię ale zawsze coś. A te persy to chyba zasysają jak ho ho.

:ok: Trzymajcie się cieplutko dziewczyny, za to że robicie a nie ględzicie to ja was podziwiam.
Dość wazeliny :ryk: bo się znarowicie :ok:
No! - Jak mówił Nikuś Dyzma.

Monika_Krk

Post » Pt sty 11, 2013 23:18 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh nie pisać mi tu na forum tylko miziać Tigrusię bardzo proszę :mrgreen:
12 stycznia 2014 mija rok od kiedy Tigra jest z nami :)

ManfredkotTusi

Od: Czw cze 18, 2009 0:42

Post » Pt sty 11, 2013 23:29 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

ManfredkotTusi pisze:Neigh nie pisać mi tu na forum tylko miziać Tigrusię bardzo proszę :mrgreen:

Weź.........poszla spać ciiiiiiiiiii. Fajny kot - będziecie mieć hihi masę zajęcia. Ale........wszystkie moje koty są zaje...........c'nie Shira?:)

Obrazek

Neigh

Post » Sob sty 12, 2013 9:36 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:Zrobiłabym mu(Bazylemu) badanie moczu natomiast, one w większości miały kryształy.Dieta tam musiała być karkołomna...dobrze by było się dowiedzieć jakie to kryształy.DT Bazylego ma wyniki USG, więc wie.

Bazyli nie miał USG, to Baltazara wynik.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob sty 12, 2013 9:48 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Dzizas wszyscy mylą te koty.

BALTAZAR - to ten co wyszedł pierwszy, bez jajek, podejrzewany o wnętrostwo, zasikujący się, z zapaleniem pęchrza. jasniejszy rudy

BAZYLI - odbity jako drugi, ciemniejszy rudy, wykastrowany w lecznicy. Wycofany Partyzant.

USG miał BALTAZAR - ze względu na podejrzenie wnętrostwa.

Obrazek

Neigh

Post » Sob sty 12, 2013 11:27 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Bazyli jest też dodatkowo piekielnie inteligentny...
Założone tylko na wcisk drzwiczki pod wannę wyjął sobie łapką i znów urzęduje w swoim tajemniczym królestwie...
Myślałam, ze mnie szlag trafi jak to zobaczyłam, hmmmm...
A wczoraj już siedział sobie w zlewie i na szafce w kuchni... Tak to od razu lepiej wyglądało jakoś :?
kotkins pisze:Bazyli dostał propozycję domu.
Prześwitlimy.Na tzw"pierwszy rzut maila" wygląda nieźle.Nie cieszyć mi sie tu ,zwyczajowo....

Nie cieszyć się. Bazyli jest jak napisała Neigh wycofanym partyzantem i nie wiem czy na tę chwilę się w ogóle nadaje do adopcji.
Moim zdaniem potrzebuje czasu i spokoju...
Żeby ochłonąć, pobierać się, zaufać...
I to sporo, bo jak mawiają starzy Winikgowie - co nagle to po diable...

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob sty 12, 2013 11:54 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Dom naprawdę fajny i -uwaga- zafiksowany na Bazylego.
Dom nas pewnie czyta :mrgreen: , więc powiem,że mnie zwłaszcza zachwyciło ,że Pani ma wyrzuty sumienia,iż Bazyli taki ŁADNY a ona zawsze brala bidy do naprawy...
Dom przemysli milion moich propozycji innch kotów.Dom być może spokojnie poczeka na odpowieź, bo dom rozsądny.
Dom da mi znać.

Po zalewie domów typu "prosze kota na 11 jutro do Olsztyna" to naprawdę ulga porozmawiać z kimś takim....

Magaa- wylazł??On wylezie...weź zapytaj Neigh o TEODORA.
Ten to się tajniaczył.Chyba ze dwa lata.A teraz ,ostatnio, kiedy byłam u Neigh to siedział na środku pokoju w ktorym spałam i pilnował żebym nie ukradła czegoś z neighowego dobytku! :mrgreen:

kotkins

[poprzednia][następna]