Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magdalena1993 pisze:Jakie strony na ogłoszenia oprócz alegratki i moruska polecacie?:) Bo zapomniało mi się gdzie ostatnio robiłam:)
Gibutkowa pisze:magdalena1993 pisze:Jakie strony na ogłoszenia oprócz alegratki i moruska polecacie?:) Bo zapomniało mi się gdzie ostatnio robiłam:)
w moim podpisie jest banerek Frani, jak klikniesz to w drugim poście są wymienione strony gdzie ma ogłoszenia - to są najbardziej "chodliwe" portale ogłoszeniowe jeśli idzie o koty
magdalena1993 pisze:Koteczka już w Koterii, jutro sterylka!:) Ogromne dzięki dla Pani Katarzyny!
Malg0s1a pisze:Kotka jest bardzo spokojna wychowana z drugim kotem i baaardzo stęskniona za towarzystwem drugiego kota. Znam tę kotkę i myślę, że drzemie w niej duży potencjał macierzyński. Tym bardziej że kolega miał tydzień czasu na przetrzymanie małego kotka i chętnie się z nim bawiła.
kalla pisze:Sterylka kotki została przełożona o kilka dni. Kotka ma jeszcze pokarm, więc nie można jej teraz sterylizować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 108 gości