Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie sty 22, 2012 13:00 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

:ok: :ok: :ok: za podróż i jak najmniej stresów dla kociastych w nowym .... no właśnie dt czy ds? Bo się pogubiłam :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 22, 2012 14:15 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka spakowani do drogi.

Koty i sunia wyruszyły w podróż po lepsze życie kilka minut temu.Dziękujemy wraz z Achą 13 Reniferowi i Meksykance za transport zwierzaczków.Bez tego nie miały by szansy. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie sty 22, 2012 14:38 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka spakowani do drogi.

Dzwoniła meksykanka z drogi. Będą za jakieś półtorej godziny u mnie.
Marzenia11 pisze:no właśnie dt czy ds?
DT. Dlatego niedługo zobaczycie ich wątki i masę zdjęć
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Nie sty 22, 2012 16:02 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w drodze :)

W miejsce Fiodora i Brygidy do mojego dt a właściwie kwarantanny w piwnicy zabrałam Matwieja i Kuro. :roll: Reszta a właściwie garstka czeka na szansę.Niestety znów nie mogę się doliczyć niektórych kotów,dwa maluszki na pewno za TM.Dwa czekają. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Nie sty 22, 2012 16:13 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w drodze :)

Dojechali.
Brygida trochę sobie pozwiedzała, Fiodor nie jest zbytnio zainteresowany. Posadziłam go na kanapie, na której zaraz się położył, zrobił sobie toaletę i zaczął drzemać. Dostali teraz jeść. Fiodor wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach.
Jest bardzo łagodny, ale faktycznie boi się. Gdy wchodzę do ich pokoju to wtedy zmyka i chowa się się gdzieś. Gdy go wyciągam to kładzie się znów na kanapie i jest bardzo wyluzowany wtedy. A Brygidka mruczy i barankuje.
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Nie sty 22, 2012 16:30 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w drodze :)

Fiodor jak to chłopaki - łagodny, ale wystraszony :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sty 22, 2012 17:17 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

Według mnie musiała go w przeszłości spotkać z rąk człowieka krzywda ,boi się wyciągniętej reki ,poza tym to niezwykle spokojny ,zrównoważony kot .Będzie jeszcze mruczał jak traktor,tylko zorientuje się ,ze jest wśród przyjaznych osób.W schronie zrobiłam trochę fotek ,oczywiscie byle jakie bo samej trudno głaskać i pstrykać foty.Kasiu wysyłam.

horacy 7

Post » Nie sty 22, 2012 18:53 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

Dostałam od Basi zdjęcia.

Misza - kocurek z klatki

Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 22, 2012 19:02 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

po_prostu_kaska pisze:Dostałam od Basi zdjęcia.

Misza - kocurek z klatki

Obrazek Obrazek Obrazek

Miauczy w drzwiach o papu i głaski. :ok: :ok: :ok: Matwiej mocno zakatarzony schował sie do kartonu i nie bardzo chciał na ręce.Kuro za to kaszle mocno i jak go wyciągnęłam i wzięłam na kolana położył się i nadstawiał do głasków szczęśliwy.Wet nam sie kłania ,tylko muszę znaleźć chwilę by z nimi pojechać.Kuro jest tak duży ,ze ledwo mi się zmieścił do transporterka.

horacy 7

Post » Nie sty 22, 2012 20:06 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

Fotki tymczasów :)

Obrazek

A to przepraszam już rezydentka ;)

Obrazek

I znów tymczasy

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 22, 2012 20:11 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

Kasieńko dziękuję bo ja to bym tu żadnej fotki nie wstawiła i nikt by nie zobaczył moich tymczasów bez Twojej pomocy. :mrgreen:

horacy 7

Post » Nie sty 22, 2012 20:21 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

horacy 7 pisze:Kasieńko dziękuję bo ja to bym tu żadnej fotki nie wstawiła i nikt by nie zobaczył moich tymczasów bez Twojej pomocy. :mrgreen:

Ej tam :oops: Nie ma za co ;) Nic trudnego. Ogarniam się jeszcze z resztą zdjęć :ok:
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 22, 2012 20:26 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

Wiem ,że wstawianie fotek ,bazarki zajmuje sporo czasu a bez tej pracy niewiele mogłabym zdziałać.Jeszcze raz dzięki.Tak samo jak bez Renifera i Meksykanki gdyby nie transporty które wykonują dla naszych i innych kotów i psów wiele by nie miało szansy.Dziękuję.Dziękuje też DT takim jak Marta -po ,że pomagają naszym kotom.I wszystkim którzy są z nami ,wspierają nas cały czas i trwają w ciężkich dla nas chwilach. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

horacy 7

Post » Nie sty 22, 2012 20:27 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

No i nowe tymczasy :)

Kuro - ogromny, czarny kocurek

Obrazek Obrazek Obrazek

Matwiej - kolejny ogromny :)

Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 22, 2012 21:22 Re: Tymczasy u horacy 7. Fiodor i Brygidka w DT. Dziękujemy

Trafiłam tu przez Matwieja - pozwolisz, że przycupnę?
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

[poprzednia][następna]