M.
kalair pisze:Manieczku, nikt Cię nie chce kochanie?

Wciaz Ci kibicuje i bede trzymac kciuki tak dlugo, dopoki nie bedziesz mial tego swojego najlepszego domku, dopoki nie dostane wiadomosci z tegoz domku, ze choc moze czasem jestes marudny i nieznosny, ale i tak jestes kochany i chocby nie wiem co, zadna sila cie domkowi nie odbierze! Nie spoczne, dopoki owy domek nie powie mi, ze wlasnie dzieki temu, ze potrafisz czasem troche wkurzyc namolnoscia, wiadomo jest, ze pod tym dachem mieszka prawdziwy kot z krwi i kosci, kot, ktory ma w sobie sporo cech swoich dzikich przodkow, drapieznikow. Bo przeciez nie kazdy chce kota ktory pozwala ze soba zrobic wszystko, ktory najchetniej nie schodzilby z kanapy i ludzkich kolan! Ty jestes najlepszym przykladem kociego indywidualisty: wspanialego przyjaciela, wielkiego miziaka, ale jednoczesnie kota, ktory ma wlasne zdanie i potrafi tego zdania bronic!

kalair pisze:Maniuś jako jedynak jest równie słodki, domki BRAĆ!!
Maniusiu, będzie domek, tylko poczekać musimy..![]()
kalair pisze:Maniuś jako jedynak jest równie słodki, domki BRAĆ!!
Kociara82 pisze:kalair pisze:Maniuś jako jedynak jest równie słodki, domki BRAĆ!!
Myślisz, ciociu, że jestem słodki i, ze moje marzenie o wlasnym domku kiedys sie zisci??![]()
M.

Kociara82 pisze:kalair pisze:Maniuś jako jedynak jest równie słodki, domki BRAĆ!!
Myślisz, ciociu, że jestem słodki i, ze moje marzenie o wlasnym domku kiedys sie zisci??![]()
M.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości