Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 25, 2011 11:02 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

To ekstra . :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt mar 25, 2011 19:45 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Jejku znów brzydka pogoda na robienie zdjęć w schronisku.Jutro jestem umówiona z panią w sprawie adopcji pingwinka idziemy o 11 tej do niego z wizytą.Jeżeli wszystko się uda to po niedzieli go wykastruję i do domku. :1luvu:

horacy 7

Post » Pt mar 25, 2011 20:18 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

horacy 7 pisze:Jejku znów brzydka pogoda na robienie zdjęć w schronisku.Jutro jestem umówiona z panią w sprawie adopcji pingwinka idziemy o 11 tej do niego z wizytą.Jeżeli wszystko się uda to po niedzieli go wykastruję i do domku. :1luvu:

3mamy kciuki, zeby kocurkowi sie udalo:) i za reszte tez, za whiskaske i za druga pinwingke :ok: :ok:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt mar 25, 2011 21:17 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Przed chwilą czytałam na dogo wątek kolejnego hotelu dla psów który brał kasę za psy, miał zapewnić warunki domowe,psy były trzymane w oborze w strasznych warunkach .Dwóch psów brakuje,był tam wcześniej piesek i od nas ze schronu całe szczęście trafił wcześniej do innego miejsca.Jestem przerażona ,że i tutaj ludzie próbują żerować na nieszczęściu zwierząt.Czy ludzie nie mają w ogóle sumienia? :evil:

horacy 7

Post » Pt mar 25, 2011 22:08 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

horacy 7 pisze:Przed chwilą czytałam na dogo wątek kolejnego hotelu dla psów który brał kasę za psy, miał zapewnić warunki domowe,psy były trzymane w oborze w strasznych warunkach .Dwóch psów brakuje,był tam wcześniej piesek i od nas ze schronu całe szczęście trafił wcześniej do innego miejsca.Jestem przerażona ,że i tutaj ludzie próbują żerować na nieszczęściu zwierząt.Czy ludzie nie mają w ogóle sumienia? :evil:

obawiam sie, ze nie:/ przerazaja mnie takie rzeczy, ale tez brak wyobrazni, refleksji i empatii w stosunku do zwierzat...
a jak sie maja te dwie slodkie sunie ze stacji cpn?? siedza mi w glowie, cudne psiaki :1luvu:

sebow

Post » Pt mar 25, 2011 22:39 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Kciuki za Pingwinka :ok: :ok: :ok:
po_prostu_kaska

Post » Sob mar 26, 2011 16:39 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Sebastian sunie znalazły wspólny dom u nas w Szczytnie ,była tam wizyta i sunie mają się dobrze.Miałam niestety telefon od szefowej schroniska ,że podrzucono do schroniska jakąś malutką około roczną sunię która strasznie płacze jutro idziemy robić jej zdjęcia. 8O I teraz dobre wiadomości pingwinek już w nowym bardzo fajnym domu,pani przyszła go dzisiaj obejrzeć ,ale on na przywitanie wtulił się w pańcie i nie umiała wyjść bez niego.Problemem było tylko to ,ze koteczka rezydentka nie jest wysterylizowana i miałam go wcześniej wykastrować.Poszłyśmy do weterynarza i umówiłyśmy go na poniedziałek na kastrację . :ok: :1luvu:

horacy 7

Post » Sob mar 26, 2011 16:44 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

horacy jestes Wielka
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Sob mar 26, 2011 16:56 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

horacy 7 pisze:Sebastian sunie znalazły wspólny dom u nas w Szczytnie ,była tam wizyta i sunie mają się dobrze.Miałam niestety telefon od szefowej schroniska ,że podrzucono do schroniska jakąś malutką około roczną sunię która strasznie płacze jutro idziemy robić jej zdjęcia. 8O I teraz dobre wiadomości pingwinek już w nowym bardzo fajnym domu,pani przyszła go dzisiaj obejrzeć ,ale on na przywitanie wtulił się w pańcie i nie umiała wyjść bez niego.Problemem było tylko to ,ze koteczka rezydentka nie jest wysterylizowana i miałam go wcześniej wykastrować.Poszłyśmy do weterynarza i umówiłyśmy go na poniedziałek na kastrację . :ok: :1luvu:

wiesci bombowe :D fajnie, ze sunie juz w domu i ze razem i ze pingwinek tez juz ma dom. Duze kciuki za kolejne koty :ok: moze do whiskaski usmiechnie sie tez los.
Ja jutro z Mrowka do weta, jest coraz smielsza, zaczyna tez miauczec, myslalem, ze nie umie:) niestety pokichuje, ale z nosa nic nie cieknie no i jedno uszko cos brzydko wyglada, nie miala swierzbu, ale ma sporo jakiejs wydzieliny, zobaczymy co powie wetka. Chcialbym ja juz do siebie wkrotce zabrac...

sebow

Post » Sob mar 26, 2011 17:39 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Pani pingwinka który teraz nazywa się Hrupi telefonowała i mówiła ,że rezydentka syczy i chodzi za nim lecz nie bije go ,a on zasnął sobie na środku pokoju .Jest niesamowicie spragniony kontaktu z człowiekiem i marzy tylko o głaskaniu i przytulaniu.Niestety utyka na łapkę i będę musiała pojechać z nim do Olsztyna na prześwietlenie bo u nas nie ma,obiecałam to pani wcześniej jak przekonywałam ją do zabrania go.Zdjęcia pani obiecała. :lol:

horacy 7

Post » Sob mar 26, 2011 21:25 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Super :D Pingwin Chrupek :D
Jak beda zdjecia, to rzuc nam tutaj jakims 8)

Sebow, oby z Mrowcia nie bylo nic powaznego :) Wydzielina z uszka to moze byc jakas alergia pokarmowa np. na kurczaka. Chociaz nie wiem, czy wtedy nie powinny byc oby dwa uszka zabrudzone, a nie tylko jedno ;) Jednak cokolwiek to nie jest, niech leci szybko do Ciebie ;)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Sob mar 26, 2011 21:37 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

jutro sie przekonamy co z tym lewym uchem, siewrzba nie miala ( a przynajmniej 3 lekarzy nie zauwazylo;-), nic jej nie wycieka, po prostu ma brudnawe... alergia mysle, ze nie, jest poki co na karmie weterynaryjne, kupy super, apetyt jest, miziak sie z niej robi. Jutro poprosze o zrobienie badania tego wymazu z nosa, dobierze sie antybiotyk i miejmy nadzieje katar zniknie:)

sebow

Post » Nie mar 27, 2011 7:28 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Powolutku wybieram się do schroniska robić fotki.Może być problem z ładnymi fotkami bo z Asią będę tylko na psach na koty muszę iść sama bo Asia nie jest w stanie tam wejść.Rozumiem ją doskonale i muszę sobie jakoś poradzić.Szczególny problem mam z ładnym zdjęciem Brysia bo on jest w budce lub kręci się przy nogach i nie widać jaki jest duży. :kotek:

horacy 7

Post » Nie mar 27, 2011 7:44 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

duże kciuki za Brysia :ok: :ok:
a jak jego uszy i w ogole w jakiej jest formie?
pozdrowienia cieple przekaz Asi :1luvu:

sebow

Post » Nie mar 27, 2011 8:00 Re: Szczytno - bezradność - brak adopcji.. Whiskaska szuka DT !

Pozdrowienia przekażę i zobaczę w jakiej formie Bryś. :ok:

horacy 7

[poprzednia][następna]