Schronisko KRK - Magda, Gruby, Filip, Muszka w potrzebie...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 17, 2011 9:19 Re: Schronisko KRK - bardzo, bardzo, bardzo dużo kotów:(

Lunszpik pisze:Ja i Milenka właśnie wróciłyśmy, Milena była przeszczęśliwa bo biwakowaliśmy w lesie i miała mnóstwo drzew do wspinania :D
Ten kot to dziki tygrys, nie boi się psa, chce się witać z każdym napotkanym człowiekiem :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kurka wodna, ale to fajne. a nasze w szelkach nie chcą chodzić, nie wiedząc, jakie atrakcje je omijają ... :roll:
P.S. a gdzie taki fajny biwak można sobie zrobić?
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Nie lip 17, 2011 9:26 Re: Schronisko KRK - bardzo, bardzo, bardzo dużo kotów:(

mam pytanie facebook'owe, może ktoś pomoże?
Czy jest możliwość, żeby posty, które ktoś dodaje na tablicy profilu schroniska, były widoczne u mnie? Bo rzeczy dodawane przez schronisko widzę, ale obcych nie, i o takiej Pufce nic nie wiem, póki tutaj nie przeczytam :) jak to robicie?
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Nie lip 17, 2011 15:40 Re: Schronisko KRK - bardzo, bardzo, bardzo dużo kotów:(

Wczoraj i dzisiaj były tłumy ludzi,

Do domu poszło kilka kociąt.

Dom ma Rita, Łatka - poszły wczoraj.
Dzisiaj Laila oraz do wspólnego domu Leontyna i Śnieżka,
Lun zapakowała do przenoski Leontynę a ja Śnieżkę do drugiej,
jak wychodziłyśmy to czekały w kolejce do lekarza.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Nie lip 17, 2011 15:45 Re: Schronisko KRK - bardzo, bardzo, bardzo dużo kotów:(

to ja zespól wespół podziękuję zespołowi ogłaszarek plus aktualizującej na stronie schronu
Bo jak przychodzą ludzie po konkretnego kota i mówią że widzieli jego ogłoszenie
To to ma sens.
Wydrukowałam tez małe ogłoszenia i zawiesiłam na tablicy w schronie
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Nie lip 17, 2011 16:11 Re: Schronisko KRK - bardzo, bardzo, bardzo dużo kotów:(

j3nny pisze:kurka wodna, ale to fajne. a nasze w szelkach nie chcą chodzić, nie wiedząc, jakie atrakcje je omijają ... :roll:
P.S. a gdzie taki fajny biwak można sobie zrobić?

Moje duże koty też nie chcą chodzić w szelkach, Milenkę już od dłuższego czasu przyzwyczajałam do szelek - najpierw chodziła po domu w samych szelkach, bez smyczy. Teraz sama się dopomina o spacer :wink:
A biwakowaliśmy nad jeziorem Wędromierz w województwie lubuskim. To bardzo daleko, prawie 600 km, ale moja rodzina przyjeżdża tam od ponad dwudziestu lat i to już taka tradycja się zrobiła...
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Nie lip 17, 2011 16:12 Re: Schronisko KRK - bardzo, bardzo, bardzo dużo kotów:(

to ja też serdecznie dziękuję wszystkim, zwłaszcza nowym ogłaszającym - ostatnio kilka nowych osób zgłosiło się z chęcią pomocy w ogłaszaniu :1luvu:
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Nie lip 17, 2011 16:25 Re: Schronisko KRK - to był bardzo dobry weekend!

A bury kocurek z uciętym kawałkiem ogona ze szpitala 8 został przeniesiony na garaż 2. Byłam tam jeszcze na chwilę zaglądnąć, Blake leżał spokojnie koło budki zamiast na gałęzi :)
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Nie lip 17, 2011 19:21 Re: Schronisko KRK - to był bardzo dobry weekend!

Uzupełniłam (na razie częściowo) ogłoszenia na krakow.gumtree.pl, kupiepsa.pl, eoferty.com.pl i adopcjakota.pl. Będę uzupełniać na bieżąco. Przepraszam, że ostatnio zaniedbałam swoje portale, poprawię się :oops:

Jako kontakt podaję numer schroniska i mail Tunisi (zgodnie z pierwszym postem), czy tak jest ok?
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Nie lip 17, 2011 19:23 Re: Schronisko KRK - bardzo, bardzo, bardzo dużo kotów:(

mk999 pisze:Wczoraj i dzisiaj były tłumy ludzi,

Jak dobrze, że coś się dzieje, mimo wakacji :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie lip 17, 2011 23:41 Re: Schronisko KRK - to był bardzo dobry weekend!

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z298622193

Dnia 16.07.2011r. na ul. Strzelców 17 zaginął kot bury pręgowany, kastrat, brak prawego oka, na lewym bielmo. Kot jest bardzo miły, reaguje na swoje imię FLOREK, znalazcę proszę o kontakt pod numerem tel. 502 152 892.
Za wszelkie informacje dziękuję.

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z298556549

Z nocy 15 na 16 lipca zagineła czarna KOTKA ma na imię Pusia jest cała czarna bez jakichkolwiek znaków czy plamek, ma 6 lat jest duża i zadbana. KOTEK zleciał z pierwszego piętra w bloku przy ulicy Rydygiera 15. Jest przestraszony bo nigdy nie wychodził na pole. Uczciwego znalazce bądź osobę która przygarnęła kota bardzo proszę o kontakt pod numerem 657-73-54 lub 513-764-843 lub 504-667-290
Kotka mieszka z nami od 6 lat i jesteśmy z nią bardzo związani.
Czeka Nagroda!!!
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lip 18, 2011 5:48 Re: Schronisko KRK - to był bardzo dobry weekend!

Wczoraj takich kotów nie było w schronie.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Pon lip 18, 2011 7:19 Re: Schronisko KRK - bardzo, bardzo, bardzo dużo kotów:(

mk999 pisze:Wczoraj i dzisiaj były tłumy ludzi,

Świetnie :D :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon lip 18, 2011 8:03 Re: Schronisko KRK - to był bardzo dobry weekend!

panikota pisze:Uzupełniłam (na razie częściowo) ogłoszenia na krakow.gumtree.pl, kupiepsa.pl, eoferty.com.pl i adopcjakota.pl. Będę uzupełniać na bieżąco. Przepraszam, że ostatnio zaniedbałam swoje portale, poprawię się :oops:

Jako kontakt podaję numer schroniska i mail Tunisi (zgodnie z pierwszym postem), czy tak jest ok?

Dzięki :1luvu:
Chyba tak jest ok, bo nikt inny nie zgłaszał chęci odbierania telefonów. W razie gdyby się ktoś zdecydował, to wołajcie - wpiszę.
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Pon lip 18, 2011 11:23 Re: Schronisko KRK - to był bardzo dobry weekend!

Kolejne ogłoszenia dodane, reszta jutro/pojutrze bo mi gumtree więcej nie przyjmuje, muszę poczekać :roll:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto lip 19, 2011 7:24 Re: Schronisko KRK - to był bardzo dobry weekend!

postaram się jutro wrzucić zdjęcia z niedzieli

a tutaj dyskusja o wstrzymaniu naboru na wolontariat
https://www.facebook.com/?sk=messages#! ... 9972929798
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

[poprzednia][następna]