Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto kwi 06, 2010 19:13 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

jest piękny :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Śro kwi 07, 2010 7:18 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Ooo, jaki piękny Stefan :D
Jak mu dobrze na kanapie :1luvu:
Masza - to ty tak walczyłaś o Stefana? On zdaje się chory był bardzo...

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro kwi 07, 2010 18:25 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

a tak, byl chory bardzo, wlasciwie, to wygladalo na to, ze nie przezyje, ale- 8O przezyl. hm. chwala bogu i wszystkim swietym, bo juz zaczynalam zalowac swojej decyzji, wiem, wiem, szczyt egoizmu, ale w sierpniu pozegnalam mojego ukochanego psa, ktorego mialam pół swojego zycia i kolejne umieranie na moich kolanach wydawalo sie ponad moje sily. ot takie ego mam rozbuchane. bylismy oboje w depresji, wracajac do domu, jak kota nie mozna bylo znalezc (bo gdzies cicho lezal bez ruchu) pierwsza mysl byla, ze nie zyje. przez miesiac zyl wylacznie kroplowkami. ale teraz nadrobil- jak biega to jakby ktos cegłą po mieszkaniu rzucal :roll:
Stefan jest rewelacyjny, przemily, mruczacy, kochajacy czlowieka bardzo, na psa nie zwraca uwagi, jest raczej niskopienny (tzn wysokosc=stol lub blat kuchenny only), idealnie kuwetkowy (choc w trakcie choroby dal czadu ze hej :strach: nie przyszloby mi do glowy, ze mozna z przeproszeniem naszczac w takich miejscach). generalnie: POKLON PRACOWNIKOM SCHRONISKA. :aniolek: :1luvu: :love: :piwa:
no i hmm..stefan jakby potrzebuje towarzysza...
ale to przyszlosc.
dla ciekawych- kotka Masza, agresywna pipa, o ktorej pisalam dawniej (jestem na forum od 2003... :oops: ) ciagle zyje i ma sie dobrze :twisted: 16latka obecnie, ale to kocica moje mamy i z nia mieszka. Święta na wsi- Stefan na zmiane z Masza zamknieci w osobnych pokojach, (stefan nie wychodzi "na dwór").posrod tego towarzystwa spaniel Leon (z Cichego Kąta ;) ) pelna szajba. :piwa:
rozgadalam sie, przeniesc post do watku stefana?

Masza

Od: Pt lut 28, 2003 0:26

Post » Śro kwi 07, 2010 21:01 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Masza pisze:no i hmm..stefan jakby potrzebuje towarzysza...
ale to przyszlosc.
:ok:
dla ciekawych- kotka Masza, agresywna pipa, o ktorej pisalam dawniej (jestem na forum od 2003... :oops: ) ciagle zyje i ma sie dobrze - hihi też mam takową choć młodszą :lol:
rozgadalam sie, przeniesc post do watku stefana? mogłabyś podać link do wątku?

Tunisia

Post » Czw kwi 08, 2010 7:53 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

optymizmem powiało... dzięki Masza:)
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Czw kwi 08, 2010 8:29 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

viewtopic.php?f=13&t=106793

link do stefanowego wątku, wielkie dzięki za pomoc :) :kotek:

Masza

Od: Pt lut 28, 2003 0:26

Post » Czw kwi 08, 2010 18:08 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

:spin2: :spin2: :spin2: pożegnałam się przed chwilą z Fagulinką, w końcu się sierotka doczekała super domu i nowej Pańci, która za nic miała nawet Fagulinowego grzybka na nosie :mrgreen:

Tunisia

Post » Czw kwi 08, 2010 19:13 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Zębuszka wróciła - chora, oddana z powodu agresji 8O

Obrazek

Obrazek

Kasia, Marynarz ma się super, dalej jest jeszcze wypłoszem i zdarza mu się nie trafić do kuwety (robi teraz obok kuwety), ale absolutnie zostaje, mieszka z innym kotem, którego bardzo polubił :D

Tunisia

Post » Czw kwi 08, 2010 19:18 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Faga :1luvu: Jeszcze Wasia i szczęścia nie ma granic :-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw kwi 08, 2010 19:27 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

I Filipinka i Pikuś tez strasznie potrzebuja WSPOLNEGO domu... takie sa w sobie zakochane... I takie sliczne...

ToraNeko

Od: Wto lut 16, 2010 17:25

Post » Czw kwi 08, 2010 19:45 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Pikuś dziś się prezentował państwu, którzy jednak stwierdzili że nie chcą takiego kota, który trochę powłóczy tylnymi łapkami :evil:

Tunisia

Post » Czw kwi 08, 2010 19:47 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Tora prześlij proszę zdjęcia Kićki z 1, które rozbiłyśmy osttanio, ona ma mieć za 10 dni wycinany ten nowotwór pod pachą i pilnie trzeba jej znaleźć dom

Tunisia

Post » Czw kwi 08, 2010 19:59 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Tunisiu, czy ja mogę prosić o ten wątek kotów Pani Danusi? strasznie nam się czas kurczy a ja za nic bym nie chciała aby trafiły na kociarnię. Niedawno odeszły Maciuś z Rudą, boję się, że te też tak skończą :( na DT miałyby większą szansę

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw kwi 08, 2010 20:02 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Tunisia pisze:Tora prześlij proszę zdjęcia Kićki z 1, które rozbiłyśmy osttanio, ona ma mieć za 10 dni wycinany ten nowotwór pod pachą i pilnie trzeba jej znaleźć dom

Awww, akurat te ostatnie Kici mam w biurze, u siebie w domu mam tylko te stare... myslalam ze wzielam wszystkie ale wlasnie sprawdzilam i ni ma :( wiec dopiero w poniedzialek podesle.

ToraNeko

Post » Czw kwi 08, 2010 20:04 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Tunisia pisze:Pikuś dziś się prezentował państwu, którzy jednak stwierdzili że nie chcą takiego kota, który trochę powłóczy tylnymi łapkami :evil:

W sumie dobrze bo Pikuś nie potrzebuje głupich państwa ktorzy nie potrafia docenic kota za to jaki jest kochany mimo swojego inwalidztwa :evil: poza tym on musi isc do domu z Filipinka, ktora sie nim opiekuje tak dobrze jak zaden czlowiek by nie potrafil :) :)

ToraNeko

[poprzednia][następna]