OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 03, 2011 10:35 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Market i Justyś w jednym DS!Kciuki!

ASK@ pisze:Szara codzienność u nas.
Martwię sie, bo nie mogę dostać sie na kotłownię. Brama ciągle zamknieta bo właściciel garażującego tam auta ma urlop.Rano w ciemnicy boję sie tam włazić przez płot. A po południu ludzie się kręcą. Jakoś tak co drugi dzień było otwarte i dosypywałam żarełka.
Fakt-prawie wszystkie przychodzą teraz rano. Ale miały zawsze odskocznię. Druga dokarmiająca daje im puszki, które za moment zamarzają. Muszę rano sprzątać. A tak to sobie pochrupały. Niektóre nie pokazują sie dopóki suche jest. Pojawiły sie 3 nowe koty.Dorosłe :cry: . Dzikawe chyba.Daj Panie by były dzikawe. Rudego (chyba "mojego") wywieziono w samochodzie .Grzał się biedak nad ranem. Mówił mi własciciel auta,że otworzył na miejscu maskę i kot wyskoczył.Podobno cały. Mają sypać mu jedzenie na miejscu (podobno tak powiedział miejscowy). No chyba ze to inny jeszcze rudy.
O rany! :strach:
Coraz bardziej nienawidzę zimy. :cry:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw lut 03, 2011 11:56 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Market i Justyś w jednym DS!Kciuki!

boję sie,że tu rudy co to karmicielka przestała ich żywić bo sobie zycie układa. Przestała tez wpuszczac koty do piwnicy. Jaki by nie był to i tak szkoda.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lut 03, 2011 12:05 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Market i Justyś w jednym DS!Kciuki!

Zaznaczam sobie :kotek:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Czw lut 03, 2011 12:42 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Market i Justyś w jednym DS!Kciuki!

kasumi pisze:Zaznaczam sobie :kotek:

witamy!

Dziewczyny zajrzyjcie. I podrzucajcie!
Groszek w potrzebie.
Krajan w-wski ma czas do niedzieli
viewtopic.php?f=1&t=123654
Obrazek

ASK@

Post » Czw lut 03, 2011 20:49 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!

Będę zaglądać do Groszka. :kotek:

Fajny bazarek. Można kupić korale i wybrać sobie kotka, na którego pójdą pieniądze. :wink:
viewtopic.php?f=20&t=123658
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pt lut 04, 2011 6:01 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!

rudego nie ma :cry:
Tak wiele kotów przychodzi :cry: Nowe,nie znane. Skąd one się biorą? Ale to dorosłe,więc może ktoś przestał karmić? Oby nie było kotek. Jak sie utrzymają to o łapankach nalezało by pomyśleć. Nie lubię tego procederu.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 04, 2011 9:15 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!

Iwunia-Bubunia ma jedno w głowie. Kolanka,kolanka i jeszcz raz kolanka.Pcha się na nie i nie ma odpuść.Śpi miedzy nami na podusi. Gada jak najęta. Jest zakapiorkiem bo niech tylko jakieś zaczną syczeć na siebie ona leci z łapami. Przepuklina jest większa i chyba jej trochę przeszkadza.Jednak nie wisi jej p pachwinie tylko ma na zewnątrz.
Kirusia piękna jest i niejadek. Cichcem skrada sie do łóżka. Stroni od kociastych.Ale miskę potrafi wtybronić.Ślicznie mruczy i mrózy oczki. Fot nie ma bo komp Danki rozwalony. Wiadomo przez kogo.
Bisek znów kicha.Nie wiem, ale ma jakieś dziwne oczyska. Albo kształt pysia mu się zmienił. Bo znów podrósł. Jest wielkim ulubieńcem każdego kota.U każdego potrafi wyżebrać mizianki i łaski. Nawet Bianusia go nawołuje jak chce towarzystwa. Szaleje i je za dwóch. Mruczy,zaczepia...
Bianka robi postępy.Aż boję sie marzyć,ale może jest nadzieja. Ma takie naloty,ale coraz dłuższe.Taki DD-Dzień Dużego. TZ poklepał miejsce obok siebie ,tak dla żartu.A ona wskoczyła i wywaliła brzuszek do głaskania. Mina TZ bezcenna. Czasem daje sie głaskać. Tylko należy wiedzieć kiedy przestać by jej nie spłoszyć.

