Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon wrz 26, 2011 18:38 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Nie, no mała jest kapitalna :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon wrz 26, 2011 18:43 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Jeszcze raz sobie weszłam, żeby na nią popatrzeć.Ten pysio :1luvu: :1luvu:

ewar

Post » Pon wrz 26, 2011 18:46 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

ewar pisze:Jeszcze raz sobie weszłam, żeby na nią popatrzeć.Ten pysio :1luvu: :1luvu:

no nie, genialna :lol: a jaki łobuz z niej :strach:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pon wrz 26, 2011 18:48 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

sherina pisze:
ewar pisze:Jeszcze raz sobie weszłam, żeby na nią popatrzeć.Ten pysio :1luvu: :1luvu:

no nie, genialna :lol: a jaki łobuz z niej :strach:

No to tym bardziej mi się podoba :lol:

ewar

Post » Pon wrz 26, 2011 19:43 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Bardzo sie cieszę,że z Rillunią lepiej!!! :dance: :dance: :dance: :piwa:
I domek cierpliwie czeka-super! :1luvu:
A maleńka Violinka boska po prostu! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon wrz 26, 2011 21:14 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Violinko, jestes sliczna, calowac ciebie w ten sliczny pysio by sie chcialo caly czas. Cudenko kochane, pysio sliczniusie i te oczki, eh.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Wto wrz 27, 2011 6:59 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

pinokio_ pisze:Violinko, jestes sliczna, calowac ciebie w ten sliczny pysio by sie chcialo caly czas. Cudenko kochane, pysio sliczniusie i te oczki, eh.

Ty już ją całowałaś , a my możemy tylko pomarzyć :ok: :1luvu:
po prostu jest urocza :lol: :1luvu:
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Wto wrz 27, 2011 7:54 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

:D Dzień dobry, Violinka właśnie połknęła aniprazol, nie obyło się bez pazurków, nie chciała pysia otworzyć, ale w końcu ziewnęła i ja jej szybko myk w pychola, momentalnie połknęła :wink: II tura jej odrobaczania.
Rilla ok, sporo leży jeszcze, temperatura w normie, jest dobrze.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 27, 2011 7:55 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Dobre wieści. :lol: Rilla, kruszynka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ewar

Post » Wto wrz 27, 2011 9:19 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Witam, to mój "dziewiczy" post na forum :) ale musiałam napisać zachwycona urodą Violinki - jest śliczna!
I nie licząc plaskatego pyszczka jest bardzo podobna do mojej Bandytki, która też jest wulkanem energii i wszędzie musi zajrzeć i wejść :) (nie wiem jak załączyć od razu zdjęcia w poście lub w podpisie to podsyłam linki ze zdjęciami)

http://imageshack.us/photo/my-images/41 ... 0063y.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/714/bandytka.jpg/

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

Post » Wto wrz 27, 2011 12:21 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

AntoninaBandzioras pisze:Witam, to mój "dziewiczy" post na forum :) ale musiałam napisać zachwycona urodą Violinki - jest śliczna!
I nie licząc plaskatego pyszczka jest bardzo podobna do mojej Bandytki, która też jest wulkanem energii i wszędzie musi zajrzeć i wejść :) (nie wiem jak załączyć od razu zdjęcia w poście lub w podpisie to podsyłam linki ze zdjęciami)

Witamy serdecznie :D
Kicia cudna, podobna do Violinki :wink:

a może chcesz Violę do kompletu :twisted: oj, by się działo.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 27, 2011 15:13 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Rillla ma się dobrze, dostała doustne, domek już w gotowości, by małą przyjąć. :)

A Violinka jak to Violinka ma niewyczerpane zasoby kocich pomysłów, fajnie się sika do brodzika :twisted: dodam, że kuwety czyste :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 27, 2011 15:28 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

sherina pisze:
AntoninaBandzioras pisze:Witam, to mój "dziewiczy" post na forum :) ale musiałam napisać zachwycona urodą Violinki - jest śliczna!

oj oj trafiłaś mnie
zanim wziełam Bandytke nie wiedziałam co to szylkret, a jak ją zobaczyłam zakochałam się w tym futerku od razu i w samej zainteresowanej (ta plamka na czółku-cudo!)

smutno mi, że Bandziorka musi siedzieć sama jak jesteśmy w pracy dlatego gniote swojego by wyraził zgodę na drugiego sierściucha i już jest blisko :) ale niestety Wołomin, a Siemianowice to duża odległość, niestety :(
Ostatnio edytowano Wto wrz 27, 2011 17:28 przez AntoninaBandzioras, łącznie edytowano 1 raz

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

Post » Wto wrz 27, 2011 16:30 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

AntoninaBandzioras pisze:smutno mi, że Bandiorka musi siedzieć sama jak jesteśmy w pracy dlatego gniote swojego by wyraził zgodę na drugiego sierściucha i już jest blisko :) ale niestety Wołomin, a Siemianowice to duża odległość, niestety :(

Nie takie odległości pokonywały kotki z miau, więc męcz Tż dalej :mrgreen:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Wto wrz 27, 2011 17:34 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

AntoninaBandzioras pisze:
sherina pisze:

oj oj trafiłaś mnie
zanim wziełam Bandytke nie wiedziałam co to szylkret, a jak ją zobaczyłam zakochałam się w tym futerku od razu i w samej zainteresowanej (ta plamka na czółku-cudo!)

smutno mi, że Bandziorka musi siedzieć sama jak jesteśmy w pracy dlatego gniote swojego by wyraził zgodę na drugiego sierściucha i już jest blisko :) ale niestety Wołomin, a Siemianowice to duża odległość, niestety :(

Zdecydowanie drugi kot, skoro nie ma Was tyle godzin w domu.Dwa koty to spokój, porządek w mieszkaniu..itd.Nie wiem, jak to działa, ale tak jest.Sprawdziłam na sobie, ale nie tylko.

ewar

[poprzednia][następna]