Trójmiejskie maluchy w domach ;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 08, 2009 8:53 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

Mały tygrysek je i s... za dwóch ..pakuje w siebie tyle że mam wrażenie że zaraz pęknie i szuka ciągle szuka co by tu jeszcze zjeść :mrgreen:
Wczoraj był ostatni zastrzyk ,melduje że jest gotowy do drogi :D

o szaleństwach nie wspomnę ,trzeba uważac na niego 48 na dobę :lol:

wyrzucam z kuwety on jest ,wrzucam do kibla on też tam leci .. :twisted:

w nocy jest najbardziej upierdliwym stworem na świecie ,każde drgnięcie ,każdy ruch to znak że trzeba się miziac a zaraz potem jeść ,a ja sypiam dupowato ,więc wykorzystuje mnie ten mały potworek ,a mruczy ,a depcze ,udeptuje ,rozczapierza te łapiny ..tylko mnie kochaj...
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto gru 08, 2009 14:16 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

Dorcia w końcu przyjedzie do mnie tygrys :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Keetee

Od: Czw maja 21, 2009 9:31

Post » Wto gru 08, 2009 14:35 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

zobaczysz jaki on ma charakter ,nie odpędzisz się od niego....i chyba nawet nie będziesz chciała :lol:
tylko uważąć na tego brzdąca trzeba ,bo on jest dokładnie wszędziej ,do pralki kiedy pakuje pranie też włazi... :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 09, 2009 12:20 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

dorcia44 pisze:zobaczysz jaki on ma charakter ,nie odpędzisz się od niego....i chyba nawet nie będziesz chciała :lol:
tylko uważąć na tego brzdąca trzeba ,bo on jest dokładnie wszędziej ,do pralki kiedy pakuje pranie też włazi... :twisted:

No widze, ze co w rodzinie to nie zginie :lol:
Tak samo z tymi dwoma szaranczami :twisted: Wszedzie pelno, wszedzie to wlezie, wszystko zwali, w nocy na kazdy ruch sie budzi i napastuje badz atakuje reke do zabawy :lol:

To kiedy pieszczoch jedzie do Sosnowca? :mrgreen:

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Śro gru 09, 2009 21:05 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

planowany wyjazd w piatek :mrgreen:
tylko trzymajcie :ok: aby wszystkim godzinki podpasowały :roll:
musi sie udac :wink:
Dorcia musi troche dychnac... a przy nim widze ,ze nie da rady :|

Keetee

Post » Pt gru 11, 2009 12:47 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

co jest transport to mały chory ,wczoraj zdjęłam transporter ,uszykowałam na dziś bo xandra miała zawiezć go na dworzec ,przyjechała do mnie rano ,a mały gorący jak piec,pognałam do wetki ,ponad 40 stopni gorączki :?
został .
nie wiem co jest je super,nic go nie boli ,kupa ok...więc skąd gorączka ?
:cry:
jutro następna wizyta ,a może on nie chce do Sosnowca :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 11, 2009 18:26 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

O Bozee.. co jest???? Co to moze znowu byc? :(
Rodzenstwo dalej w formie , zywe, bawi sie, je , kupka smierdzaco lecz zdrowo.. No nie wiem co temu Maciejkowi sie dzieje :? :(

Angel_

Post » Pt gru 11, 2009 19:26 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

......ja tez :cry:
a my tu czekamy....... :cry:

Keetee

Post » Pt gru 11, 2009 20:56 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

Kciuki za zdrowie Maciusia!
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie gru 13, 2009 19:14 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

niestety Macius nadal zle sie czuje.... :(
jest podejzenie o cos pakudnego...ale nawet nie chcę o tym mysleć :(
trzymajcie kciuki za Maciejkę i Dorcie kochaną,która robi co moze aby mu nieba przychylić :!: :!: :!:

Keetee

Post » Nie gru 13, 2009 19:31 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

Jutro będzie miał robioną morfologię ,to co podejrzewamy nie jest zakażne ,prawdopodobnie i oby tak było ,ale bardzo bardzo ciężkie ,mam nadzieje że się mylimy .
Ornipural już podany.
Gorączka nadal się utrzymuje
Osowiałośc również
Brak apetytu
zażółcone uszka
bladość powiek
dziąsła zażółcone
:cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 13, 2009 19:43 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

Weszlam wlasnie pytac o Macka
Boze co sie dzieje??

CO to jest i skad sie bierze, czego moze byc wynikiem, bno poprostu oporcz starsznego martwienia sie o Macka boje sie o Tosie i Jedrka !!!! Skoro nie zakazne to co? Wrodzone?? 8O No teraz to mam nerwa strasznego :cry:

Angel_

Post » Nie gru 13, 2009 20:00 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

podejrzewamy FIP :cry:
ale wetka w brzuszku płynu nie wyczuła ,zobaczymy czy będzie nakłuwany czy nie .
to opcja najgorsza z możliwych :cry:
Głaszcze tego małego brzdąca i rycze ,a to nic nie daje :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 13, 2009 22:27 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

Jestem zalamana..
Napisalam do wlascicieli Frania i dostalam odp , ze kociak procz grzybicy ( nie mam pojecia skad ja wzial :roll: ) jezro zdrow jak rybka..

Google googlami, info ogolne nie rzetelne, znasz sie na tym Dorotko z tego co wiem masz duze doswiadczenie z kotami.. Prosze napisz mi skad ta choroba sie mogla wziac, czy to oznaczA, ze reszta tez jest chora????????????????
Przedewszystkim skad :cry:
Czy to wyrok by byl?? :(*

Angel_

Post » Pon gru 14, 2009 11:08 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

Czekam niecierpliwie na jakiekolwiek info..:(
Patrze wlasnie na ta robrykana łobuzerska mala bande i wierzyc mi sie nie chce..;((

Angel_

[poprzednia][następna]