*Lubelskie Tymczasy*

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 09, 2012 17:54 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

Obrazek

Taki zamyślony jestem :roll:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw sie 09, 2012 17:57 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

Obrazek

A to RYSIA moja szylkretka :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw sie 09, 2012 18:02 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

Obrazek

W zasadzie to ja taki poważny kotek jestem :wink:
Lubię jak Duża mnie mizia i codziennie o 5 rano daję mojej Dużej noski noski :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw sie 09, 2012 18:50 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

zapraszam do wątku mojego tymczasa Tymonka: viewtopic.php?f=1&t=144987 :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro sie 15, 2012 22:41 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

agusialublin pisze:Obrazek

Kocham Szylkretki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: To marzenie moje skryte posiadanie szylki :)
Witaj w lubelskim wątku agusialublin. Może z Tobą jakaś nowa energia się pojawi w Lubelskich szeregach, bo właściwie Lubelskie Tymczasy tylko w teorii istnieją :( Lipa straszna...

A my domu szukamy dla dwóch kotów:

Holki - kotki z działek przy ul. Wapiennej (już po sterylce dziewczynka)
http://alegratka.pl/ogloszenie/srebrna- ... ed911d2da3

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I Siwego - kocurek błąka się po Czubach, okolice Bocianiej. Niekastrowany (chyba)

Obrazek

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Czw sie 16, 2012 8:16 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

piękniusia ta Holka :1luvu:
na FB ją widziałam
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw sie 16, 2012 8:32 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

Koteczka cudna.

Wrzuciłam oba kotusie na swoją stronę
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw sie 16, 2012 10:20 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

Hejka Kwiatkowa :1luvu:

Słodziusie te kociaki :1luvu:

Już mam na oku jedna kociczkę. Na przeciw mojego bloku na balkon na parterze przychodzi od kilku lat kotka. Mieszka tam starsza pani, nie wiem czy to jej kot czy nie. Raz otworzy balkon raz nie i kocina siedzi na parapecie albo przed oknem na balkonie i patrzy się w nie. Co najgorsze kotka jest niewysterylizowana i co jakis czas rodzi małe. Teraz tez urodziła na balkonie tej pani. Nie wiem co ona zrobiła z tymi kocietami. Wydaje mi sie że je gdzieś zabrała bo ciągle gapię się na ten jej balkon. Kotka ciągle przychodzi i czeka żeby ja wpuscić. Serce mi sie kroi jak ją widzę. No więc ją dokarmiam bo chudzina.
I pomyślałam że ja zabiorę do siebie. Dzwoniłam do Lubelskiego Animalsa na Kalinowszczyźnie. Przemiła Pani powiedziała że mogę ją przywieść na sterylizację to zrobią ją po kosztach.
Pani mówiła że mają strasznie dużo kociąt, małych siedzących w klatkach. Przeróżne, czarne, białe,szylkretki, trikolorki. I aż się serce kraje jak patrzy jak te kociątka w klatkach siedzą.

Gdyby ktoś chciał przygarnąć kotka to tak go znjajdzie. Strona www.animals.lublin.pl, jest tam telefon i dokładny adres.

ściskam mocno Aga
Obrazek

agusialublin

Post » Czw sie 16, 2012 11:09 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

kwiatkowa pisze:
agusialublin pisze:Obrazek

Kocham Szylkretki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: To marzenie moje skryte posiadanie szylki :)
Witaj w lubelskim wątku agusialublin. Może z Tobą jakaś nowa energia się pojawi w Lubelskich szeregach, bo właściwie Lubelskie Tymczasy tylko w teorii istnieją :( Lipa straszna...

A my domu szukamy dla dwóch kotów:

Holki - kotki z działek przy ul. Wapiennej (już po sterylce dziewczynka)
http://alegratka.pl/ogloszenie/srebrna- ... ed911d2da3

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I Siwego - kocurek błąka się po Czubach, okolice Bocianiej. Niekastrowany (chyba)

Obrazek

zakochałam się... :1luvu: i znowu w kotce, którą kwiatkowa pokazuje...
Klarks mi nie wybaczy :twisted:

Idę na fb szukać o Holce, żeby udostępnić.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Czw sie 16, 2012 11:35 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

No wysyp straszny kociąt... :(
Ja wyjazdowa jestem i z kotką na DT, więc nie mogę niczego wziąć do domu. Szkoda..., bo kociaczka chociaż jednego można by w domu odchuchać... No ale nie jest to czas dla mnie na tymczasowanie.

Ja miałam telefon w sprawie Holki i dzisiaj chyba pojedzie do domu, pod Lublin. Nie jest to dom idealny, ze względu na położenie koło ulicy, bocznej ale jednak... natomiast wygląda na to, że u dobrych ludzi. Gdyby kotka miała DT to bym może i czekała, ale w przypadku kiedy się błąka po działkach... pojedzie do Niemiec. Tymczasem kocina u mnie w łazience zamknięta czeka do popołudnia. Śliczna jest, naprawdę, tylko wet jej ucho brzydko bardzo nadciął po sterylce. Rozumiem ideę nadcinania, ale strasznie to wygląda :evil:

kwiatkowa

Post » Czw sie 16, 2012 11:57 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

To super że tak szybko znalazł sie domek dla kocinki :ok:

Zeby dobrze się chowała i za nowych właścicieli żeby rozpieszczali ją do szaleństwa :1luvu:

Dla takich chwil warto żyć :1luvu: i pomagać innym kociakom
Obrazek

agusialublin

Post » Nie sie 19, 2012 10:20 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

Hejka Kwiatkowa :ok:

rozkręcimy ten wątek, oj rozkręcimy. Mam już parę pomysłow. :ok:
W najbliższych dniach powiem Ci o co chodzi i zaczynamy działać :ok:
Obrazek

agusialublin

Post » Pon sie 20, 2012 20:03 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

No to dawaj :) :ok:

kwiatkowa

Post » Pon sie 20, 2012 20:28 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

A tu jeszcze... dzikuska EmSi na wakacjach :)

Obrazek

kwiatkowa

Post » Wto sie 28, 2012 22:31 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

dzikość nad dzikościami! :lol:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

[poprzednia][następna]