ja na szczescie nie. mamulka kochana mnie z niej wyciagnela.
wspolczuje. na co jestes uczulona: trawy, pylki, kurz, roztocze?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Wracając do tematu osoba od Mirka się nie zdecydowała,więc dalej szukamy
irysek_wroc pisze:za to, zglosil sie do mnie pan z kielczowa, ktorego roczna corka dostala, alergii na kotke. sprawa przykra, bo ja znalezli, wyleczyli z kociego kataru. jest z nimi od poczatku ciazy, czyli cale zycie corci. niestety nie chca dopuscic do astmy. koteczka ma 2 lata, jest wysterylizowana, do oddania z kuweta miseczkami i wszystkim co ma (smyczka itd). powiedzialam, ze postaram sie pomoc. pan chcial ja odwiedzc do schronu, ale nie umie. niestety jak dom sie nie znajdzie w najblizszym czasie bedzie musial ja tam zawiezc. jutro bede miala zdjecia. dam wtedy tez ogloszenie do wyborczej.
gdzie wtedy zalozyc jej watek?
Mruczeńka1981 pisze:Mirek coś nie może dojść do siebie ostatnio i jest cały czas trochę niedomyty.Dlatego nie ma ładnego zdjęcia.
irysek_wroc pisze:mirek zagilany, super okreslenie, bardzo mi sie podoba, trafione w dziesiatke. chociaz przykre, ze nie moze sie bidulek domyc.
latka czy milka maja sliczne futerka, w gazecie beda wygladac jak ksiezniczki. a podstawa dobrego ogloszenia jest dobre zdjecie, taka prawda niestety.
yosia pisze:biedny mireczek, jest taki sliczniutki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości