Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Jejku znów brzydka pogoda na robienie zdjęć w schronisku.Jutro jestem umówiona z panią w sprawie adopcji pingwinka idziemy o 11 tej do niego z wizytą.Jeżeli wszystko się uda to po niedzieli go wykastruję i do domku.
horacy 7 pisze:Przed chwilą czytałam na dogo wątek kolejnego hotelu dla psów który brał kasę za psy, miał zapewnić warunki domowe,psy były trzymane w oborze w strasznych warunkach .Dwóch psów brakuje,był tam wcześniej piesek i od nas ze schronu całe szczęście trafił wcześniej do innego miejsca.Jestem przerażona ,że i tutaj ludzie próbują żerować na nieszczęściu zwierząt.Czy ludzie nie mają w ogóle sumienia?
horacy 7 pisze:Sebastian sunie znalazły wspólny dom u nas w Szczytnie ,była tam wizyta i sunie mają się dobrze.Miałam niestety telefon od szefowej schroniska ,że podrzucono do schroniska jakąś malutką około roczną sunię która strasznie płacze jutro idziemy robić jej zdjęcia.I teraz dobre wiadomości pingwinek już w nowym bardzo fajnym domu,pani przyszła go dzisiaj obejrzeć ,ale on na przywitanie wtulił się w pańcie i nie umiała wyjść bez niego.Problemem było tylko to ,ze koteczka rezydentka nie jest wysterylizowana i miałam go wcześniej wykastrować.Poszłyśmy do weterynarza i umówiłyśmy go na poniedziałek na kastrację .
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 66 gości