Nasze wszystkie koty miziaki się zrobiły. Jakby chciały wykorzystać czas spokoju. Wszyscy odetchnęli jak zmniejszył sie stan pogłowia. Muszą nadrobić straty. Lanie także jest mniejsze.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 05, 2011 7:30 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!

sielanka w Otwocku i lanie mniejsze ,super :kotek: :ok:
koty tak trzymać ,Asia tez musi odsapnąć :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob lut 05, 2011 8:56 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!

iwona66 pisze:sielanka w Otwocku i lanie mniejsze ,super :kotek: :ok:
koty tak trzymać ,Asia tez musi odsapnąć :ok: :ok: :ok:

musze i to bardzo.Za duzo sie działo w ostatnie m-ce,za dużo.
Teraz musze skupić sie na Bisku i Iwuni.
Bisek od przedwczoraj miał dziwne oczy.Trudno okreslić co było nie tak.Jakby mu kąciki zachodziły bielmem.Wyglądał jak mongołek.Jadł i pił ,szalał.O dziwo tylko ja widziałam i dostało mi sie od rodziny. Okazało się,że Bisek jest wykonawca dziwacznych koopali. Dostaje nifuroksazyd i wydaje mi sie,ze oczy dziś ma lepsze. Ale znów sie odwlecze biochemia i prześwietlenie.Czasem myślę,że on specjalnie coś sobie wynajduje jak tylko mam plany badań.Teraz mu nie powiem kiedy idziemy :mrgreen:
Iwunia przepukline ma coraz większą. Nie am wyjścia,będziemy ciąć.
Kiri powinna iść do siebie jak najszybciej.Otwiera sie na ludzi coraz bardziej. Boi się naszego tabunu. Jednak Biankę pogoniła wczoraj jak jej podpadła.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 05, 2011 10:30 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!

ASK@ pisze:Ale znów sie odwlecze biochemia i prześwietlenie.Czasem myślę,że on specjalnie coś sobie wynajduje jak tylko mam plany badań. :mrgreen:
A Ty byś nie kombinowała na jego miejscu? :mrgreen:
ASK@ pisze:Iwunia przepukline ma coraz większą. Nie am wyjścia,będziemy ciąć.
Biedna Maleńka :(
ASK@ pisze:Kiri powinna iść do siebie jak najszybciej.Otwiera sie na ludzi coraz bardziej. Boi się naszego tabunu. Jednak Biankę pogoniła wczoraj jak jej podpadła.
Dziewuszka łagodna, przymilna i z charakterem. Cudo! :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Sob lut 05, 2011 12:31 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!

Mały cały czas ma dziwne koopale.Ale już nie są takie perfumowane. Nawet TZ zauważył jego dziwne oczyska. Bisek jak widzi,ze za długo mu się przyglądam strategicznie usuwa sie z widoku.
Jestem weekendowo w kontakcie z wetem telefonicznie. Jak nic sie nie zmieni to w poniedziałek do niego.Jak coś nie tak to mam dac znac.Ale Bisio nie ma gorączki,ma apetyt...Odstawiłam mokre.Zbiorowe cierpienie więc będzie>Prawie za miliony :mrgreen:
Jak dawaliśmy mu leki to wujek Pikus poproszony o wyjście nafukał an nas i postawił się. Jego malca ktoś będzie molestował.Jak wydzierał sie na nas za zamkniętymi drzwiami.Bo Bisek darł się jak głupielok.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 05, 2011 12:34 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!

Przynajmniej ktoś broni dzieciaka przed Wami Potworami! :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Sob lut 05, 2011 16:37 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!

Założyłam wątek transportowy dla Miśki i proszę o podrzucanie: viewtopic.php?f=1&t=123749
Obrazek

hanelka

Post » Nie lut 06, 2011 6:17 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!

Rudy dziś przyszedł :!:

Bisek jakby lepiej,ale Pikuś to tez ma. Zastanawiam sie czy to nie jedzenie.Obaj mają te same upodobania. Wczoraj tylko suche było ale dziś krojąc dzikunom nie mogłam sie od nich opędzić. Zawsze sparzam porządnie dla nich nerki.Dzis zostały przegotowane.Obraza Biska totalna. Pikuś zjadł.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lut 06, 2011 8:58 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!

Fajnie, że rudy jest ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia][następna]