Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob wrz 24, 2011 19:45 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Rilla ,oby tak dalej :ok:
Ewa ,a ty odpocznij troszkę :roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob wrz 24, 2011 20:35 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Odpocznę jutro :wink: mam nadzieję.

Mała obudziła się miaucząc, chciała jeść :) :) przeszła sama kawałeczek, utyka na nóżki bardzo, ale sama przeszła, bo już nie podnosiła się przecież, potem usiadła i przyglądała się ciekawie, teraz śpi. Już spokojniej, jeszcze ta nocka, jeszcze ostrożnie.

Violinka to wariatka, ile w niej energii, to mały wulkan. Sprytna, szybka, z tż się gania, wszędzie się wciśnie gówniarz mały :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Nie wrz 25, 2011 9:36 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

oby tak dalej :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 25, 2011 10:14 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

I jak Rillunia dzisiaj sherinko?-martwię się o nią-taka jest delikatna, drobniusia :(

Dorotko będą fotki rudej matulki?-ja tak cichutko proszę, nie chcę być namolna, wiem, że też masz szpital w domku :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 25, 2011 11:18 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Witam, my już po wecie, temperatura trochę podniesiona, ale wet stwierdził, że nic dziwnego, bo ja ją do samochodu szczelnie zapakowałam z termoforem włącznie :oops: :oops: to też się przyczyniło, paranoje mam już.
Zdecydowanie jest lepiej, rano spała długo, teraz troszkę, powoli chodzi, bolą ją jeszcze nóżki, ale mniej niż wczoraj. Dostała tolfinę, catosal i antybiotyki oxyvet i marbocyl, zapisałam.
Violinka szaleje, wczoraj nasikała na spodnie tża :twisted: :twisted: po co kładł w niewłaściwym miejscu, z tego miejsca jest świetny punkt obserwacyjny :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Nie wrz 25, 2011 11:30 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Sherina, trzymajcie sie, z kiciunia lepiej, bardzo sie ciesze :1luvu:
Violinka u mnie jak juz raz byla kupka w kuwecie, to tez potrafila zrobic np. obok. Musialam jak tylko ona sie krecila, szybko sprawdzac, czy czysto. Jak cos bylo, to wyjelam i wtedy ok. zrobila do kuwety.,to taka czyscioszka mala. Najlepiej zeby byla sama, tylko z ludziem swoim, wtedy latwiej byloby czystosc zachowac.
Przykro mi, ze nasikala na spodnie :cry:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Nie wrz 25, 2011 11:51 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Pinokio, nasikała to nasikała, nie ona pierwsza i nie ostatnia :lol: :lol: Kuwety się sprząta 2 razy dziennie, ale sikała już do niezbyt czystej, oj tam.. jak się powtórzy to będę sprzatała z kuwet co chwilę, ale to jeszcze dzieciak.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Nie wrz 25, 2011 13:59 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

a Tomek miał niespodziankę :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 25, 2011 14:03 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

kropkaXL pisze:I jak Rillunia dzisiaj sherinko?-martwię się o nią-taka jest delikatna, drobniusia :(

Dorotko będą fotki rudej matulki?-ja tak cichutko proszę, nie chcę być namolna, wiem, że też masz szpital w domku :( :(

mam fotki ,ale w telefonie ,aparat nie odpalił :evil: zaraz ci wyślę .
Ewa zdjęła rudej na chwilę kaftanik ,co by odetchnęła ,toaletę zrobiła,a ta larwa nie chciała dać sobie założyć ,pogryzła Ewę 8O dotkliwie po dłoniach a jej tż. bardzo podrapała .
Ewa pracuje ręcamy :wink: gra na Wiolonczeli i teraz ma chyba musową przerwę.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 25, 2011 16:19 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

:( :( :( -tak mi przykro!
Dziękuję Dorotko :1luvu: :1luvu: -wstawiłam zdjęcia mamuśki na moim wątku
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon wrz 26, 2011 6:27 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Jak słodkie dziewczynki dzisiaj?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon wrz 26, 2011 8:48 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Violinka bez zmian :lol: :lol: o nie, sorki, nie ssikała się, tylko do kuwety.

Rilla rano zjadła, pochodziła, odpoczywa, wszystko robi w zwolnionym tempie. Ok. południa idziemy na kontrolę. Wczoraj ja dogrzewałam ale w pewnym momencie zeszła z tygryska i rozciągnęła się na łóżku.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon wrz 26, 2011 11:06 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Jeżeli to kaliciwiroza, to ma prawo źle się czuć.Na szczęście nie ma nadżerek, bo to jest straszne.No i ten lejący się , śmierdzący śluz.W porę wychwyciłaś i obędzie się bez długiego leczenia.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon wrz 26, 2011 13:51 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

Jesteśmy po kontroli, dziś ostatnie zastrzyki, jutro przechodzimy na unidox /jakkolwiek się to pisze/.
Domek o którym wspomniałam jest aktualny i gdyby Rilla była zdrowa, już by tam była. Domek czeka, dzwoni, jeszcze chwilka, myślę, że pod koniec tygodnia będzie mogła się przeprowadzić, jak oczywiście dalej tak będzie. Temperatura od wczorajszego popołudnia idealna, jedna łapka lekko boli jeszcze, wiadomo, ale mała bawi się, biega, je. Poprawa była zauważalna z godzinki na godzinkę.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon wrz 26, 2011 18:20 Re: Rudaski i Sibiś mają DS! Viola i Rilla DT.Rilla chora?

:wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

sherina

[poprzednia][następna]