Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 27, 2011 12:48 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Rozumiem, że to to cudo znalazło dom ? :1luvu:

Obrazek

Jak będą zdjęcia, podsyłaj Basiu, mogę wstawiać.
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 27, 2011 14:02 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Tak to cudo już w nowym świetnym domu,otrzymałam wiadomość sms ,że pani prześle zdjęcia kotów emailem.Kasiu mam nowe zdjęcia oczywiście nie najlepszej jakości ,ale coś widać, jeszcze na koniec padła mi bateria.Jest kocur garnący się do człowieka w typie syjama chyba młody bo miał takie bialutkie ząbki i koteczka niezwykła przylepa chyba w wysokiej ciąży ,będzie na zdjęciu u osoby w niebieskiej bluzie.Whiskaska daje się głaskać chociaż przytulakiem nie jest,największe przylepy to buraski i buraski z białymi dodatkami.Niestety dużo kotów ma wyłysienia na skórze ,przyznam szczerze ,że nie wiem co to jest.Jak podładuję baterię wyślę zdjęcia.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie mar 27, 2011 15:58 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Kasiu wysłałam zdjęcia ostatnie są Hrupiego z nowego domu . :ryk:

horacy 7

Post » Nie mar 27, 2011 18:42 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

A tutaj obiecane zdjęcia Hrupiego z nowego domu. Na dowód, że warto pomagać :ok:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 27, 2011 18:47 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

A tutaj nasza szylka Zosia - telewizjomaniaczka ;) Również cały czas szuka DS

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 27, 2011 18:53 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

A tutaj jak się domyślam nasz duży ... gigantyczny Bryś 8O Tyle kota do kochania czeka

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 27, 2011 19:12 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

horacy 7 pisze:(...) i koteczka niezwykła przylepa chyba w wysokiej ciąży ,będzie na zdjęciu u osoby w niebieskiej bluzie.(...),największe przylepy to buraski i buraski z białymi dodatkami.

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 27, 2011 19:16 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

horacy 7 pisze:koteczka niezwykła przylepa chyba w wysokiej ciąży

co schronisko zrobi z ciaza/malymi ? ona jest przed sterylka czy ?

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Nie mar 27, 2011 19:20 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

To nasza whiskasia? Jejku jak cudnie wygląda :1luvu:

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 27, 2011 19:27 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Agor-ia pisze:
horacy 7 pisze:koteczka niezwykła przylepa chyba w wysokiej ciąży

co schronisko zrobi z ciaza/malymi ? ona jest przed sterylka czy ?

Nie wiem co zrobią ,raczej ślepe mioty usypiają .Suczkom zostawiają jednego szczeniaczka ,kotom nie wiem.Na pewno nie robią sterylek ciężarnym kotom i suniom.

horacy 7

Post » Nie mar 27, 2011 19:30 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

horacy 7 pisze:największe przylepy to buraski i buraski z białymi dodatkami.Niestety dużo kotów ma wyłysienia na skórze ,przyznam szczerze ,że nie wiem co to jest.

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Nie mar 27, 2011 19:38 przez po_prostu_kaska, łącznie edytowano 1 raz
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 27, 2011 19:35 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:(...) i koteczka niezwykła przylepa chyba w wysokiej ciąży ,będzie na zdjęciu u osoby w niebieskiej bluzie.(...),największe przylepy to buraski i buraski z białymi dodatkami.

Obrazek

Koteczka jest cudowna cały czas pchała się na ręce,musiała być kotką domową lecz pewnie ciężarnej ktoś się pozbył.Myślałam o tym by zabrać ja na tymczas jak znajdę weta który wykona sterylkę ciężarnej koteczce lecz to pewnie tylko w Olsztynie.Niestety jestem uziemiona bo mam samochód w warsztacie.Niestety boje się ,że urodzi a ja wtedy nie będę w stanie oddać kociaków do uśpienia.Nie linczujcie mnie wiem ,że tak trzeba lecz sama nie jestem w stanie tego zrobić.Więc albo jak zdążę to sterylka lub zostanie jeszcze trochę w schronisku i uśpią kocięta.Myślę ,ze usypiają tak chyba kiedyś mówili. :|

horacy 7

Post » Nie mar 27, 2011 19:37 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

po_prostu_kaska pisze:To nasza whiskasia? Jejku jak cudnie wygląda :1luvu:

Obrazek Obrazek

Ta kicia wygląda rewelacyjnie i przede wszystkim zdrowo.Tylko biedna domku nie ma. :1luvu:

horacy 7

Post » Nie mar 27, 2011 19:52 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

One też czekają :cry: :cry: :cry:

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 27, 2011 19:58 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Niektóre w bardzo słabym stanie... :(

Obrazek
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]