SZUKAMY!!!!!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
solaris pisze:kinga-kinia pisze:Jak domek znalazł pierwszy pik pok to w tym samym dniu zadzwoniła kolejna chętna osoba na niego .....powiedziałam ze będę miała kolejnego za jakiś czas ale tak sobie pomyślałam że zanim ten drugi pik pok się oswoi to by można było panu polecić śliczną Pinię i tak zrobiłampan zadzwoni do mnie lub do Alicji za parę minut
No proszęjakie Pinia ma "wzięcie" wczoraj dzwoniła do mnie znajoma w sprawie Pini , dzisiaj otrzymałam kolejnego maila z zapytaniem o Piniusię
, a Alicja zastanawia sie czy jej nie zatrzymać dla siebie bo słodka jest maleńka jak nie wiem co
![]()
biamila pisze:Jerzyk znalazł domek można go zdjąć
biamila pisze:Jerzyk znalazł domek można go zdjąć
mpacz78 pisze:Do mnie jednak Puchatek wraca dziś, temu panu co z nim rozmawiałam i wszystko ustalałam nie przeszkadza jego dzikusowatość, ale reszcie rodziny a głównie 8letniej córce jednak tak, no cóż pewnie rodzeństwo sie ucieszy ze spotkania i będą się dalej u mnie oswajać.
biamila pisze:Tak ten Jerzyk!!! najwspanialszy kot jakiego miałam okazję poznać! kot idealny! do dzieci do dużych do kotów i do psów!![]()
Dziś jest taki dzień cudów!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości